ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به دو نفر پشتیبان تمام وقت و بیکار نیازمندیم

bigtel
November 2nd, 2016, 22:42
سلام

به دو پشتیبان آشنا با اینترنت و رایانه و روابط عمومی بالا نیاز داریم.
حقوق در نظر گرفته شده ماهانه 200 هزار تومان برای هر نفر می باشد.
کار هایی که باید انجام بشه : پشتیبانی به صورت آنلاین از طریق zopim و پشتیبانی از طریق ایمیل به صورت لحظه ای.
دوستانی که قصد اهمال کاری و تنبلی دارن لطفا پیام ندهند.

جهت توضیحات بیشتر با ایمیل زیر در تماس باشید:
ali.bavafa2020 {@} gmail.com

Reza G
November 3rd, 2016, 04:41
آشنا به اینترنت و رایانه + روابط عمومی بالا + تمام وقت + پاسخگویی لحظه ای

همه اینا با ماهی 200 هزار تومان؟ یه درخواستی کنید که خودتون حاضر به انجامش باشید.

Mp3Songs.ir
November 3rd, 2016, 08:05
پ.خ چک کنید.

seokaran.org
November 3rd, 2016, 12:30
ما رو چی فرض کردین شما اقای محترم
طرف بیاد از صبح تا شب پشتیبانی شما رو بکنه با ماهی 200 تومااااااان ؟؟؟؟
ههه

bigtel
November 3rd, 2016, 13:21
دوستان گرامی در بالا عرض کردم فرد بیکار !!
شما که با این مورد مشکل دارید قطعا بیکار نیستید.
منظور از تمام وقت هم صرفا 24 ساعته نیست. صبح از ساعت 9 تا 11 شب هر ساعت ایمیل ها چک بشه و پاسخ داده بشه(نیاز به چک کردن لحظه ای نیست البته اگه بشه بسیار عالیست) + zopim هم اپلیکیشن برای گوشی و تبلت داره و راحت میتونن هرجا که بخواهند استفاده کنند...

دوستان لطفا فقط با ایمیل بالا در ارتباط باشند پیغام خصوصی برای من بسته هست.

mohsen1771
November 3rd, 2016, 13:52
پوله اینترنتش فقط ماهی 100تومن میشه..
احیانا شما نوکر نمیخواید؟

dastrast
November 3rd, 2016, 14:06
با سلام
در صورته امکان لطفا حداقل جزئیات رو همینجا قرار بدید(آدرس سایت - چگونگی پرداخت)

در ضمن پیشنهاد میشه برای اینکه کیفیته کار بالاتر بره و به قول شما تنبلی در کار نباشه 1 نفرو استخدام کنید و حقوق رو بیشتر کنید

با تشکر

Paresa
November 3rd, 2016, 14:11
دوستان گرامی در بالا عرض کردم فرد بیکار !!
شما که با این مورد مشکل دارید قطعا بیکار نیستید.
منظور از تمام وقت هم صرفا 24 ساعته نیست. صبح از ساعت 9 تا 11 شب هر ساعت ایمیل ها چک بشه و پاسخ داده بشه(نیاز به چک کردن لحظه ای نیست البته اگه بشه بسیار عالیست) + zopim هم اپلیکیشن برای گوشی و تبلت داره و راحت میتونن هرجا که بخواهند استفاده کنند...

دوستان لطفا فقط با ایمیل بالا در ارتباط باشند پیغام خصوصی برای من بسته هست.

ببخشید خیلی عذر میخوام یه وقت وررشکست نشید!

طرف بیکارهم باشه با 200تومن خودتون خداوکیلی حاظرید؟

اخه مرد مومن با این حقوقی که شما در نظر گرفتی 200تومن روزانه حدود 6700تومن میوفته و به فرمایش شما طرف از صبح تا اخر شب ساعت 11 بایدانلاین باشه و پاسخگو باشه. فقط پول برق در ماه + حجم ترافیک نت که روزانه حدود حداقل 1گیگ مصرف میکنه شما حساب کنید بیشتر از 200تومن میشه. :-|

dare
November 3rd, 2016, 14:18
انصاف هم خوب چیزیه
شاید کسی از بی کاری و بی پولی خواسته شما را انجام بده و با شما همکاری کنه
ولی شما هم انصاف داشته باشید
ادم بره تو خیابان تراکت پخش کنه از نظر مالی و ساعت کار خیلی بهتر از کار شما هست

