ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [ ماژول whmcs ] اطلاع رسانی به مدیران بطور همزمان در تلگرام - sms - دسکتاپ ویندوز

lizard.tiny
October 30th, 2016, 00:18
سلام

در حال کدنویسی ماژولی برای whmcs هستم که برای امورات زیر :

عضویت کاربر جدید
پرداخت موفق یک فاکتور
ایجاد و ارسال تیکت پشتیبانی
ارسال پاسخ به تیکت پشتیبانی توسط مشتری

بطور همزمان از طریق سه روش زیر :

ارسال پیامک
ارسال پیام در تلگرام
ارسال پیام در دسکتاپ ویندوز ( از طریق نسخه تحت ویندوز )

به مدیران و پشتیبانان سایت اطلاع رسانی میکنه

با نصب این افزونه میتونید مشخص کنید به کدام مدیران و پشتیبانان پیام ارسال شود ( امکان معرفی نامحدود مدیر و پشتیبان )

هر مدیر میتواند تنظیم کند که در چه مواردی بهش اطلاع رسانی بشه و در چه مواردی اطلاع رسانی نشه ( بطور مثال میشه تنظیم کرد که فلان پشتیبان فقط زمانی که تیکتی ارسال میشه بهش اطلاع داده بشه )

ماژول تحت whmcs کدنویسی شده

در حال حاظر در حال کدنویسی کلاینت تحت ویندوز هستم ( نسخه اندروید رو هم اگه استقبال از سیستم مناسب باشه استارت میزنم )

------------------------------------------------------------------------

از دوستان عزیز تقاضا دارم نظرشون رو در خصوص سیستم عنوان کنند و نظر و پیشنهاداتشون رو ارسال کنند

اگه موردی فکر میکنید در این سیستم نیاز هست که هنوز اضاف نشده ممنون میشم عنوان کنید

همچنین بنظرتون چه قیمتی برای این ماژول مناسب هست ؟ ( توجه داشته باشید ماژول قرار هست بصورت تجاری منتشر بشه )

------------------------------------------------------------------------

سیستم طی 5 روز آینده تکمیل و منتشر میشه

Amy
October 30th, 2016, 00:24
درود :53:
بسیار جالب و مفید خواهد بود
موفق باشین
آیا به صورت رایگان منتشر میکنین ؟

lizard.tiny
October 30th, 2016, 00:28
درود :53:
بسیار جالب و مفید خواهد بود
موفق باشین
آیا به صورت رایگان منتشر میکنین ؟

خیر, همونطور که در پست اول ذکر شده ماژول تجاری هست و قیمت اون بین 10.000 تومان تا 25.000 تومان در نظر گرفته میشه ( باید ببینم دوستان چه قیمتی پیشنهاد میدن من سعی میکنم یک ماینگین رند در نظر بگیرم )

Amy
October 30th, 2016, 00:32
خیر, همونطور که در پست اول ذکر شده ماژول تجاری هست و قیمت اون بین 10.000 تومان تا 25.000 تومان در نظر گرفته میشه ( باید ببینم دوستان چه قیمتی پیشنهاد میدن من سعی میکنم یک ماینگین رند در نظر بگیرم )

ببخشید دقت نکرده بودم
خوبه ، ولی به نظرم نیمه رایگان انتشار بدین
به امکانات بیشتر رو به صورت لایسنس دار بفروشید ( به صورت ماهانه یا لایف تایم )

lizard.tiny
October 30th, 2016, 00:34
ببخشید دقت نکرده بودم
خوبه ، ولی به نظرم نیمه رایگان انتشار بدین
به امکانات بیشتر رو به صورت لایسنس دار بفروشید ( به صورت ماهانه یا لایف تایم )

