توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت یک سایت لیچ حرفه ای
hosseinparseh
November 4th, 2016, 01:27
با سلام خدمت مهندسان عزیز ..
من می خوام ی سایت لیچ بزنم .. حالا نیاز به راهنمایی شما دوستان دارم ..
هزینه اولیه ش چه قدر می شه - سرور + اسکریپت + قالب
امکاناتشم مثل سایت http://downloadplus.link/
باشه ... البته بدون دانلود منیجر اختصاصی ...
((( اصلا قصد تبلیغم ندارم ))) :68:
مرسی
Dante
November 4th, 2016, 02:34
سلام دوست عزیز اگر شما خودتان برنامه نویس نیستید یا تیم برنامه نویس ندارید (با هم شریک باشید) هزینه پشتیبانی و اسکریپت اختصاصی + قالب(این قالب الان مهم نیست) خیلی زیاد میشه چون موقعی که ترافیک سایتتون بالا میره باید تیم پشتیبانی خوبی داشته باشید که مشکلاتی که پیش می آید رو برطرف کند مثل قطع ارتباط, کندی لیچ و دانلود, بلاک شدن ای پی و و و... این ها بعضی موارد بود که برای من پیش اومده بود و اضافه کردن امکانات جدید و...
هزینه سرور اختصاصی هم از ماهی 300 به بالا فکر کنید اگر محدودید آپلود برای هر کاربر بگذارید.
TukaNet
November 4th, 2016, 02:42
هزینه های راه اندازی هر سایت به چند دسته تقسیم می شوند
برای مورد شما، اول از همه هزینه برنامه نویسی و طراحی اسکریپت فکر کنم چیزی بالای 1.5 میلیون تومان خواهد بود.
برای ادامه کار هم نیاز به یک یا چند سرور اختصاصی خواهید داشت که دست کم 250 الی 300 هزار تومان در ماه هزینه خواهد داشت.
البته با اینها باید هزینه اکانت سایت ها و پشتیبانی برنامه نویسی و ارتقاء سیستم را نیز اضافه کنید.
arc1o0
November 4th, 2016, 11:14
سلام
شما به یه وی پی اس و با یه اسکریپت ساده می تونید شروع کنید، با هزینه ای زیر 100 هزار تومان، بعدا رفته رفته سرورتون رو ارتقا میدید.
اسکریپت هم با رپیدلیچ می تونید شروع کنید اما به مرور زمان نیاز به به روزرسانی و آپگرید پلاگین ها یا حتی برنامه نویسی پلاگین برای سایت های جدید خواهید داشت.
negarnovin
November 4th, 2016, 11:40
با سلام خدمت مهندسان عزیز ..
من می خوام ی سایت لیچ بزنم .. حالا نیاز به راهنمایی شما دوستان دارم ..
هزینه اولیه ش چه قدر می شه - سرور + اسکریپت + قالب
امکاناتشم مثل سایت http://downloadplus.link/
باشه ... البته بدون دانلود منیجر اختصاصی ...
((( اصلا قصد تبلیغم ندارم ))) :68:
مرسی
سلام شما فقط یه سرور میگیرید هزینه سرور می دهید اسکریپت اینا رایگان هستش تو اینترنت