توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام افزونه کش و چرا ؟
H.G.N
November 5th, 2016, 01:58
سلام دوستان
در صورت امکان تفاوت های موجود میان دو افزونه کش W3 Total Cache و Wp Super Cache را اعلام فرمایید.
همچنین استفاده از کدام افزونه را پیشنهاد می کنید ؟ (لطفا فاکتور های مصرف کم منابع ، بازدهی خوب ، امنیت و .... را در نظر بگیرید.)
در پایان از پاسخ تمامی عزیزان پیشاپیش سپاسگزارم. :x:x
m2n
November 5th, 2016, 02:11
اینو باید روی سایت تست کرد چون هر سروری کانفیگ مخصوص خودشو داره و در 99 درصد مواقع افزونه کش بلعکس عمل می کنه یعنی بجای سرعت بخشیدن و کاهش درخواست های کوئری باعث تداخل میشه.
ViraHost.com
November 5th, 2016, 11:17
با سلام،
در این لینک طبق نظر سنجی کاربران بهترین افزونه کش برای وردپرس رو با جزئیات قید کردن. ( افزونه های ذکر شده توسط خودتون رو هم توضیح کامل دادن )
( https://premium.wpmudev.org/blog/top-wordpress-caching-plugins/?sul=b&utm_expid=3606929-90.6a_uo883STWy99lnGf8x1g.1&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F )
عنایت داشته باشید که همیشه افزونه کش بازخورد مناسبی نخواهد داشت؛ بهترین بازخورد کانفیگ صحیح کش در سرور هست.
ارادت
negarnovin
November 5th, 2016, 11:38
سلام من خودم همیشه w3totalcashe استفاده می کنم ولی تو اکثرا مواقع بجای اینکه سرعت سایت رو زیاد کنه کمتر می کنه به نظر بنده ار افزونه کش استفاده نکنید طبق راهکارهای gtmetrix سایتتون رو بهینه کنید و سرور هم خوب کانفیگ شده باشه دیگه نیازی به افزونه نیست.
blueserver
November 5th, 2016, 11:42
سلام دوست عزیز ، به نظرم از gzip استفاده کنید بهتر جواب میده ، افزونه های کش مصرف منابع ، بخصوص cpu رو بالا میبرن ، همینجوریشم که افزونه های وردپرس مصرف بالای cpu دارن.
H.G.N
November 5th, 2016, 13:27
سلام دوست عزیز ، به نظرم از gzip استفاده کنید بهتر جواب میده ، افزونه های کش مصرف منابع ، بخصوص cpu رو بالا میبرن ، همینجوریشم که افزونه های وردپرس مصرف بالای cpu دارن.
اتفاقا با فعال سازی gzip و ... سرعت لود بنابه گزارش سایت Gtmetrix بالای 85 درصد هست. اما وقتی تنها هر یک از این افزونه های کش فعال هست آمار زیر 80 درصد هست.
blueserver
November 5th, 2016, 13:44
اتفاقا با فعال سازی gzip و ... سرعت لود بنابه گزارش سایت Gtmetrix بالای 85 درصد هست. اما وقتی تنها هر یک از این افزونه های کش فعال هست آمار زیر 80 درصد هست.
اگه اشتباه نکنم ، در حال Gzip اطلاعات کش نمیشن ، بلکه mod_deflate اطلاعات رو میخونه و بافر میکنه و به سمت مرورگر ارسال میکنه و به همین خاطر هست که Gtmetrix سرعت لود بالاتری رو نشون میده
H.G.N
November 5th, 2016, 15:27
اگه اشتباه نکنم ، در حال Gzip اطلاعات کش نمیشن ، بلکه mod_deflate اطلاعات رو میخونه و بافر میکنه و به سمت مرورگر ارسال میکنه و به همین خاطر هست که Gtmetrix سرعت لود بالاتری رو نشون میده
البته این درصدی که گفتم تنها برای gzip نیست و فعال سازی کش mod_expires.c و تعیین زمان برای تصاویر ، فایل های استایل و ... هست.
به هر حال من که با فعال سازی افزونه کش در کنار این کد ها اصلا تغییری در سرعت لود مشاهده نکردم ، با بررسی که کردم با فعال سازی این پلاگین ها میزان استفاده از منابع هم بالا میره.
ViraHost.com
November 5th, 2016, 17:31
استارتر محترم،
آيا دسترسى به سرور ( كانفيگ سرور ) داريد؟
اگر براى بارگزارى بهتر سايت خودتون داريد پيش ميريد، از آيتم هاي بهينه سازى سايت sitechecker.ir هم ديدن كنيد.
H.G.N
November 6th, 2016, 23:12
استارتر محترم،
آيا دسترسى به سرور ( كانفيگ سرور ) داريد؟
اگر براى بارگزارى بهتر سايت خودتون داريد پيش ميريد، از آيتم هاي بهينه سازى سايت sitechecker.ir هم ديدن كنيد.