PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئوال در مورد بستن پورت smtp

Dr.SalaR
December 1st, 2010, 14:11
سلام .
من از لینوکس و پنل kloxo استفاده میکنم که kloxo داون هستش:"> که دیتاسنتر بخاطر اسپم گیر داده در صورتی که من فقط رپیدلیچ دارم.
1.میخواستم بدون از چه طریقی غیر از csf میشه smtp رو غیرفعال کرد . از Setup لینوکس رفتم یه گزینه smtp lx بود فکر کنم که تیکش رو ورداشتم( حالا نمیدونم تأثیری داره یا نه ).
ممنون میشم راهنمایی کنید.

2. اگرم کسی کانفینگ شده csf.conf رو داره که بزاره اینجا من کپی کنم. خودم که csf رو فعال کردم دیگه نمیتونم با ftp کار کنم

Online24
December 1st, 2010, 14:35
Firewall سرویسی رو برای شما غیر فعال نمیکند . تنها پورت و یا دسترسی به آن را محدود و یا مدیریت میکند .

با توجه به اینکه ذکر کردید که به mailserver نیازی ندارید ، daemon مربوط به آن را Stop و یا disable کنید.

kloxo از Qmail به عنوان Mailserver پیش فرض خود استفاده میکند .

برای غیرفعال کردن این سرویس در kloxo از قسمت Server : linux / services اقدام کنید .

و یا از طریق ssh

/etc/init.d/qmail stop

chkconfig qmail off

ضمنا شماره پورت مربوط به SMTP پورت 25 و پورت های مربوط به FTP پورت های 21 و 20 هستند . (جهت مدیریت فایروال )

Dr.SalaR
December 1st, 2010, 14:44
ممنون از پاسختون .

[root@server ~]# /etc/init.d/qmail stop
Stopping Qmail:
[root@server ~]# chkconfig qmail off
[root@server ~]#

چه جوری متوجه بشم Stop شده یا نه.

/etc/init.d/qmail status
جواب نمیده
در مورد csf چون من وقتی disable میکردم ftp کار میکرد اما وقتی enable میکنم 5 دقیقه یه بار 1 ثانیه کانکت میشه