توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فضای اضافی اشغال شده
raspinah
December 1st, 2010, 21:22
سلام دوستان
من یک وی پی اس دارم با سی پنل
اگه حجم تمام اکانت هام را جمع کنم 9 گیگ بیشتر نمیشه ولی داخل Show Current Disk Usage زده 24 گیگ...
خوب به نظر شما این فایل های اضافه کجاست و چجوری میتونم کمش کنم !!
hiss
December 1st, 2010, 21:30
فایل های بک آپ رو چک کن
raspinah
December 1st, 2010, 21:35
بله ، اصلا هیچ فایل بک آپی هم وجود نداره ، خیلی جای تعجبه !!!
نمیدونم چی 14 گیگ را اشغال کرده !!
hoka
December 1st, 2010, 21:43
سی پنل یه سطل زباله داره . وقتی از داخل سی پنل فایل پاک میکنید میره توی اون قسمت .
باید توی سی پنل این گزینرو بزنید
legacy file manager ( املاشو نمیدونم درست )
بعد اون گوشه عکس یه سطله که نوشته امپتی ترش روش کلیک کن حل میشه . اگر دیدی فضای اشغال شده کم نشد یه مدت صبر کن ( چند ساعت ) چون سی پنل طول میکشه تا اطلاعات رو بروز رسانی کنه
raspinah
December 1st, 2010, 22:11
سی پنل یه سطل زباله داره . وقتی از داخل سی پنل فایل پاک میکنید میره توی اون قسمت .
باید توی سی پنل این گزینرو بزنید
legacy file manager ( املاشو نمیدونم درست )
بعد اون گوشه عکس یه سطله که نوشته امپتی ترش روش کلیک کن حل میشه . اگر دیدی فضای اشغال شده کم نشد یه مدت صبر کن ( چند ساعت ) چون سی پنل طول میکشه تا اطلاعات رو بروز رسانی کنه
مرسی عزیزم
ولی من فضای اصلی را میگم ، تمام اکانتام مشخصه که چقدر حجم اشغال کرده و 9 گیگ بیشتر نیست ، ولی وقتی از root نگاه می کنم می بینم 24 گیگ سرور اشغال شده . و این جای تعجب داره ، نه فایل بک آپی روش هست و نه .....
Fracture
December 1st, 2010, 22:19
برای stat فضا نگرفته؟
Sajad
December 1st, 2010, 22:23
اول با دستور زیر به روت هارد برید
cd /
بعد دستور du --max-depth=1 رو بزنید تا ببینید کدوم پارتیشن بیشترین مصرف رو داشته.
با درستور cd داخل اون پارتیشن برید و دستور du --max-depth=1 رو دوباره اجرا کنید و به همین منوال هی برید جلو تا ببینید کجا بیشترین مصرف رو داره !
raspinah
December 2nd, 2010, 00:57
مرسی دوست عزیز
من دستور را زدم و این هم عکس ، میشه بیشتر راهنمایی کنید
http://upload1.imgdl.ir/images/95111.jpg
ممنونم
raspinah
December 3rd, 2010, 14:21
خوب حالا میشه یکی کمکم کنه بگه چه جوری باید برم جلو ، چیکار باید بکنم کدوم فولدر مشکل داره
Sajad
December 3rd, 2010, 18:15
الان درایو home رو با دستور
cd /home
du --max-depth=1 چک کنید و همین جور برید جلو....
الان home شما چیزی در حدود ۱۶ گیگ مصرف داشته (در حالی که میگید کل یوزرها ۹ گیگ مصرف دارن) و این دو به هم نمیخونه. باید چک کنید ببینید چی اضافه هست توی home