توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل واحد پول در whmcs
anisagostar
November 2nd, 2016, 17:35
با سلام خدمت دوستان من میخوام سرور های اختصاصی المان داخل سایت بذارم واحد پول یورو هم ایجاد شده میخواستم بدونم چطور در بخش قیمت این محصولی که ایجاد میکنیم یورو نوشته باشه ولی موقع اتصال به درگاه به تومان یا ریال تبدیل بشه
و حتی وقتی یورو قیمتش بالا و پائین شد بتونیم هر روز مدیریت کنیم قیمتشو و تغییرش بدیم که قیمت محصولاتم طبق اون انجام بشه ممنون میشم راهنمائی کنید
sanastudio
November 2nd, 2016, 17:55
سلام میتونید در توضیحات محصول بنویسید قیمت این محصول متغیر هست . لطفا قبل از خرید تیکت ارسال فرمایید
بیشتر سایت ها اینکار رو انجام میدن
anisagostar
November 2nd, 2016, 18:04
خب حرف شما درست تیکت ارسال شدن کمی زمان رو میگیره الان یکی از همکاران بدون ارسال تیکت قیمت هارو تغییر میده
anisagostar
November 13th, 2016, 11:05
دوستان کسی هست راهنمائی کنه که موقع خرید سرور که به قیمت یورو یا دلار هست وقتی به درگاه وصل میشه طبق ارز به تومان تبدیل بشه داخل درگاه
anisagostar
December 3rd, 2016, 17:27
ایا کسی افزونه میشناسه برای whmc که این مورد رو از ارز خارجی در حینی که به درگاه وصل میشه به تومان تبدیل کنه
anisagostar
December 6th, 2016, 09:22
دوستان من چطوری در whmc کاری کنم وقتی یه سرور قیمتش به ارز خارجی هستش مثلا یورو موقع اتصال به درگاه به تومان تبدیل بشه مثلا 49 یورو حدود 200 تومان میشه چیکار کنم موقع اتصال به درگاه تبدیل بشه به 200 هزار تومان راهنمائی کنید لطفا
anisagostar
December 17th, 2016, 10:40
دوستان کسی هست راهنمائی کنته
hostnic24
December 17th, 2016, 11:51
واحد اصلی رو usd بزارید نرخ تبدیل هم بزارید 1
یک واحد جدید بسازید برای تومان مثال: هر دلار 4000 هست اونجا که نرخ تبدیل ارز پایه می خواد بزنید : 4000
تبدیل های نرخ را زمانی که به درگاه منتقل می شود کاربر اگر بر فرض از واحد ارز دلاری قصد خرید کرد و دلار رفت که پرداخت کند در فاکتور میزند 1 دلار زمانی که به درگاه پرداخت می رود اگر ماژول درست باشد به 4000 تغییر می یابد.
anisagostar
December 18th, 2016, 09:33
واحد اصلی رو usd بزارید نرخ تبدیل هم بزارید 1
یک واحد جدید بسازید برای تومان مثال: هر دلار 4000 هست اونجا که نرخ تبدیل ارز پایه می خواد بزنید : 4000
تبدیل های نرخ را زمانی که به درگاه منتقل می شود کاربر اگر بر فرض از واحد ارز دلاری قصد خرید کرد و دلار رفت که پرداخت کند در فاکتور میزند 1 دلار زمانی که به درگاه پرداخت می رود اگر ماژول درست باشد به 4000 تغییر می یابد. من میخوام یه بخش برای دلار و یه بخش برای یورو و موارد دیگه ایجاد کنم الان تست زدم که از دلار به ریال تبدیل شد برای یورو به چه صورت اینکارو انجام بدم
websazha
December 18th, 2016, 10:13
سلام
همان صورت که دلار تعریف می کنید یورو هم قابل تعریف هست اما یه مشکلی وجود دارد اینجا.
زمانی که یک مشتری دارید که واحد پولشون ریال هست شما که سرور آلمان به یورو فقط تعریف می کنید امکان خردید سرور به یورو واسشون نیست به خاطر واحد ارزی این مشکل ما هم داریم.
anisagostar
December 19th, 2016, 12:20
سلام
همان صورت که دلار تعریف می کنید یورو هم قابل تعریف هست اما یه مشکلی وجود دارد اینجا.
زمانی که یک مشتری دارید که واحد پولشون ریال هست شما که سرور آلمان به یورو فقط تعریف می کنید امکان خردید سرور به یورو واسشون نیست به خاطر واحد ارزی این مشکل ما هم داریم. یعنی بخوان به درگاه پی پال وصل بشن منظورتونه؟