PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جذب مترجم برای سایت سئو

mohammad174
November 2nd, 2016, 15:17
سلام مترجم برای نیاز داریم کلمه ای 7 تومان پرداخت می شود .

نمونه مقاله :

https://searchenginewatch.com/2016/10/31/complete-guide-to-keyword-research-for-seo/

سایتی که ما کار میکنیم :

iranseosite.ir

با ای دی تلگرام

telegram.me/iranseosite در ارتباط باشید.

nightdarkshadows
November 3rd, 2016, 02:38
سلام! دوستان عزیز توجه کنید! این آقا که در چندین جا این آگهی رو دادن و چندین مترجم گرفتن، بعد از تحویل گرفتن چند کار دیگه حتی جواب هم ندادن چه برسه به تسویه! لطفاً حواستون باشه یکی از همکاران بنده قربانی شدن! بعد از تحویل دادن 5 کار توسط همکار من به ایشون و بعد از گذشت نزدیک به 2 ماه این آقا هنوز تسویه نکردن و هیچ جوابی هم در تلگرام نمیدن. بنده ایشون رو معرفی کرده بودم و ایشون هم آبروی من رو جلوی همکارم بردن!

خواستم اطلاع بدم به دوستان که بدون آگاهی برای ایشون بدون دستمزد کار نکنن! قیمته به شدت پائین که حتی برای تایپ کردن هم نمی ارزه به کنار، این عدم خوش قولی هم روش! تازه پاسخگو و پیگیر هم نیستن. این آقا همین تاپیک رو در دو سه تا انجمن مختلف چندین بار زدن و معلوم نیست چند مترجم بیچاره رو طعمه کردن! از هر مترجمی هم یک مقاله گرفته باشن کارشون راه افتاده!

به هر حال وظیفه ام بود اطلاع رسانی کنم و کاش وب هاستینگ تاک و انجمن های دیگه راهی برای مسدود کردن فعالیت چنین افراد سودجویی قرار میداد...

mohammad174
November 3rd, 2016, 10:28
سلام و احترام
اول اینکه شما انقدر شجاعت در خودت ندیدی که یه اکانت واقعی بزنی تا هویتت معلوم باشه احتمالا 15 تا 20 سالتونه با این اسم فشنگی که انتخاب کردی و این که برای اولین باز پا به فضای مجازی گذاشتین جای تبریک داره
ضمنا رقیب باید خودشو تو رینگ رقابت تست کنه نه با تهمت زدن و نشر اکاذیب

سایت ایران سئو سایت تنها سایت دارای نماد الکترونیکی است که فعالیت ها مورد تایید می باشد کسی که نماد داره هیچ وقت برای 100 هزار 200 هزار حق کسی رو نمیخوره

اگر مترجم هستی و این پست رو زدی بدون تمام پرداختی ها موجود است و بهتره سطح زبانتو بالا ببری و از نرم افزار های ترجمه خودکار متون استفاده نکنی

هویت شمارو پیگیری خواهیم کرد تا بدونی که در انجمن ها نشر اکاذیب چه معنی و جرمی دارد.

قیمت و حجم کار معلومه و دوستان میتوانند انتخاب یا رد کنند

روند ما به این صورت است که حتی اگر یک ترجمه هم انجام شود هزینه پرداخت می شود که دوستان داوطلبانه روی 5 تا 10 ترجمه و بعد تسویه نظر دارند .

اقتخار همکاری با 5 مترجم را داشتیم که مقالات ترجمه شده اون ها نمونه کارهای معتبر خودشون می باشد و در سایر جاهای مختلف مشغول به کار هستند.

بزرگ شو

محمد دانیالی - مدیریت ایران سئو سایت

menalgeya
November 3rd, 2016, 10:52
سایت ایران سئو سایت تنها سایت دارای نماد الکترونیکی است که فعالیت ها مورد تایید می باشد کسی که نماد داره هیچ وقت برای 100 هزار 200 هزار حق کسی رو نمیخوره

دوست عزیز سایت های زیادی هستند که نماد دارند و این چیز خاصی نیست که شما اعلام میکنید تنها سایت هستید

http://seonab.com/

mohammad174
November 3rd, 2016, 11:00
کسب و کار سئو ناب ؟؟ نه عزیز ما اولین نماد خدمات تخصی سئو و بهینه سازی سایت در ایران رو گرفتیم زود تر از این سایت -به عنوان موجود در نماد ها توجه کنید .تاپیک در مورد ترجمه است ربطی هم به نماد نداره که سایتتون رو تبلیغ می کنید .لطفا اسپم ندین با تشکر

menalgeya
November 3rd, 2016, 11:13
دوست عزیز این سایت من نبود و فقط یک نمونه از سایت هایی بود که در این زمنه فعالیت و دارای نماد هستند.

شما در تاریخ ۱۳۹۵/۷/۲۵ نماد رو دریافت کردید و این سایت ۱۳۹۵/۸/۳ چه برتری زیادی شما دارید

تبریک بهتون میگم اولین سایت معتبر ایرانی

nightdarkshadows
November 3rd, 2016, 21:36
سلام و احترام
اول اینکه شما انقدر شجاعت در خودت ندیدی که یه اکانت واقعی بزنی تا هویتت معلوم باشه احتمالا 15 تا 20 سالتونه با این اسم فشنگی که انتخاب کردی و این که برای اولین باز پا به فضای مجازی گذاشتین جای تبریک داره
ضمنا رقیب باید خودشو تو رینگ رقابت تست کنه نه با تهمت زدن و نشر اکاذیب

سلام. لطفاً چرت و پرت نگید من اگر نیازی به ارسال پیام با حساب کاربری جعلی یا ... داشتم یه اکانت دیگه می ساختم. چشماتون رو بیشتر باز کنید تا ببینید این اکانت در چه تاریخی ساخته شده.
بحث رو به اسم اکانت من و چرت و پرت های دیگه ربط ندید. کلا کار شما زیاد داستان داره! اگر از کارتون مطمئنید و خیلی هم مفتخرید که مترجم های زیادی باهاتون کار می کنن، پس چرا هر چند روز یک بار یک تاپیک در انجمن های مختلف مثل همین جا و شاپ کیپر می زنید؟ اگر کارتون مشکلی نداره و اوکی هستید که 5 تا مترجم برای یک سایت 100 برابر شما هم بسه چه برسه برای یک سایت کم مقاله مثل شما. پس یقینا قضیه می تونه شک برانگیز باشه.
نماد الکترونیک شما هیچ ربطی به خوش قولیتون پای حرفتون نداره! اون به سایت مربوطه که به قول این دوستمون چیز خاصی نیست براش خوشحالی کنید. هر کسی که تجارت آنلاین راه بندازه می تونه یکی بگیره.

همکار من یعنی کسی که شما پولش رو ندادید اتفاقاً چت هاتون هم موجوده که خودتون گفتید کیفیت تأیید شده. دو سه باری به شما گفت تسویه کنید اما شما هیچ توجهی نکردید. از جایی که من مسئول معرفی اشتباه شما بودم، خواستم حداقل اطلاع داده باشم تا بقیه دوستان به مشکل نخورن!

شما هم با سایت محشر و حرفه ایتون خوشحال باشید و از اینکه نصف پول تایپ رو با افتخار و منت تقدیم مترجم های عزیز می کنید (که البته هیچ سندی در این مورد نیست) به خودتون لقب کارآفرین برتر بدید!!!!!!!!

farfamily
November 7th, 2016, 11:35
مرسی که اطلاع رسانی کردید نزدیک بود سر منم کلاه بزارن ایشون واقعا برای این افراد متاسفم