ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فراموشی یوزر در هتزنر

anisagostar
November 8th, 2016, 22:41
با سلام خدمت دوستان من نام کاربریمو در سایت هتزنر المان فراموش کردم. ممنون میشم راهنمائی کنید که چطوری بازیابیش کنم متاسفانه فراموشی رمز داره ولی فراموشی نام کاربری نه.حتی در بخش فراموشی رمز هم نام کاربری و ایمیل میخواد.چیکار کنم که بتونم نام کاربریمو پیدا کنم مهم هستش

mohsen1771
November 8th, 2016, 22:43
سلام.
ایمیل بزنید بهشون ایمیلتونو بدید
یوز بهتون میدن
:57:

fireserver
November 9th, 2016, 02:00
با سلام خدمت دوستان من نام کاربریمو در سایت هتزنر المان فراموش کردم. ممنون میشم راهنمائی کنید که چطوری بازیابیش کنم متاسفانه فراموشی رمز داره ولی فراموشی نام کاربری نه.حتی در بخش فراموشی رمز هم نام کاربری و ایمیل میخواد.چیکار کنم که بتونم نام کاربریمو پیدا کنم مهم هستش

باسلام و عرض احترام

با ایمیل زیر مکاتبه کنید.

support@hetzner.de

anisagostar
November 9th, 2016, 08:26
باسلام و عرض احترام

با ایمیل زیر مکاتبه کنید.

support@hetzner.deبرای تایید پنل کاربری مدارک چه چیزایی نیاز دارد.ایا همچنان با کشور ایران مشکل دارن؟

AvalinHost
November 9th, 2016, 12:50
برای تایید پنل کاربری مدارک چه چیزایی نیاز دارد.ایا همچنان با کشور ایران مشکل دارن؟

به همون ایمیلی که هنگان ثبت نام وارد کردین پسورد جدید رو ارسال می کنند.

ViraHost.com
November 9th, 2016, 13:16
برای تایید پنل کاربری مدارک چه چیزایی نیاز دارد.ایا همچنان با کشور ایران مشکل دارن؟

درود،
پاسبورت و قبض تلفن رو از شما می خوان برای ساخت اکانت جدید.
فعلا که با ایران مشکلی ندارن و با هویت ایرانی + آی پی ایران می تونید وارد پنلتون بشید.

anisagostar
November 14th, 2016, 08:10
از من شماره مشتری خواستن.من شماره مشتری ندارم؟میشه راهنمائی کنید شماره مشتری رو به چه صورت پیدا یا دریافتش کنم؟

mhiizadi
November 14th, 2016, 09:02
از من شماره مشتری خواستن.من شماره مشتری ندارم؟میشه راهنمائی کنید شماره مشتری رو به چه صورت پیدا یا دریافتش کنم؟
یعنی حتی یکی از فاکتور های قبلی/ایمیل های قبلی و ... رو ندارید ؟

ViraHost.com
November 14th, 2016, 12:45

سلام،
به ایمیل قبلی که برای شما اطلاعات هتزنر ( اطلاعات سرور / پشتیبانی و ... ) ارسال می شد دسترسی ندارید ؟!

anisagostar
November 14th, 2016, 16:43
یعنی حتی یکی از فاکتور های قبلی/ایمیل های قبلی و ... رو ندارید ؟ بنده سرور در حال حاظر خریداری نکردم حتما باید اول سرور خریداری کنم؟

mhiizadi
November 14th, 2016, 16:44
بنده سرور در حال حاظر خریداری نکردم
پس شما در اصل هنوز پنلی ندارید .
ابتدا سرور بخرید

anisagostar
November 14th, 2016, 17:01
پس شما در اصل هنوز پنلی ندارید .
ابتدا سرور بخرید اگر سروری با پنل شخص دیگه ای خریداری شده باشه. میشه اون سرور رو انتقال داد به یه پنل جدید؟

ViraHost.com
November 14th, 2016, 17:15
اگر سروری با پنل شخص دیگه ای خریداری شده باشه. میشه اون سرور رو انتقال داد به یه پنل جدید؟

بله انتقال سرور امکان پذیر می باشد.
پنل جدید ( که پنل خودتون هست ) باید مدارک لازم رو ارسال کنید تا به اصطلاح توسط دیتاسنتر هتزنر verify بشید .
مدارک مورد نیاز هم پاسبورت + قبض تلفن هست.