PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انتقال هاست

love_alone_2012
November 12th, 2016, 19:14
سلام وقت بخیر ،

ما در هاست قبلی خود از قسمت Create/Restore Backups یک Backup کامل گرفتیم و در هاست جدید خواستیم Restore کنیم که با پیغام زیر مواجه میشیم خواهش میکنم کمک کنید :

ERROR 1273 (HY000) at line 54: Unknown collation: 'utf8mb4_unicode_520_ci' .

kiava
November 12th, 2016, 19:15
این ارور رو در بخش phpMyAdmin دریافت میکنید؟

samihost
November 12th, 2016, 19:20
سلام وقت بخیر ،

ما در هاست قبلی خود از قسمت Create/Restore Backups یک Backup کامل گرفتیم و در هاست جدید خواستیم Restore کنیم که با پیغام زیر مواجه میشیم خواهش میکنم کمک کنید :

ERROR 1273 (HY000) at line 54: Unknown collation: 'utf8mb4_unicode_520_ci' .

بک آپ را از حالت زیپ در بیارید و فایل SQL مربوطه را ویرایش کنید
میتوانید از هاست قبلی هم دیتابیس زا Export کرده و سپس ویرایش کنید.
و تمامی مورد های زیر را

utf8mb4_unicode_520_ci
به مورد زیر تغییر بدهید

utf8_general_ci
-
مورد دوم
تمامی مورد های زیر را

utf8mb4
به صورت زیر تغییر دهید

utf8

کلی هم براتون میزارم

if (PMA_MYSQL_INT_VERSION > 50503) {
$default_charset = 'utf8mb4';
$default_collation = 'utf8mb4_general_ci';
} else {
$default_charset = 'utf8';
$default_collation = 'utf8_general_ci';
}
حالا کار تمام شد و میتوانید دیتابیس را Import کنید !
در صورتی که اطلاعات کافی ندارید فایل SQL را ارسال کنید تا براتون انجام دهم..

love_alone_2012
November 12th, 2016, 19:31
کاربر عزیز samihost از شما بی نهایت سپاسگزارم . من در پوشه backup کاملی که از طریق هاست گرفتم فایل databasename.sql ، کلیه نام های utf8mb4_unicode_520_ci به utf8_general_ci و utf8mb4 رو به utf8 طبق دستورات شما تغییر دادم و ذخیره کردم . تغییر دیگری هم باید صورت بگیره یا خیر ؟ الان دیگه مشکلی نداره من بخوام از قسمت Create/Restore Backups بکاپ ها رو Restore کنم ؟ با تشکر قبلی

samihost
November 12th, 2016, 19:33
کاربر عزیز samihost از شما بی نهایت سپاسگزارم . من در پوشه backup کاملی که از طریق هاست گرفتم فایل databasename.sql ، کلیه نام های utf8mb4_unicode_520_ci به utf8_general_ci و utf8mb4 رو به utf8 طبق دستورات شما تغییر دادم و ذخیره کردم . تغییر دیگری هم باید صورت بگیره یا خیر ؟ الان دیگه مشکلی نداره من بخوام از قسمت Create/Restore Backups بکاپ ها رو Restore کنم ؟ با تشکر قبلی
درود.
خواهش میکنم
اگر تمامی کار هارا به درستی انجام داده باشید دیگر مشکلی نخواهد بود و میتوانید به ریستور کردن ادامه دهید.

love_alone_2012
November 12th, 2016, 19:58
احتراما ما پوشه بکاپ که در ویندوز اکسترکت کردیم چطور میتونیم دوباره به فرمت tar.gz تبدیل کنیم ؟ چون فایل اصلی که دریافت کرده بودیم و از حالت فشرده خارج کردیم فرمتش tar.gz بود . با تشکر

samihost
November 12th, 2016, 20:27
احتراما ما پوشه بکاپ که در ویندوز اکسترکت کردیم چطور میتونیم دوباره به فرمت tar.gz تبدیل کنیم ؟ چون فایل اصلی که دریافت کرده بودیم و از حالت فشرده خارج کردیم فرمتش tar.gz بود . با تشکر
میتوانید از نرم افزار winrar استفاده کنید.
همچنین بهتر است فایل های home را بصورت دستی اپلود کرده و فایل دیتابیس را هم بصورت جداگانه ایمپورت کنید.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

devilboy09
November 12th, 2016, 22:02
نیازی به این کارا نیست نسخه mysql رو ببرید بالا مشکل حل میشه

H0sseiN
November 12th, 2016, 22:14
برای بک آپ گیری از دیتابیس و ریستور کردن آن بهتره از اسکریپت mysqldumper استفاده کنید تا بدون ارور منتقل بشه.