توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایندکس نشدن سایت
blueserver
November 1st, 2016, 12:42
با سلام خدمت دوستان عزیز
سایت یکی از دوستان 3-4 روزی روی یک هاستی بود که بلافاصله هر مطلبی میزاشتن ایندکس میشد ، 3-4 روزی این هاست قطع شد و منتقلش کردن جای دیگه ، متاسفانه الان حدود 100 تا پست گذاشتن ولی ایندکس نمیشه حدود 2 هفته ای هم از این اتفاق میگذره ، گوگل وبمسترشون رو بررسی کردم مشکل خاصی ندیدم ، حتی sitemap هم دارای 300 تایی پست بود که تو بخش index status فقط 20 تا ایندکس شده بود ، دلیل این مشکل چیه و چطور باید رفع بشه؟
ممنون
m2n
November 1st, 2016, 12:59
چند روز قطع بود و الان هاست جدید با این وضعیت انتظار ایندکس سریع نداشته باشید از fetch as google استفاده کنید تا چند روزه دیگه به حالت قبلی برگرده.
blueserver
November 1st, 2016, 13:02
از fetch استفاده کردیم حدود یه هفته ای میشه ولی اتفاق خاصی نیافتاده ، جالب که دیروز یک پست کاملا بی اهمیت و بدون url خاص ، رو منتشر کردن و سریع Index شد ، ولی پست های بعدی که url فارسی و دقیق داشتن دوباره index نشدن!
m2n
November 1st, 2016, 13:08
ادرس سایت پ.ح کنید
blueserver
November 1st, 2016, 13:11
ادرس سایت پ.ح کنید
ممنون از شما به خاطر پاسختون ، متاسفانه گفتن آدرس رو منتشر یا ارسال نکنم ، نمیدونم دلیلشون چی هست.
به همین خاطر خودم دارم پیگیری میکنم که اگر دوستان با این مورد برخورد داشتن راهنمایی کنن
sanastudio
November 1st, 2016, 13:12
با سلام یک هفته دیگه هم مرتب پست بزارید و گزارش رو اعلام کنید
aminlord96
November 1st, 2016, 14:31
سلام سایتتون وردپرس هست؟
blueserver
November 1st, 2016, 14:41
سلام سایتتون وردپرس هست؟
بله ، افزونه yoast هم نصب کردن این دوستمون
nima1998
November 1st, 2016, 16:51
از fetch استفاده کردیم حدود یه هفته ای میشه ولی اتفاق خاصی نیافتاده ، جالب که دیروز یک پست کاملا بی اهمیت و بدون url خاص ، رو منتشر کردن و سریع Index شد ، ولی پست های بعدی که url فارسی و دقیق داشتن دوباره index نشدن!
درود از resubmit نقشه ها استفاده کنید از اونجایی که سایت دوستتون ارزش زیادی یا سن زیادی نداشته و این بالا نیومدن طولانی بوده گوگل اون رو خیلی کم ارزش تر کرده با اینکار و تقاضا برسی و ایندکس دوباره مطالب شاید بتونه کمکی بهتون بکنه الان در سایت های بزرگ سر 0.1 دهم اپتایم رقابت واین نشون میده اپتایم واقعا برای گوگل مهمه . .
aminlord96
November 1st, 2016, 18:10
بله ، افزونه yoast هم نصب کردن این دوستمون
از افزونه های مانتورینگ در وردپرس اضافه کنید ببینید ربات های گوگل وارد می شوند یا خیر
blueserver
November 1st, 2016, 18:15
از افزونه های مانتورینگ در وردپرس اضافه کنید ببینید ربات های گوگل وارد می شوند یا خیر
بله چک کردم ، ربات ها وارد میشن
kiava
November 2nd, 2016, 01:38
معمولا بعد از fetch ایندکس میشه باید برسی کنید که کدوم صفحه هست اون متن با اسم سایت سرچ کنید ببینید میاد یا نه
blueserver
November 2nd, 2016, 10:44
معمولا بعد از fetch ایندکس میشه باید برسی کنید که کدوم صفحه هست اون متن با اسم سایت سرچ کنید ببینید میاد یا نه
بررسی کردم ولی پست های جدید ثبت نمیشن ، الان مقدار crawl rate رو زیاد کردم ، تو بخش crawl error (URL Errors) هم همین پست هایی که منتشر کرده بودند الان دیدم که خطای زیر رو میده
Googlebot couldn't access the contents of this URL because the server had an internal error when trying to process the request. These errors tend to be with the server itself, not with the request
در صورتی که robots و server و dns مشکلی نداره.