PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نمایش قالب در مانیتور واید

alirad
November 5th, 2016, 22:39
دوستان نوار منوی بالای قالب زمانی که با مانیتور واید سایتو باز میکنم دو ردیفه بالای هم نشون میده.یعنی مثلا (درباره) و( خرید )میاد زیر (تماس) و (خانه) و یه ردیفه دیگه درست میشه.اما توی مانیتور لب تاپم درست نشون میده.اگه همه گزینه های منو رو بتونم یه کم ببرم سمت چپ در این صورت گزینه هایی که میرن پایین میتونن بالا جا بشن و درست میشه

راهنمایی میکنید چه جوری این کارو انجام بدم؟

http://uupload.ir/files/9xvf_12211.png

alirad
November 6th, 2016, 00:55
نه کدی ارسال کردید و نه مشخص هست چه فرمورکی استفاده میکنید. برای مطرح کردم اینگونه پرسش ها باید در سایت های مناسب مانند codepen.io یا pastecode.ir کد خود رو درج کنید تا پاسخ دهنده بتونه اونو Fork و اشکال زدانی کنه.سلام منظورتون از فرم ورک چی هست؟کد header کافی هست؟بفرمایید http://pastecode.ir/?view=803

blueserver
November 9th, 2016, 22:46
سلام دوست عزیز ، مقدار width اون بخش header رو بررسی کنید و یک مقدار نرمال بهش بدید مثلا width:1000px

alirad
November 9th, 2016, 23:26
سلام دوست عزیز ، مقدار width اون بخش header رو بررسی کنید و یک مقدار نرمال بهش بدید مثلا width:1000px ممنون از راهنماییتون یعنی در قسمت initial-scale=1, maximum-scale=1 به جای عدد 1 1000px بنویسم؟

میشه یه راهی بفرمایید تا بتونم فقط 4 تا گزینه منو رو به سمت چپ یا راست ببرم؟فقط منوها جابه جا بشن.چیزای دیگه مثلا کادر search جابه جا نشه.(توی عکس مشخصه منظورم چیه)

blueserver
November 9th, 2016, 23:42
نه ، اون قسمتی که میگید برای این نیست ، شما باید div که قسمت header سایتتون قرار داره یا استایل منوهای سایت که ومعمولا در فایل style,css هست رو پیدا کنید و اون قسمت رو بررسی کنید.
آدرس سایتتون رو اگر ممکن هست ارسال کنید تا ببینم دقیقا مشکل چی هست ،( فکر کردم مشکل عرض داره قالبتون ، تا سایت دیده نشه ، نمیشه مشکل رو برطرف کرد).

alirad
November 9th, 2016, 23:53
نه ، اون قسمتی که میگید برای این نیست ، شما باید div که قسمت header سایتتون قرار داره یا استایل منوهای سایت که ومعمولا در فایل style,css هست رو پیدا کنید و اون قسمت رو بررسی کنید.
آدرس سایتتون رو اگر ممکن هست ارسال کنید تا ببینم دقیقا مشکل چی هست ،( فکر کردم مشکل عرض داره قالبتون ، تا سایت دیده نشه ، نمیشه مشکل رو برطرف کرد).

ممنون از شما آدرس سایتم اینه telbaz.see5.ir این سایتو واسه تمرین روی وردپرس باز کردم و دارم ایرادات قالبم رو روی این سایت میگیرم.چون قالب سایت اصلیم هم احتمال زیاد همین خواهد بود فقط اگه با مانیتور واید سایتو باز کنید متوجه مشکل خواهید شد

blueserver
November 10th, 2016, 08:59
ممنون از شما آدرس سایتم اینه telbaz.see5.ir این سایتو واسه تمرین روی وردپرس باز کردم و دارم ایرادات قالبم رو روی این سایت میگیرم.چون قالب سایت اصلیم هم احتمال زیاد همین خواهد بود فقط اگه با مانیتور واید سایتو باز کنید متوجه مشکل خواهید شد
این تغییرات زیر رو بررسی کنید ، البته اول باید در فایل style بررسی کنید که برای سایزهای مختلف آیا query نوشته شده و واسه هر سایزی یک مقداری در نظر گرفته شده یا نه (از نظر ریسپانسیو بودن)

{width: 1180px;}.container
{width: 750px;}.header_menu
{ margin-right: 0;}.header_menu ul li

مقادیر بالا رو تغییر دادم و منوی بالا برای من درست شد