lizard.tiny
October 30th, 2016, 00:18
سلام
در حال کدنویسی ماژولی برای whmcs هستم که برای امورات زیر :
عضویت کاربر جدید
پرداخت موفق یک فاکتور
ایجاد و ارسال تیکت پشتیبانی
ارسال پاسخ به تیکت پشتیبانی توسط مشتری
بطور همزمان از طریق سه روش زیر :
ارسال پیامک
ارسال پیام در تلگرام
ارسال پیام در دسکتاپ ویندوز ( از طریق نسخه تحت ویندوز )
به مدیران و پشتیبانان سایت اطلاع رسانی میکنه
با نصب این افزونه میتونید مشخص کنید به کدام مدیران و پشتیبانان پیام ارسال شود ( امکان معرفی نامحدود مدیر و پشتیبان )
هر مدیر میتواند تنظیم کند که در چه مواردی بهش اطلاع رسانی بشه و در چه مواردی اطلاع رسانی نشه ( بطور مثال میشه تنظیم کرد که فلان پشتیبان فقط زمانی که تیکتی ارسال میشه بهش اطلاع داده بشه )
ماژول تحت whmcs کدنویسی شده
در حال حاظر در حال کدنویسی کلاینت تحت ویندوز هستم ( نسخه اندروید رو هم اگه استقبال از سیستم مناسب باشه استارت میزنم )
------------------------------------------------------------------------
از دوستان عزیز تقاضا دارم نظرشون رو در خصوص سیستم عنوان کنند و نظر و پیشنهاداتشون رو ارسال کنند
اگه موردی فکر میکنید در این سیستم نیاز هست که هنوز اضاف نشده ممنون میشم عنوان کنید
همچنین بنظرتون چه قیمتی برای این ماژول مناسب هست ؟ ( توجه داشته باشید ماژول قرار هست بصورت تجاری منتشر بشه )
سیستم طی 5 روز آینده تکمیل و منتشر میشه
در حال کدنویسی ماژولی برای whmcs هستم که برای امورات زیر :
عضویت کاربر جدید
پرداخت موفق یک فاکتور
ایجاد و ارسال تیکت پشتیبانی
ارسال پاسخ به تیکت پشتیبانی توسط مشتری
بطور همزمان از طریق سه روش زیر :
ارسال پیامک
ارسال پیام در تلگرام
ارسال پیام در دسکتاپ ویندوز ( از طریق نسخه تحت ویندوز )
به مدیران و پشتیبانان سایت اطلاع رسانی میکنه
با نصب این افزونه میتونید مشخص کنید به کدام مدیران و پشتیبانان پیام ارسال شود ( امکان معرفی نامحدود مدیر و پشتیبان )
هر مدیر میتواند تنظیم کند که در چه مواردی بهش اطلاع رسانی بشه و در چه مواردی اطلاع رسانی نشه ( بطور مثال میشه تنظیم کرد که فلان پشتیبان فقط زمانی که تیکتی ارسال میشه بهش اطلاع داده بشه )
ماژول تحت whmcs کدنویسی شده
در حال حاظر در حال کدنویسی کلاینت تحت ویندوز هستم ( نسخه اندروید رو هم اگه استقبال از سیستم مناسب باشه استارت میزنم )
از دوستان عزیز تقاضا دارم نظرشون رو در خصوص سیستم عنوان کنند و نظر و پیشنهاداتشون رو ارسال کنند
اگه موردی فکر میکنید در این سیستم نیاز هست که هنوز اضاف نشده ممنون میشم عنوان کنید
همچنین بنظرتون چه قیمتی برای این ماژول مناسب هست ؟ ( توجه داشته باشید ماژول قرار هست بصورت تجاری منتشر بشه )
سیستم طی 5 روز آینده تکمیل و منتشر میشه