نیازمند پرداخت هایی خواهم بود که به دفعات در ماه تکرار خواهند شد و هر بار حدودا بین 10 تا 20 دلار خواهند بود
و چون Subscription است هر ماه هر کدام دوباره تکرار خواهد شد
منتظر پیام هایتان هستم
با تشکر از همه دوستان
besthosti.com
November 1st, 2016, 16:09
سلام اکانت پیپال وریفای شده دارم و می تونم هر ماه تا سقف 1500 دلار بدون مشکل پرداخت کنم. همچنین دارای حساب بانکی می باشم و می تونم از طریق حواله بانکی نیز پرداخت کنم در صورتی که مایل هستین پ خ بدین تا با هم بیشتر صحبت کنیم.
November 2nd, 2016, 14:30
سلام اکانت پیپال وریفای شده دارم و می تونم هر ماه تا سقف 1500 دلار بدون مشکل پرداخت کنم. همچنین دارای حساب بانکی می باشم و می تونم از طریق حواله بانکی نیز پرداخت کنم در صورتی که مایل هستین پ خ بدین تا با هم بیشتر صحبت کنیم.
ممنون از پاسختون
متاسفانه چون کاربر جدید هستم، قادر به ارسال پیام خصوصی به شما نیستم
ممنون میشم اگر اطلاعات تماس و تلگرامتون رو شما پخ کنید
منتظر پیامتون هستم
با تشکر و روز خوش
hadipro
November 12th, 2016, 16:15
نیازمند پرداخت هایی خواهم بود که به دفعات در ماه تکرار خواهند شد و هر بار حدودا بین 10 تا 20 دلار خواهند بود
و چون Subscription است هر ماه هر کدام دوباره تکرار خواهد شد
منتظر پیام هایتان هستم
با تشکر از همه دوستان
معمولا" در پرداخت به روش subscription قراردادی بین پی پال و شرکت سرویس دهنده بسته میشود که به موجب آن مبالغی بصورت اتوماتیک از حسابتون کسر میشود به همین علت عده کمی از همکاران حساب شخصی خودشون رو برای این کار در اختیار شما خواهند گذاشت. برای ان نوع پرداختها خودتون حتما" باید به حساب پی پال دسترسی مستقیم داشته باشید تا بتونید مشکلات ریفاند - کنسل کردن سرویس و... رو به موقع حل کنید. چنانچه هنوز حساب تهیه نکرده اید میتونیم از کشور آمریکا با هویت معتبر براتون افتتاح کنیم.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این حساب این لینک رو مطالعه فرمایید: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=150928&page=17
centralhop
November 13th, 2016, 14:51
بار کردیت کارت از امریکا می تونم پرداخت کنم گیف کارت هم بهت میتونم بدم خودت پی کنی