توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزونه های مورد تایید وردپرس؟
alirad
November 13th, 2016, 02:13
دوستان من یه افزونه ای که رایگان نیست رو میخوام روی وردپرسم نصب کنم و توی مخزن وردپرس هم وجود نداره.از کجا میتونم بفهمم که این افزونه مورد تایید وردپرس هست و به سایتم آسیب نمیزنه؟خود سایت وردپرس جایی رو داره که افزونه های غیررایگان رو معرفی کنه؟افزونه های پولی کجای سایت وردپرس هستند؟تشکر
behrooz
November 13th, 2016, 21:30
شما از کجا مطمئن هستید که همون افزونه های مخزن ورد پرس به سایتتون اسیب نمیزنن بسیاری از اسیب های وارده به سایت از همون افزونه های قدیمی هستن که اپدیت هم نمیشن
ViraHost.com
November 13th, 2016, 21:41
سلام،
اگر افزونه مد نظر شما در این قسمت نیست ( https://wordpress.org/plugins/ ) دو راه دارید،
1) افزونه رو برای بخش پشتیبانی وردپرس پلاگین ایمیل کنید که بررسی کنن و بهتون بگن
2) افزونه رو برای سایت هایی مثل همیار وردپرس که فعالیت تخصصی وردپرس دارند بفرستید و سوال کنید.
البته ممکن هست افزونه مد نظر شما تازه باشد و هنوز بر روی دیتابیس افزونه های وردپرس قرار داده نشده باشد.
موفق و موید باشید
Rezash
November 13th, 2016, 23:14
دوستان من یه افزونه ای که رایگان نیست رو میخوام روی وردپرسم نصب کنم و توی مخزن وردپرس هم وجود نداره.از کجا میتونم بفهمم که این افزونه مورد تایید وردپرس هست و به سایتم آسیب نمیزنه؟خود سایت وردپرس جایی رو داره که افزونه های غیررایگان رو معرفی کنه؟افزونه های پولی کجای سایت وردپرس هستند؟تشکر
شاید ابزارها و نرم افزارهای اسکن تا حدودی بتونن کمک کنند
ولی امکان وجود باگ یا بک دور و آسیب پذیری های تعمدی و سهوی همچنان وجود داره و راهی جز بررسی دقیق سورس توسط یک متخصص وجود نداره
AMIB
November 14th, 2016, 02:46
هیچ ضمانتی برای کیفیت یا کارایی افزونههای تجاری یا رایگان وردپرس وجود نداره
اگر افزونه رو از سایت معتبری تهیه کردید احتمال امنیت و کارایی بیشتری هست
ولی اگر از سایتهای غیرمعتبر و کرک شده افزونه رو گرفتید ممکنه خودشون داخلش یک مسیر برای نفوذ به سایت شما قرار داده باشن و امنیت خیلی پایین میاد