توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال امنیتی قبل از لاگین در سی پنل
saeid1346
November 2nd, 2016, 17:06
سلام دوستان خسته نباشید
یک سوال مدت ها پیش یکی از دوستانم میگفت قبل از ورود به سی پنل دو سوال امنیتی رو باید پاسخ میدادم بعد وارد میشد به سی پنل هاست.
میخواستم بدونم این امکان رو چطور میتونم فعالش کنم و اگر از طریق سی پنل فعال نمیشه به هاستینگ بگم چه چیزی رو دقیقا فعال کنه ؟
باسپاس
Reza G
November 3rd, 2016, 04:46
سلام
وقت شما بخیر
این روش اصطلاحاً two factor authentication هست. قبلاً آموزشش رو داخل انجمن و سایت (http://chiaa.ir/kb/cpanel-two-factor-authentication/) گذاشتم.
تشکر از پاسخ ولی این چیزی که بنده عرض کردم دو پرسش قبل از لاگین سی پنل وجود داشت که باید پاسخ میدادی و لاگین میشد ، یه چیزی مثل سوال امنیتی nic.ir که هنگام عوض کردن دی ان اس ها تقاضا میکنه.
فکر نکنم همین باشه که شما ارسال کردید ،
shetabanhost
January 19th, 2017, 02:32
تشکر از پاسخ ولی این چیزی که بنده عرض کردم دو پرسش قبل از لاگین سی پنل وجود داشت که باید پاسخ میدادی و لاگین میشد ، یه چیزی مثل سوال امنیتی nic.ir که هنگام عوض کردن دی ان اس ها تقاضا میکنه.
سلام
مورد دیگری در رابطه با این موضوع وجود ندارد
حتما همان two factor authentication بوده و استفاده از این مورد پیشنهاد میشود.
Kian
January 19th, 2017, 10:46
به آدرس زیر برید و فعال کنید:
WHM >> Security Center » Security Questions
saeid1346
January 19th, 2017, 11:36
به آدرس زیر برید و فعال کنید:
WHM >> Security Center » Security Questions
سپاس از پاسخ بنده به whm دسترسی ندارم هاست اشتراکیه ، از قسمت میتونن فعالش کنن برای سی پنل هاستم ؟ سوالاتش رو خودم باید تعریف کنم ؟
Kian
January 19th, 2017, 15:05
اگه در قسمت Password & Security سی پنل ، گزینه
Security Questions فعال باشه ، خودتون می تونید سوالات رو تنظیم کنید و اگه نباشه مدیر سرور میتونه فعال کنه،
احتمال داره به خاطر مشکل ساز بودن این گزینه برای سایر کاربران ، مدیر سرور درخواست شما رو قبول نکنه چون این سوالات امنیتی لوگین رو سخت و پیچیده میکنه و خیلی از کاربران از این گزینه به همین خاطر خوش شون نمی یاد.