PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی یک بیزینس (استارت اپ) مرتبط با هاستینگ

mahkoom021
November 7th, 2016, 00:31
سلام
تیم ما دو استارت اپ (کسب و کار نوپا) در حوزه دانشگاه و دانشجویی داریم (سیستم ها دارای وب سایت اپلیکیشن هستند)
شاکله تیم ما از دانشجویان یا فارغ التحصیلان مستعد دانشگاه های دولتی تهران می باشد و شدیدا علاقه مند به جذب و شراکت با افراد مستعد و با تعهد هستیم
بنده حدود 5-6 سال پیش در حوزه هاستینگ (کولوکیشن و مجازی سازی و....) فعالیت هایی داشتم اما از انجایی که شغل برنامه نویسی اینده روشن تری داشت ادامه ندادم
اما همچنان به این حوزه علاقه مندم
اگر فکر میکنید که فردی خوش فکر و متعهد هستین و علاقه دارین برای انجام ایده هایتان وارد یک تیم شوید به بنده پیام دهید تا درباره ایده من یا ایده شما با هم صحبت کنیم

پ.ن : بنده به دنبال راه اندازی سایت فروش سرور یا فیلم و سریال و... نیستم. ایده پیشنهادی باید نیاز به دانش برنامه نویسی (حتما روی موبایل) داشته باشد تا تعداد رقیبان خیلی کم شود و هر فردی
با هر سنی وارد این کار نشود.
پ.ن : به علت مشغله این تاپیک را شب به شب چک خواهم کرد در صورت امکان به بنده پیام خصوصی دهید تا در رابطه با ایده من یا شما در پخ صحبت کنیم
پ.ن : در صورتیکه از لحاظ اخلاق کاری با هم به تفاهم برسیم شاید در بخش مارکتینگ سایر ایده ها هم، با شما همکاری داشته باشیم

mahkoom021
November 7th, 2016, 20:18
منتظر پیشنهادات دیگر هستم