PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ** تا 99 درصد تخفیف** سرورمجازی فایروال اختصاصی+ بکاپ خودکار بالاترین کیفیت و قدرت پورت های گیگابیت منابع اختصاصی گارانتی بازگشت وجه دارای ن

mizbanaval
November 8th, 2016, 17:14
با سلام و درود خدمت کاربران گرامی
تصمیم گرفته شد تعداد محدودی سرور مجازی با تخفیف 99 درصد به منظور اشنایی بیشتر عزیزان با کیفیت سرویس ها ارائه نماییم این تخفیف برای ماه اول میباشد

http://mizbanaval.com/wht/wht221.png

خرید سرور مجازی رم 1
(http://portal.mizbanaval.com/cart.php?a=add&pid=21)
خرید سرور مجازی رم 2
(http://portal.mizbanaval.com/cart.php?a=add&pid=22)
خرید سرور مجازی رم 4
(http://portal.mizbanaval.com/cart.php?a=add&pid=23)
خرید سرور مجازی رم 8
(http://portal.mizbanaval.com/cart.php?a=add&pid=24)
برای مشاهده قیمت های ماه های بعد بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

سرور مجازی
(http://mizbanaval.com/%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b1%d 8%af/)

در صورت هرگونه سوال در خدمت شما هستیم

میزبان اول (http://www.mizbanaval.com)

___.Hrs.___
November 8th, 2016, 18:24
خوشبختانه نماد اعتماد دارید

سرور ها تحویل آنی با پنل هستند یا خیر ؟

mizbanaval
November 8th, 2016, 18:26
خوشبختانه نماد اعتماد دارید

سرور ها تحویل آنی با پنل هستند یا خیر ؟

سلام
عصر بخیر

بله دارای نماد اعتماد هستیم
سرورها دارای کنسول تحت وب و تحت ویندوز vsphere میباشند

تحویل سرور حداکثر 30 دقیقه بعد سفارش میباشد.

با احترام

peym@n
November 8th, 2016, 18:46
درود بر همکار زحمت کش و خیر خواه :)
مهندس به این قیمت سرور اختصاصی هم نیز ارائه میدید؟
اگر بله محبت کنید چند آفر با رم 64 گیگ آفر بدید
ممنون از محبتتون

___.Hrs.___
November 8th, 2016, 19:06
سلام
عصر بخیر

بله دارای نماد اعتماد هستیم
سرورها دارای کنسول تحت وب و تحت ویندوز vsphere میباشند

تحویل سرور حداکثر 30 دقیقه بعد سفارش میباشد.

با احترام

خرید انجام شد منتظر تحویل جنابعالی هستم

mizbanaval
November 8th, 2016, 19:20
خرید انجام شد منتظر تحویل جنابعالی هستم

درودمجدد

ممنون از اعتماد شما
اسمتون رو میفرمایید من چک کنم ببینم تحویل داده شده یا خیر

dertgtr
November 8th, 2016, 19:32
در مورد بسته بودن پورت ها : امکان باز کردن پورت بعدا هست؟

ashadata
November 8th, 2016, 20:01
با سلام ودورد

برای تست یکی خریداری شد

با تشکر

___.Hrs.___
November 8th, 2016, 20:08
درودمجدد

ممنون از اعتماد شما
اسمتون رو میفرمایید من چک کنم ببینم تحویل داده شده یا خیر

سلام مجدد علیرضا عابدینی

آیپی تحویل داده شده ولی پسورد در قسمت سرویس زده نشده ایمیل هم نشده

amin karimi
November 8th, 2016, 20:22
سایت برام باز نمیشه که خرید کنم

masteryi
November 8th, 2016, 20:53
درود
یک سرور خریداری شد

mizbanaval
November 8th, 2016, 21:18
در مورد بسته بودن پورت ها : امکان باز کردن پورت بعدا هست؟
با درود

در صورتی که برای اسپم و هک استفاده نشود هر زمان که نیاز باشد قابل باز شدن میباشد

با احترام

- - - Updated - - -

با سلام ودورد

برای تست یکی خریداری شد

با تشکر

ممنون از اعتماد شما

- - - Updated - - -

سایت برام باز نمیشه که خرید کنم

از طریق شماره زیر در ارتباط باشید تا بررسی گردد
02188339415

با احترام

- - - Updated - - -

درود
یک سرور خریداری شد

ممنون از خرید شما در حال آماده سازی سرورها هستیم

ما خوشحال میشویم دوستان نظرشون رو راجع به سرویس بازگو کنند چه خوب چه بد مهم نیست! این تاپیک برای معرفی بیشتر سرویس های ما هست و شدیدا دنبال نظر واقعی کاربران عزیز هستیم
تاکید میشود این سرور ها برای هک و اسپم نمیباشند و در صورت انجام شدیدا برخورد خواهد شد.