راستش ترجیح میدم سیستم رو وابسته به لایسنس نکنم و کاربر فقط یک بار یک هزینه کم بابت سیستم پرداخت و استفاده کنه

ali-rezam
October 30th, 2016, 00:52
بسیار عالی ، مناسب و کارآمد
فقط اگه امکان داره در مورد نحوه ارسال پیام کوتاه(به چه وبسرویس های متصل میشه) و ارسال پیام در تلگرام بیشتر توضیح بدید

lizard.tiny
October 30th, 2016, 00:56
بسیار عالی ، مناسب و کارآمد
فقط اگه امکان داره در مورد نحوه ارسال پیام کوتاه(به چه وبسرویس های متصل میشه) و ارسال پیام در تلگرام بیشتر توضیح بدید

سلام

در خصوص پیامک احتمالاً یک پنل کاربری اختصاصی و مختص به این سیستم مینویسم که کسانی که میخوان از طریق پیامک هم اعلامیه ها رو دریافت کنند لاگین کنند و تعداد پیامک مورد نیاز رو شارژ کنند ( با تعرفه عمومی پنل های پیانک انبوه ) و تا زمانی که اعتبار دارند واسشون پیانک ارسال میشه

در خصوص تلگرام توی تنظیمات باید ChatId تلگرامتون رو وارد کنید با وارد کردن ChatID کلیه پیام ها بصورت خصوصی برای شما در تلگرام ارسال میشه

lizard.tiny
October 31st, 2016, 21:57
درود

کدنویسی نسخه ویندوز نیز تموم شد

قیمت افزونه به همراه نسخه ویندوز هم 15.000 تومان در نظر گرفته شده ( قیمت برای 10 خریدار اول 10.000 تومان خواهد بود )

yourhosting
October 31st, 2016, 21:59
درصورتی که امکان پاسخگویی / اطلاع رسانی به تیکت در تلگرام فراهم بشه بسیار خوب میشه

lizard.tiny
October 31st, 2016, 22:01
درصورتی که امکان پاسخگویی / اطلاع رسانی به تیکت در تلگرام فراهم بشه بسیار خوب میشه
تشکر از پیشنهادتون

این افزونه صرفاً برای تسریع پشتیبانی و اطلاع رسانی هست

در خصوص موردی که گفتید در حال کدنویسی نسخه ای از whmcs تحت ویندوز هستیم که امکانات کاملی رو در اختیار مدیر قرار میده

ashadata
January 14th, 2017, 19:24
سلام پروژتون به کجا رسیده در حال حاضر ؟

lizard.tiny
January 14th, 2017, 19:25
سلام پروژتون به کجا رسیده در حال حاضر ؟
سلام

کد نویسی به اتمام رسیده و برای هر سایت با هزینه 25.000 تومان قابل ارائه می باشد

dow
January 14th, 2017, 20:32
نحوه کارکرد نسخه تحت ویندوز به چه شکل هستش؟

lizard.tiny
January 14th, 2017, 22:31
نحوه کارکرد نسخه تحت ویندوز به چه شکل هستش؟
درود

هر زمان اعلانی ایجاد شود کار ساعت ویندوز به شما نمایش داده میشود و یک آلارم اجرا میشود

isaanco
January 15th, 2017, 08:46
بسیار زیبا
مناز سرویس فعلی اطلاع رسانی از طریق تلگرام شما استفاده میکنم
خیلی راضی هستم
کلا کارم راحت شد نیاز نیسد دم به دقیقه به پنل سایتم سر بزنم
واقعا ممنون

k-h
January 15th, 2017, 10:16
درود
با تشکر از زحمات شما دوست عزیز و زحماتی که کشیدید.
اطلاع رسانی مدیران مشکلی ندارند نهایتش یک ایمیل میاد مطلع میشیم از اتفاقاتی که در whmcs میکشیم.
مشکل اصلی سمت کلاینت هست که کاربران بتوانند تیکت نگاه کنند و فاکتور ها پرداخت کنند.
این موارد به نظرم مهتر باشه برای سیستم whmcs .
اگر بتوانید این موارد اعمال کنید به نظم بازدهی بهتری خواهد داشت.