توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییرات در یک تب
bandeh khoda
November 2nd, 2016, 11:57
سلام وقت بخیر
دوستان من میخوام از یک تب استفاده کنم در سایتم کدش رو هم دارم و در جایی استفاده کردم
حالا مثلاً میخواهم از همین الگوی کد در زیر تبی که درست کردم یک تب دیگه اضافه کنم
هیچ رقمه نمیشه
آیا امکانش هست شما نگاهی به کد من بیاندازید ؟
الان من یک باکس دارای 4 تب دارم
میخوام یه اینتر پایین بخوره
مجدد یه باکس با 4 تا تب برام ایجاد بشه ...
نمیدونم چرا خودم هر کاری میکنم انجام نمیشه
ممنون میشم کمکمم کنید
telegram.chat
November 3rd, 2016, 00:28
منظور شما دقیقا روشن نیست. اما اگر منظور این هست که میخواهید در این صفحه دو tabset (مجموعه ای از چند تب) داشته باشید علت عدم موفقیت شما این است که اسکریپتی که در اختیار دارید بر اساس آیدی نوشته شده است. و وقتی کپی می کنید کد رو آیدی تکراری به وجود میاد که مجاز نیست و اسکریپت به درستی کار نمی کنه.
یا باید اسکریپت را کپی کنید و آیدی دیگری ست کنید یا راه بهتر این است که اسکریپت را بر اساس انتخابگر کلاس بازنویسی کنید.
سعی کنید خودتون انجام بدید اگر موفق نشدید اون موقع راهنمایی میکنه یکی از دوستان.
bandeh khoda
November 4th, 2016, 23:15
منظور شما دقیقا روشن نیست. اما اگر منظور این هست که میخواهید در این صفحه دو tabset (مجموعه ای از چند تب) داشته باشید علت عدم موفقیت شما این است که اسکریپتی که در اختیار دارید بر اساس آیدی نوشته شده است. و وقتی کپی می کنید کد رو آیدی تکراری به وجود میاد که مجاز نیست و اسکریپت به درستی کار نمی کنه.
یا باید اسکریپت را کپی کنید و آیدی دیگری ست کنید یا راه بهتر این است که اسکریپت را بر اساس انتخابگر کلاس بازنویسی کنید.
سعی کنید خودتون انجام بدید اگر موفق نشدید اون موقع راهنمایی میکنه یکی از دوستان.
متاسفانه بعد از کلی گشتن و کلی کد نوشتن نتونستم چیز خوبی در بیارم
این تب های سایت تابناک رو دیدم اصن با روح و روانم بازی میکرد تونستم کپیش کنم اما مجدد نتونستم چند تا تب تو یه صفحه بزارم
ببخشید شما تب دارید که بشه چند تاشو استفاده کرد ؟
یا حداقل میگید چی سرچ کنم ؟
ممنون میشم
این تب هم که در آوردم رو اتچ میکنم
ممنون33996
armanforghani
November 5th, 2016, 02:31
بهترین چیزی که میتونم توصیه بکنم استفاده از Bootstrap هست. با اضافه کردن آن به پروژه از مزایای بی شمار دیگری از جمله ریسپانسیو بودن سایت هم میتونید بهره مند بشید.
ممکنه اون تب رو خیلی خوشتون اومده باشه. سلیقه ای هست. ولی از نگاه حرفه ای چندان چیز جالب و مدرنی نیست. به اینجا سری بزنید و سعی کنید اگر تا الان استفاده نکردید از بوت استرپ استفاده کنید.
http://getbootstrap.com/components/#nav-tabs
telegram.chat
November 6th, 2016, 00:41
بهترین چیزی که میتونم توصیه بکنم استفاده از Bootstrap هست. با اضافه کردن آن به پروژه از مزایای بی شمار دیگری از جمله ریسپانسیو بودن سایت هم میتونید بهره مند بشید.
ممکنه اون تب رو خیلی خوشتون اومده باشه. سلیقه ای هست. ولی از نگاه حرفه ای چندان چیز جالب و مدرنی نیست. به اینجا سری بزنید و سعی کنید اگر تا الان استفاده نکردید از بوت استرپ استفاده کنید.