با احترام

---------------------------------------------
درود مجدد

فروش فعال گردید تمامی پلن ها قابل ارائه میباشد

akl
November 9th, 2016, 16:18
سلام و درود بر جناب سعادت عزیز
من رو که به خاطر دارید؟ خوشحال هستم که در انجمن میبینمتون
امروز دنبال یک سرور برای شرکت بود که بر حسب اتفاق تاپیک فروش شما رو دیدم از این موضوع خیلی خوشحال هستم
داشتم سایتتون رو بررسی میکردم واقعا خوشحال شدم باعث افتخار هست دوباره همکاری داشته باشیم
فقط یک سوالی برام پیش آمده من تا بحال ندیدم از سرورهای مجازی بکاپ گیری شود موضوع این بکاپ گیری چیست و چطور عمل میکند؟ هر چند شما از همان اول سرویساتون برای ما سورپرایز بود و همیشه به ما لطفا داشتید که امیدواریم یک روزی بتوانیم جبران کنیم
اینو از ته دلم میگم خدمتتون هنوز هم بچه های شرکت اسم سرور مجازی رو میشنوند فقط اخرش به سعادت ختم میشه. ما هنوز هم مثل شما پیدا نکرده ایم و خاطرات قدیم رو فراموش نکردیم >:d<

باز هم از دیدنتون از انجمن بسیار خرسندم :53::53:

mizbanaval
November 9th, 2016, 18:21
سلام و درود بر جناب سعادت عزیز
من رو که به خاطر دارید؟ خوشحال هستم که در انجمن میبینمتون
امروز دنبال یک سرور برای شرکت بود که بر حسب اتفاق تاپیک فروش شما رو دیدم از این موضوع خیلی خوشحال هستم
داشتم سایتتون رو بررسی میکردم واقعا خوشحال شدم باعث افتخار هست دوباره همکاری داشته باشیم
فقط یک سوالی برام پیش آمده من تا بحال ندیدم از سرورهای مجازی بکاپ گیری شود موضوع این بکاپ گیری چیست و چطور عمل میکند؟ هر چند شما از همان اول سرویساتون برای ما سورپرایز بود و همیشه به ما لطفا داشتید که امیدواریم یک روزی بتوانیم جبران کنیم
اینو از ته دلم میگم خدمتتون هنوز هم بچه های شرکت اسم سرور مجازی رو میشنوند فقط اخرش به سعادت ختم میشه. ما هنوز هم مثل شما پیدا نکرده ایم و خاطرات قدیم رو فراموش نکردیم >:d<

باز هم از دیدنتون از انجمن بسیار خرسندم :53::53:

سلام و درود بر مهندس علیبخشی
خوشحالم که اینجا میبینمت
شما خیلی لطفا دارید علیرضا جان من مخلص شما هستم دلمون تنگ شده فردا شب اگه فرصت داری بریم بیرون یک گپی بزنیم
واقعیت مدتی نبودم در انجمن به یک سری دلایل اما خودت میدونی که دل کندن از این کار و تکنولوژی واقعا برای من سخته هرجا هم برم بازم یک کاری اون پشت مشتا میکنم =))
بچه ها لطف دارن فقط انجام وظیفه بود مخصوصا شما که از صمیم قلب دوست دارم .

در مورد سوالت :
برای اولین بار در ایران اومدیم چنین سرویسی رو راه انداختیم هر شب از تمامی سرورها با تکنولوژی خاصی بکاپ گرفته میشه که این بکاپ به این صورته که در دیتاسنتر دیگری ما سرور استوریج داریم و از طریق اینترنت هر شب به طور خودکار به سرورهای اصلی متصل میشه و بدون اینکه اختلالی در سرویس دهی سرورها ایجاد بشه شروع به بکاپ سکتور به سکتور هارد میکند. تکنولوژی خوبیه هم برای ما هم برای مشتری
دلیلشم اینکه در هر صورتی مثل سوختن هارد تحریم یا .... ما یک بکاپ از اطلاعات مشتریامون داریم و سریعا میتونیم بازگردانی کنیم .
تازشم ما بجای 1 بکاپ 7 بکاپ نگهداری میکنیم یعنی 7 روز از اخرین روز استفاده از سرور رو نگهداری میکنیم به دلیل اینکه گاهی مشتریان کانفیگ اشتباهی در سرورشون انجام میدن و دیر متوجه میشن و بعد اون مجبورن کل سرور رو ریلود کنن ما با اینکار میتونیم 7 روز قبل رو هم براشون ریستور کنیم.