n4ser
November 3rd, 2016, 15:31
قصد اسپم کردن ندارم ولیاستار تر محترم این حرف شما علنن توهین به شعور و فهم ادمه شما میخاهید یک نفر با روابط عمومی بالا در زمینه ای تی فعالیت کنه برای شما اونم با ماهی 200 تومان؟ حد اقل حقوق باید 500 تومان باشه بنده خودم باشم این حقوق را خاهم داد و این درخاست شما خیلی زشت هست چون ادم درست حسابی قراره پاسخ گو باشه خیلی ببخشیدا گدا سر خیابون که قرار نیست بیاد واسه شما کار کنه واغعا متاسفم

Mp3Songs.ir
November 3rd, 2016, 15:35
اطلاعات رو برای من فرستاد،کارش سخت نیست،آسونه خیلی اسونه ولی از ساعت 9 صب تا 12 شب اونم ماهی 200 تومن.....اصلا مقرون به صرفه نیست.
700 میام حالا اگه خواستید بگید.

مینا-صیفی
November 3rd, 2016, 15:37
بنده بیکار هستم حدود 6 ماه هم میشه اگر ماهی 1میلیون میدید بنده 12-15ساعته پیشتیبانی انجام میدم در غیر این صورت ترجیح میدم بیکار بمونم خانه بابام راحت هستم و ماهی 200-300 همینطوری پول جیبی بابام میده فکر نمیکنم کسی هم بیکار باشه حداقل مامان باباش بهش روزی 5 تومان میدن ماهی 150 میشه نیازی نیست با 200 تومانه شما وقت و اعصاب و مغز و فکر خودشون رو درد و خسته کنند. این دیگه از حمالی و کلفتی هم این نرخی که تائین کردید بدتره خدا برکت بده حمالی و کلفتی رو باز ماهی 800 یا بیشتر میدن ...

pc.rootall
November 3rd, 2016, 15:46
دوستان چرا همیشه دوست دارید حاشیه سازی کنید ؟ :)

شما که ماهیانه ملیونی پول در میارید چرا تاپیک بنده خدارو به حاشیه میکشید !

شاید فردی پیدا شد برای این شخص با این قیمت هم کار کرد

افرادیو میشناسم که توانای کار در بیرون رو ندارن به دلیل مشکلات فیزیکی ... پس زمینه ای خوبی هست برای چنین افرادی و حتی غیره ! :-<

بهتر بود بجای این همه نقل قل به سادگی از این موضوع میگذشتید !

bigtel
November 3rd, 2016, 17:22
ممنون از دوستان که تاپیک رو بالا نگه میدارن.

مجدد خواهش میکنم از طریق ایمیل که در پست اول هست در ارتباط باشید بنده به پیام خصوصی دسترسی ندارم.

almandata
November 3rd, 2016, 17:50
نحوه پرداخت چگونه هستش ؟

تو این زمان ساعت 9 تا 11 باید کامل انلاین باشه؟

delta
November 3rd, 2016, 19:35
من صبح تا شب مغازم پای اینترنت..میتونم کمکتون کنم..هستم خدمتتون..فقط پشتیبانی چه کاری هست؟ رابط عمومی بالا و قوی..همیشه هم پای اینترنت هستم و جوابگو..
منتهی بنده در کارهام اول مبلغ رو میگیرم..تجربه بد از کار کردن و پرداخت نشدن دارم...اگر مشکلی نیست نحوه کار رو توضیح بدید هستم خدمتتون :67:

DANG3R
November 3rd, 2016, 19:49
سلام گرامی
به به اکازیونه
تقریبا ساعتی ۴۰۰ تک تومن
برادر سعی کنید مبلغتونو زیاد کنید. کاملا توهین به کلمه پشتیبان هست
عذر بنده را بابت اسپم بزیرید .

bigtel
November 3rd, 2016, 20:04
نحوه پرداخت چگونه هستش ؟

تو این زمان ساعت 9 تا 11 باید کامل انلاین باشه؟

تسویه به صورت ماهانه می باشد.

