توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توضیح درباره ی سرویس کاهش پینگ
L-0
November 2nd, 2016, 17:35
کسی از دوستان میتونه توضیح بده که سرویس های کاهش پینگ دقیقا به چه شکل عمل میکنن؟
:53:
novin-web
November 2nd, 2016, 17:56
سلام
با تغییر روت شما پینگ تایم رو کاهش میدهد
lemo1996
November 2nd, 2016, 18:12
کسی از دوستان میتونه توضیح بده که سرویس های کاهش پینگ دقیقا به چه شکل عمل میکنن؟
:53:
سلام
یک نوع وی پی .. داخلی است که با اتصال به شبکه ای با پینگ تایم پایین ، پینگ شما هم کاهش پیدا میکند .
k-h
November 2nd, 2016, 18:26
درود
Route شما عوض میکنه و پینگ شما کاهش پیدا میکنه
L-0
November 2nd, 2016, 20:06
ممنون از دوستان
منظور از روت چیه؟
از یه طرف مثلا من با سرویس adsl پارس آنلاین به دیتا سنتر پارس آنلاین وصل میشم و بعد هم به سرور گیم،
در مقابلش با این سرویس های کاهش پینگ هم من با سرویس adslام به یک سرور مجازی داخلی وصل میشم و بعد هم به سرور گیم.
فرق این دو حالت چیه با توجه به اینکه میتونه سرور مجازی هم از دیتاسنتر های پارس آنلاین باشه؟
L-0
November 5th, 2016, 15:42
ممنون از دوستان
منظور از روت چیه؟
از یه طرف مثلا من با سرویس adsl پارس آنلاین به دیتا سنتر پارس آنلاین وصل میشم و بعد هم به سرور گیم،
در مقابلش با این سرویس های کاهش پینگ هم من با سرویس adslام به یک سرور مجازی داخلی وصل میشم و بعد هم به سرور گیم.
فرق این دو حالت چیه با توجه به اینکه میتونه سرور مجازی هم از دیتاسنتر های پارس آنلاین باشه؟
کسی ازدوستان میتونه راهنمایی کنه؟
من توضیح دقیق میخواستم.
soheil869
November 5th, 2016, 16:14
با سلام ببینید
سرویس های کاهش پینگ اینگونه عمل می کنند
مثلا من یک سروری در تبیان دارم که پینگ تایمش به خارج از ایران 32 هست و از طرفی سرعت پینگ تایم شما به سرور من هم 30 هست
پس اگر من روی سرورم وی پ..ی ان راه اندازی کنم و شما از طریق سرور من به خارج از ایران متصل شوید پنیگ تایم شما 62 می شود