راستی شماره تماس برام ارسال کن شماره قبلیت خاموشه :x

خیلی خوشحال شدم مهندس جان ایشالا ببینمت کلی حرف دارم باهات
بازم سوالی بود در خدمتت هستم

akl
November 9th, 2016, 19:54
مهندس جان تشکر از توضیحات
جالبه تا بحال نشنیده بود هیچ شرکتی این سرویس رو ندیده بودم واقعا نیازه مخصوصا برای کار ما

تعداد 5 عدد سرور نیاز داریم انشالا تا فردا مزاحمت میشم شمارمم برات ارسال میکنم

در مورد فایروال چطور؟ ایا روی سرور نصب میشه؟ آموزش کار باهاش رو برام ارسال میکنی؟ :63:
بازم تشکر

masteryi
November 9th, 2016, 19:57
درود
سروری که دادن از کیفیت خوبی برخورداره :111:
امیدوارم تا آخرش همینطور باشه:->
باتشکر

___.Hrs.___
November 9th, 2016, 20:57
بنده هم درحال حاضر با اینکه ۱ روزه سرور رو دریافت کردم راضی هستم

امیدوارم کیفیت و پشتیبانی مناسب ادامه دار باشه

ashadata
November 9th, 2016, 21:15
با سلام و درود

ازتون یک سرویس تهیه شده است ولی بنظر میره از حدود یک ساعت پیش مشکلی پیش امده ؛ ما میتونیم ریموت بشیم به سرور ولی مرورگر بسته شده و سایتی رو باز نمیکنه !

mizbanaval
November 9th, 2016, 21:32
با سلام و درود

ازتون یک سرویس تهیه شده است ولی بنظر میره از حدود یک ساعت پیش مشکلی پیش امده ؛ ما میتونیم ریموت بشیم به سرور ولی مرورگر بسته شده و سایتی رو باز نمیکنه !

سلام و درود خدمت شما

این مورد به دلیل فایروال هستش زمانی که سرور ریستارت میشود باید سرور شما احراز هویت شود البته فقط برای باز کردن مرورگر این مورد پیش میاد و سرور و ریموت و پورت های دیگر همان لحظه ی اول کار خود را شروع خواهند کرد
اگر بیش از 2 دقیقه این مورد طول بکشد شما میتوانید با پشتیبانی تماس حاصل بفرمایید
اموزش ارسال درخواست پشتیبانی مشترکین میزبان اول (http://wiki.mizbanaval.com/?p=832)
جای هیچ گونه نگرانی نیست بخش پشتیبانی به شما برای رفع مشکل کمک خواهد کرد.

با احترام بی پایان :53:

mizbanaval
November 10th, 2016, 17:15
مهندس جان تشکر از توضیحات
جالبه تا بحال نشنیده بود هیچ شرکتی این سرویس رو ندیده بودم واقعا نیازه مخصوصا برای کار ما

تعداد 5 عدد سرور نیاز داریم انشالا تا فردا مزاحمت میشم شمارمم برات ارسال میکنم

در مورد فایروال چطور؟ ایا روی سرور نصب میشه؟ آموزش کار باهاش رو برام ارسال میکنی؟ :63:
بازم تشکر

درود مجدد علیرضا جان

این فایروال بین سرور شما و نت میباشد و اصلا داخل سرور شما نصب نمیشود.
ما تمام کارهاشو انجام میدیم و هیچ پردازشی از سرور شما نخواهد گرفت به دلیل اینکه بیرون سرور شماست

با احترام :53:

Ringmoon
November 12th, 2016, 04:19
سلام این آفر تموم شده ؟ 99% تخفیف نوشتید ! اما موقع پرداخت رم 1 میشه 11 هزار تومان

mizbanaval
November 12th, 2016, 17:20
سلام این آفر تموم شده ؟ 99% تخفیف نوشتید ! اما موقع پرداخت رم 1 میشه 11 هزار تومان

سلام روزبخیر
بله فروش سری اول تمام شد الان با قیمت ۱۱ هزار تومان در خدمتتون هستیم
با احترام