البته ماه اول جهت اعتماد سازی نصف مبلغ را 15 روزه و بقیه را پایان ماه خدمتتون واریز میشه.
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

aminlord96
November 3rd, 2016, 20:18
سلام.
در تلگرام در تماس باشین

wp-Ammar
November 3rd, 2016, 20:37
سلام!
لطفا جهت توضیحات بیشتر از طریق تلگرام در ارتباط باشید

alborzdata
November 3rd, 2016, 20:46
والا ما 2 تا آگهی استخدام زدیم کسی رو پیدا نمیکنیم به حقوق وزارت کاری ...

اشالله که پیدا میکنید

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=176196&goto=newpost

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=176473&goto=newpost

psfa
November 3rd, 2016, 22:10
البته چنین حقوق هایی تو جاهای خیلی سخت تر هم وجود داره. دوستان که تو تهران هستن فکر نکنن ایشون خیلی چیز عجیبی گفتن که این قدر تعجب کردن. نمونه هاش : منشی دکتر های عزیز که تو شهر ما نهایت 250 300 میدن از صبح تا شب بدون بیمه ( یه جورایی برده داری ) - مغازه داری که اونم صبح و بعد از ظهر ماهی 150 200 میدن. و بازم هست. حالا تو تهران فرق داره حتما.
حالا 200 هم خیلی کم هست اما واسه کسی که بخواد بره این جور کارارو بکنه میرزه بشینه تو خونه ایمیل جواب بده با ماهی 250 300

aminlord96
November 3rd, 2016, 23:18
سلام بنده میتوانم.
در تلگرام در تماس باشین

dastrast
November 3rd, 2016, 23:24
البته چنین حقوق هایی تو جاهای خیلی سخت تر هم وجود داره. دوستان که تو تهران هستن فکر نکنن ایشون خیلی چیز عجیبی گفتن که این قدر تعجب کردن. نمونه هاش : منشی دکتر های عزیز که تو شهر ما نهایت 250 300 میدن از صبح تا شب بدون بیمه ( یه جورایی برده داری ) - مغازه داری که اونم صبح و بعد از ظهر ماهی 150 200 میدن. و بازم هست. حالا تو تهران فرق داره حتما.
حالا 200 هم خیلی کم هست اما واسه کسی که بخواد بره این جور کارارو بکنه میرزه بشینه تو خونه ایمیل جواب بده با ماهی 250 300

به نظرم هرچیزی باید یه حداقل نرخی داشته باشه
نرخ ساعتی 500 تومن واقعا بی انصافیه حتی برای هیچکار نکردن
من خودم توی موقعیتی بودم که حاضر شدم با ماهی 70 هزار تومن جایی کار کنم که 30 هزار تومن کرایم میشد(ولی حاضر شدنم برای اون کار دلیل بر رضایتم از حقوقش نبود)
به نظرم این یک دیدگاه نادرست که چون خیلی جاها این حقوقو میدن پس این میزان حقوق مورد تاییده
و دوستان حق دارند (و به نظرم لازمه) که به حقوقی که ایشان تعیین کردن اعتراض کنند تا سایر اشخاص سعی کنند نرخ واقعی را به کسی که واسشون زحمت میکشد بدهند

باز هم نظرات سایر دوستان محترم است

bigtel
November 4th, 2016, 23:10
سلام!
لطفا جهت توضیحات بیشتر از طریق تلگرام در ارتباط باشید

سلام

لطفا از طریق ایمیل پست اول با ما در ارتباط باشید.

ارادت

tar.gz
November 5th, 2016, 00:16
یاد جوکی افتادم که مسافر یه مبلغیو به راننده تاکسی میده که فقط پشت ماشین بُدوه :71:

ebrahim1997
November 9th, 2016, 00:08
سلام داداش من مشکلی ندارم برای هکماری اماده هستم لطفا سریع جواب بده
09382550455
telegram:
@Ebrahiiiiiiiiim

منتظرم

HRE2012
November 10th, 2016, 14:43
سلام

به دو پشتیبان آشنا با اینترنت و رایانه و روابط عمومی بالا نیاز داریم.
حقوق در نظر گرفته شده ماهانه 200 هزار تومان برای هر نفر می باشد.
کار هایی که باید انجام بشه : پشتیبانی به صورت آنلاین از طریق zopim و پشتیبانی از طریق ایمیل به صورت لحظه ای.
دوستانی که قصد اهمال کاری و تنبلی دارن لطفا پیام ندهند.

جهت توضیحات بیشتر با ایمیل زیر در تماس باشید:
ali.bavafa2020 {@} gmail.com