توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سایتی شبیه به دیوار
30irwan
October 31st, 2016, 11:44
سلام خدمت دوستان سایتی شبیه به دیوار میخوام اگه کسی میتونه لطفا اعلام کنه + هزینش
اگه هم میتونه اپلیکیشن اندرویدشو هم بسازه قیمت هر دو چقدر میشه با تشکر
sajad dp
October 31st, 2016, 11:47
سلام
اگر سایت با کیفیت و امکانات کامل مدنظرتون هست بین 130 تا 150 میلیون تومان!
lizard.tiny
October 31st, 2016, 11:59
سلام
با قیمت مناسب قابل انجام هست, بمنظور مشاوره و راهنمایی در تناس باشید ( اطلاعات تماس در امضاء )
--- شرکت ثبت شده و فعال با نماد اعتماد الکترونیک 2 ستاره
pc.rootall
October 31st, 2016, 12:14
سلام خدمت دوستان سایتی شبیه به دیوار میخوام اگه کسی میتونه لطفا اعلام کنه + هزینش
برای یکی از عزیزان نمونه دیوار در حال طراحی هست !
طراحی سایت + اپ اندروید یک میلیون تومان در تماس باشید
باسلام
در صورت تمایل واحد توسعه طراحی و برنامه نویسی شرکت هاست نتورک امکان انجام درخواست شما را دارد
با توجه به اینکه در سفارش پروژه های طراحی و برنامه نویسی نیاز به امکان سنجی و سپس اعلام شرایط است در صورت نیاز لطفا از لینک زیر با واحد طراحی و برنامه نویسی هاست نتورک در ارتباط باشید:
http://hostnetwork.ir/web.htm
با تشکر
MJmoonwalk
October 31st, 2016, 12:43
طراحی سایت 150تومان؟!!!!!
متاسفم. طرف دو خط برنامه نویسی بلد نیست میاد میگه طراح سایت هستم!! چی تحویل میده؟ یک سیستم آماده یا قالب راستچین شده دانلود شده تا بهش هم بگی فلان قسمت رو تغییر بده میگه برنامه نویسی میخواد ما انجام نمیدیم!! :)) خب بیجا میکنی وقتی بلد نیستی میایی گند میزنی به بازار وب سایت!
miladtnt
October 31st, 2016, 17:16
متاسفانه یا خوشبختانه فقط یکی قیمت واقعیو گفت اونم حداقل حدود ۵۰ میلیون !
معنی این قیمتو وقتی میفهمند که ده ملیون خرج کردن و دیدن ب اندازه ناخن دیوارم نشد
بله با ۱۰۰ هزار تومنم میشه سایت راه انداخت ! اصلا با هزارتومنم میشه
mha1368
October 31st, 2016, 17:48
سلام
اگر واقعا قصد ایجاد چنین سایتی رو دارید
توصیه می کنم قرارداد بسته و بندی بذارید که اگر طرف نتوانست کار رو انجام بده..خسارت قابل توجهی پرداخت کنه !
Farid Saadat
October 31st, 2016, 19:13
درود. در صورت نياز در تماس باشيد با قيمت بسيار مناسب انجام ميشه ( توسط بنده نه ، توسط يكي از دوستان بنده )
Sent from my iPhone using Tapatalk
30irwan
October 31st, 2016, 19:57
دوستان عزیز لطفا قیمت های فضایی ندین چون اصلا جواب نمیدم من خودم بلدم و وقت ندارم طراحیش کنم یه قالب وردپرس باشه تمام الان قالبهای وردپرسی زیاد هستن هر کدوم که دیزاین و قیمتش مناسب باشه خریداری میشه موفق باشید
kingweb
October 31st, 2016, 20:32
سلام علیکم
دوست عزیز با طراحی یک افزونه اختصاصی برای وردپرس این امکان قالب اجراست
برای اطلاعات بیشتر و قیمت لطفا ای دی تلگرام موجود در امضام رو اد کنید..