ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وب سرویس جدید پایرت پی - شبیه سازی وب سرویس زرین پال

RealHAM
October 31st, 2016, 00:25
سلام

یکی از مشکلات دوستان در استفاده از درگاه‌های پرداخت واسط و تغییر از یک سرویس دهنده به سرویس دهنده دیگر پلاگین ایجاد شده اختصاصی برای اسکریپت های اختصاصی است و بیشتر کاربران دوست ندارند برای تهیه ماژولی جدید برای درگاه جدید وقت بگذارند و هزینه کنند، در این راستا ما بر آن شده ایم تا در حد امکان وب سرویس سایر درگاه‌های واسط را شبیه سازی کنیم تا دوستان بتوانند بدون صرف وقت و هزینه به جمع کاربران پایرت پی بپیوندند، در مرحله اول وب سرویس زرین پال شبیه سازی شده است و دوستان می توانند تنها با تغییر دامنه zarinpal.com به piratepay.ir ماژول اختصاصی خود را پایرت پی هماهنگ کنند.

سامانه پرداخت اینترنتی پایرت پی (http://piratepay.ir)

omid1991
October 31st, 2016, 00:40
سلام

یکی از مشکلات دوستان در استفاده از درگاه‌های پرداخت واسط و تغییر از یک سرویس دهنده به سرویس دهنده دیگر پلاگین ایجاد شده اختصاصی برای اسکریپت های اختصاصی است و بیشتر کاربران دوست ندارند برای تهیه ماژولی جدید برای درگاه جدید وقت بگذارند و هزینه کنند، در این راستا ما بر آن شده ایم تا در حد امکان وب سرویس سایر درگاه‌های واسط را شبیه سازی کنیم تا دوستان بتوانند بدون صرف وقت و هزینه به جمع کاربران پایرت پی بپیوندند، در مرحله اول وب سرویس زرین پال شبیه سازی شده است و دوستان می توانند تنها با تغییر دامنه zarinpal.com به piratepay.ir ماژول اختصاصی خود را پایرت پی هماهنگ کنند.

سامانه پرداخت اینترنتی پایرت پی (http://piratepay.ir)

سلام وقت بخیر

کار خوبی انجام دادید ولی عزیز جسارتا ازشون اجازه اینکار رو گرفتید ؟ شاید راضی نباشند .

با احترام

RealHAM
October 31st, 2016, 08:58
سلام وقت بخیر

کار خوبی انجام دادید ولی عزیز جسارتا ازشون اجازه اینکار رو گرفتید ؟ شاید راضی نباشند .

با احترام

جسارتاً می توانم سوال کنم برای کدام قسمت از کار باید اجازه می گرفتم ؟

omid1991
October 31st, 2016, 12:41
جسارتاً می توانم سوال کنم برای کدام قسمت از کار باید اجازه می گرفتم ؟

الگو برداری از وبسرویس :53:

RealHAM
October 31st, 2016, 12:46
الگو برداری از وبسرویس :53:

فکر نمی کنم این مورد نیاز به کسب اجازه داشته باشید، البته ما الگو برداری نکردیم بلکه شبیه سازی کردیم، یعنی وب سرویس ما با آن ها فرق دارد و فقط کاربر را در صورت ارسال مقادیر با الگوی وب سرویس زرین پال را شناسایی می کند :53::53::53: :-)