PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای گرفتن نماد اعتماد

farshid17
October 30th, 2016, 19:13
با سلام من می خوام نماد اعتماد بگیریم ولی روی سایت خودم نمی تونم بگیرم واینکه سایت من قانونی هست ولی بخاطر محدویت داره مثلا ثبت شرکت می خواد و ثبت شرکت چند سال سابقه
مدراک مختلف تحصیل در رشته مد نظر می خواد و من ندارم بهم به جاش سابقه کاری دارم که بخاطر بعضی ها نتونستم ازش استفاده کنم
نماد نمیدن برای همین تصمیم دارم روی سایت دیگه بگیرم به غیر کارت شارژ و اینکه از نظر مالیات هم به مشکل نخورم شما چه نظری میدید

hadi_am
October 30th, 2016, 19:54
کی گفته شرکت ثبت شده میخواد ؟

الان همه بصورت شخصی میگیرن

برای دریافت نماد :
کپی شناسنامه ، کارت ملی ، یه شماره تماس ثابت معتبر برای تاییدیه گرفتن ، یه آدرس معتبر که داخل نماد استفاده میشه و تاییدیه برای همون آدرس پستی ارسال میشه و یه شماره موبایل میخواد.

تموم شد رفت

farshid17
October 30th, 2016, 19:56
دوست عزيز ممنون از راهنمايي شما براي بعضي مشاغل در سيستم شون شركت ثبت شده مي خواد

chaishpish
October 30th, 2016, 20:16
بله درسته مثلا سایت چاپ برای دریافت نماد نیاز به ارائه جواز کسب هستن ببینید شما نمیتونید از نماد یک سایت دیگه تو سایت یگه ای استفاده کنید این خودش خلاف حساب میشه پیشنهاد یا برید مدارک رو دریافت کنید و یا زیر نظر یک شرکت شروع به کار کنید تا هزینه های دریافت جواز خودتون رو در بیارید

farshid17
October 30th, 2016, 20:18
من نمي خوام نماد تو سايت بزارم فقط مي خوام درگاه باهاش بگيرم

chaishpish
October 30th, 2016, 20:28
اصلاراه نداره برید سمت شرکت های واسط- البته دوستان یه مدت میگفت بانک ملی با وثیقه سنگین هم میده

farshid17
October 30th, 2016, 20:30
این کار من اصلا با درگاه واسط نمیشه درگاه در درگاه هست واسه همین فقط اختصاصی می خواد دوست عزیز الان همین درگاه واسط همین کاری که من می خوام بکنم دارن می کنند

sadecohost
October 30th, 2016, 21:20
درود
فکر کنم قبلا دوستان از این راه استفاده میکردند, یه سایت درست میکردند که چیز خاصی هم نداشت, نماد میگرفتند, سپس درگاه, و سایت اصلیشون رو وصل میکردند به درگاه اون.
البته از قانونی بودن این راه اطلاعی ندارم و صرفا چیزی که شنیده بودم رو نقل قول کردم!
پیروز باشید

k-pax
October 30th, 2016, 21:36
میتونید یه سایت بصورت نمادین بزنید !

مثلا فروش شارژ و یا هاست و یا سرور و ...

اصلا هم نیازی نیست چیزی بفروشید

بعد روی اون نماد و درگاه بگیرید !

البته اگه بانکها بفهمن شاید گیر بدن !

چون میگید اختصاصی استفاده میکند به مشکلی نمیخورید