ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب whmcs اختصاصی

naseri
December 2nd, 2010, 10:32
سلام
من یه قالب whmcs می خواستم که تا حد امکان اختصاصی باشه یعنی کسی دیگه ای ازش استفاده نکنه . یه بار هم دادم برام از اول نوشتن که زیاد خوشم نیومد پس قالبی میخوام که آماده باشه و دمو داشته باشه . اگر قالب دارید تو پیغام خصوصی دمو قالب رو بگید و البته هزینه رو

AftabHosting
December 2nd, 2010, 11:11
سلام
من یه قالب whmcs می خواستم که تا حد امکان اختصاصی باشه یعنی کسی دیگه ای ازش استفاده نکنه . یه بار هم دادم برام از اول نوشتن که زیاد خوشم نیومد پس قالبی میخوام که آماده باشه و دمو داشته باشه . اگر قالب دارید تو پیغام خصوصی دمو قالب رو بگید و البته هزینه رو

سلام اگر سایت شما قالب اختصاصی دارد میتونیم آن را برای شما به whmcs تبدیل کنیم نمونه هم موجوده .
و اگر طراحی اختصاصی و یا نیمه اختصاصی خواستید با من تماس بگیرید تا بیشتر با هم صحبت کنیم که کار مورد نظر شما رو آماده کنیم براتون. :53:

naseri
December 2nd, 2010, 11:15
سلام اگر سایت شما قالب اختصاصی دارد میتونیم آن را برای شما به whmcs تبدیل کنیم نمونه هم موجوده .
و اگر طراحی اختصاصی و یا نیمه اختصاصی خواستید با من تماس بگیرید تا بیشتر با هم صحبت کنیم که کار مورد نظر شما رو آماده کنیم براتون. :53:

من فقط با whmcs سایت کار می کنم و قالب اصلی سایت همین قالب whmcs خواهد بود

AftabHosting
December 2nd, 2010, 11:21
من فقط با whmcs سایت کار می کنم و قالب اصلی سایت همین قالب whmcs خواهد بود

من دیشب یک طرح برای whmcs داشتم آماده می کردم که در فروم برای فروش بزارم اگر میخواهید فکر میکنم تا شب یک دمو آماده بشه براتون بزارم ببینید اگر مورد پسند بود در خدمت هستیم (یا با طراحی دیگر )

فقط اگر میشه لینک سایت خود را برای من پ.خ کنید.

aghaee
December 2nd, 2010, 11:23
سلام

در خدمتیم
عکسشو بده جنازشو تحویل بگیر :)) لینکشو بده ریپشو تحویل بگیر :d

alireza88
December 2nd, 2010, 11:31
در خدمتیم
عکسشو بده جنازشو تحویل بگیر :)) لینکشو بده ریپشو تحویل بگیر :d

فك ميكني هنر ميكني ؟

naseri
December 2nd, 2010, 11:37
فك ميكني هنر ميكني ؟
خواهش می کنم اگر حرفی با اشخاص دیگر دارید در پیغام خصوصی عنوان کنید تاپیک محل دعوا نیست

aghaee
December 2nd, 2010, 11:48
فك ميكني هنر ميكني ؟

آقا چرا میزنی اینم با یه اخلاقی دیگه! نه؟
اصلا آقا ما چیزی ندارم که بخواهیم بهش فکر کنیم

موفق و پیروز باشید

naseri
December 2nd, 2010, 11:57
من دیشب یک طرح برای whmcs داشتم آماده می کردم که در فروم برای فروش بزارم اگر میخواهید فکر میکنم تا شب یک دمو آماده بشه براتون بزارم ببینید اگر مورد پسند بود در خدمت هستیم (یا با طراحی دیگر )

فقط اگر میشه لینک سایت خود را برای من پ.خ کنید.

به شما پیغام خصوصی دادم

irlogo
December 2nd, 2010, 12:11
امکان طراجی با منوهای آبشاری و یا پاپ آن میسر می باشد

sohrab.khan
December 2nd, 2010, 13:47
می تونم قالب مورد پسند شما رو طراحی و در کمترین زمان ممکن تحویل بدم فقط یه نمونه معرفی کنید که با سبک این نمونه برای شما طراحی بشه

سلام

mr.he3am
December 2nd, 2010, 13:57
کار aftabhosting تایید میشه

Mehdi92
December 2nd, 2010, 14:51
من با نیما AftabHosting (http://www.webhostingtalk.ir/member/6079/) کار کردم ! کارش درسته ;)

sharax
December 2nd, 2010, 17:24
منم نيما رو تاييد ميكنم AftabHosting

AftabHosting
December 3rd, 2010, 02:04
سلام دمو برای شما پیام خصوصی شد!. :53:

nimapendar
December 3rd, 2010, 09:46
سلام دمو برای شما پیام خصوصی شد!. :53:

اگه امکانش هست برای من هم بفرستید

winsent
December 3rd, 2010, 11:29
AftabHosting عزیز، تگه امکان داره یه دمو هم برای من پ.خ کنید.
با تشکر

hannah
December 3rd, 2010, 12:27
اگه میشه برای منم همراه با قیمت پ.خ کنید

mrtteam
December 3rd, 2010, 13:15
سلام

دوست عزیز امکانش هست برای من هم بفرستید و البته اگر میشه همراه با قیمت ...

یک سوال دیگر اینکه من خودم یه قالب اختصاصی برای سایت دارم امکانش هست قالب برای این سیستم هم تبدیل بکنید یا خیر ؟

موفق و پیروز باشید

AftabHosting
December 3rd, 2010, 17:16
اگه امکانش هست برای من هم بفرستید

پیام خصوصی برای شما ارسال شد . (نمونه هم خواستید از کارای انجام شده بگید براتون بفرستم) :53:

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

AftabHosting عزیز، تگه امکان داره یه دمو هم برای من پ.خ کنید.
با تشکر

پیام خصوصی برای شما ارسال شد . (نمونه هم خواستید از کارای انجام شده بگید براتون بفرستم) :53:

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

اگه میشه برای منم همراه با قیمت پ.خ کنید

---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

سلام

دوست عزیز امکانش هست برای من هم بفرستید و البته اگر میشه همراه با قیمت ...

یک سوال دیگر اینکه من خودم یه قالب اختصاصی برای سایت دارم امکانش هست قالب برای این سیستم هم تبدیل بکنید یا خیر ؟

موفق و پیروز باشید

سلام بله امکانش هست . پیام خصوصی برای شما ارسال شد . (نمونه هم خواستید از کارای انجام شده بگید براتون بفرستم) :53:

HOSSEIN1242000
February 2nd, 2011, 09:43
با سلام اگر امکانش هست برای من هم بفرستید به همراه قیمت

bamboo
February 2nd, 2011, 11:10
سلام
لطفا دمو برای من هم ارسال کنید
من دیشب پیغام خصوص دادم اما جوابی نگرفتم در مورد طراحی قالب
لطفا با من تماس بگیرید...!
Id yahoo: Kajoosh

AftabHosting
February 2nd, 2011, 19:11
سلام دوستان ببخشید دیر جواب دادم نتم مشکل داشت لطفا برای اطلاعات بیشتر با ایمیل زیر در تماس باشید با تشکر از انتخاب شما :53:

---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

Entezari.Nima@Gmail.com