توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعتبار و رزومه نویسنده مطلب از منظر گوگل؟
alirad
November 11th, 2016, 17:24
دوستان من قبلنا مطلبی خونده بودم درمورد اینکه اگه یه سایتی توی نتایج گوگل رشد کنه و بعدها نویسنده مطالب اون سایت بره و سایت جدیدی تاسیس کنه در این صورت سایت جدید سریع تر رشد میکنه به خاطر اینکه نویسنده از قبل پیش گوگل اعتبار داره.در این ارتباط 2 تا سوال دارم
1-من که الان توی سایتم نویسندگی میکنم کجا باید اسم خودمو به عنوان نویسنده اون مطلب ثبت کنم؟که واسم رزومه یا اعتبار بشه
2-اگه من بعدها سایتی بزنم که موضوع اون بی ربط به سایت الانم باشه بازم اگه اعتباری از قبل داشته باشم شامل سایت جدید میشه؟
Farid Saadat
November 11th, 2016, 17:33
درود. اين مطلب رو تابحال نشنيدم. بعيد ميدونم صحت داشته باشه ولي ! چون مثلا شما نويسنده ي خوب ، من الكي ميام اسم شما رو به عنوان نويسندم در سايتم قرار ميدم ! بعد سايت من رشد ميكنه ؟ نه اينطور نيست !
١- در وردپرس موقعي كه نويسنده تعريف ميكنين ميتونين نام و نام خانوادگيش رو وارد كنين
٢- صحت كه نداره ولي ارتباطي به موضوع سايت نداره
ViraHost.com
November 11th, 2016, 17:47
دوستان من قبلنا مطلبی خونده بودم درمورد اینکه اگه یه سایتی توی نتایج گوگل رشد کنه و بعدها نویسنده مطالب اون سایت بره و سایت جدیدی تاسیس کنه در این صورت سایت جدید سریع تر رشد میکنه به خاطر اینکه نویسنده از قبل پیش گوگل اعتبار داره.در این ارتباط 2 تا سوال دارم
1-من که الان توی سایتم نویسندگی میکنم کجا باید اسم خودمو به عنوان نویسنده اون مطلب ثبت کنم؟که واسم رزومه یا اعتبار بشه
2-اگه من بعدها سایتی بزنم که موضوع اون بی ربط به سایت الانم باشه بازم اگه اعتباری از قبل داشته باشم شامل سایت جدید میشه؟
سلام
عملکرد موتورهای جستجو برمیگرده به Information Retrieval به منظور بازیابی اطلاعات، طوری که دنبال اسنادی مثل متن، تصویر، صوت و ویدیو هستن. این اسناد هم شامل تاریخ، نویسنده، موضوع و ... هستن و با توجه به اهمیت به روز بودن اطلاعات در دیتا استور موتورهای جستجوگر، تاریخ اسناد از اهمیت ویژه ای برخورداره ولی اینکه اسم نویسنده بخواد به عنوان سابقه و یا ... مورد توجه قرار بگیره نیست ...
alirad
November 11th, 2016, 18:04
تا جایی که من میدونم این بحث وجود داره و مربوط به اکانت گوگل پلاس میشه.یعنی باید یه جوری گوگل پلاسو به مطلب توی سایت ربط داد.ولی نه اینکه فقط بیایم و مطلبو توی گوگل پلاس اشتراک بذاریم باید کارای دیگه هم بکنیم ولی نمیدونم دقیقا چکار باید کرد به خاطر این از شما راهنمایی میخوام
- - - Updated - - -
سلام
عملکرد موتورهای جستجو برمیگرده به Information Retrieval به منظور بازیابی اطلاعات، طوری که دنبال اسنادی مثل متن، تصویر، صوت و ویدیو هستن. این اسناد هم شامل تاریخ، نویسنده، موضوع و ... هستن و با توجه به اهمیت به روز بودن اطلاعات در دیتا استور موتورهای جستجوگر، تاریخ اسناد از اهمیت ویژه ای برخورداره ولی اینکه اسم نویسنده بخواد به عنوان سابقه و یا ... مورد توجه قرار بگیره نیست ...ممنون از شما.اطلاعاتی که موتور جست و جو به عنوان نویسنده سایت جمع میکنه رو کجا باید وارد کرد.یعنی اسم خودمو کجا باید وارد کنم؟همون قسمت اطلاعات وردپرس؟موتورهای جست و جو به ایمیل نویسنده هم نگاه میکنن درسته؟چون فقط به اسم نگاه کنن ممکنه تشابه اسمی باشه.ایمیل رو هم باید توی همون اطلاعات وردپرس وارد کرد؟
ViraHost.com
November 11th, 2016, 18:33
تا جایی که من میدونم این بحث وجود داره و مربوط به اکانت گوگل پلاس میشه.یعنی باید یه جوری گوگل پلاسو به مطلب توی سایت ربط داد.ولی نه اینکه فقط بیایم و مطلبو توی گوگل پلاس اشتراک بذاریم باید کارای دیگه هم بکنیم ولی نمیدونم دقیقا چکار باید کرد به خاطر این از شما راهنمایی میخوام
- - - Updated - - -
ممنون از شما.اطلاعاتی که موتور جست و جو به عنوان نویسنده سایت جمع میکنه رو کجا باید وارد کرد.یعنی اسم خودمو کجا باید وارد کنم؟همون قسمت اطلاعات وردپرس؟موتورهای جست و جو به ایمیل نویسنده هم نگاه میکنن درسته؟چون فقط به اسم نگاه کنن ممکنه تشابه اسمی باشه.ایمیل رو هم باید توی همون اطلاعات وردپرس وارد کرد؟
خواهش میکنم.
بسته به سیستم طراحی قالب وردپرس عموما اطلاعاتی مانند نویسنده مطلب، تاریخ و دسته بندی موضوعی به نمایش در میاد ... از آنجایی که ایمیل اسپایدر ها صفحات وب رو به منظور جمع آوری ایمیل خزش می کنند، آدرس ایمیل نویسنده به صورت شفاف درج نمیشه ... منتها شما برای درج و یا ویرایش اطلاعات کاربریتون وارد وردپرس بشید و از منوی کاربران ---> همه کاربران ---> نام کاربری خودتون رو ویرایش و اطلاعات تماس دقیقتون رو وارد کنید !
vahid13713
November 11th, 2016, 21:16
خخخ گوگل رو دسته کم نگیرید دوستان! از اعضای حرفه ای وب هاستینگ تالک بعیده!
بله رنک نویسنده هم در رتبه سایتتون موثره اما چگونه ....در سال 2013 استانداردی جدید برای کیفیت صفحات و رنک موتور جستجو در کانون توجهات قرار گرفت. این معیار را رنک نویسنده (یا رنک مامور بر اساس اختراع گوگل) می نامند.......بقیشو شما تحقیق کن ما استفاده کنیم....یک کلید دیگه هم بهت میدم گوگل پلاس!!!