توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک لینک های رایگان تاثییری دارن؟
jalalrm
October 29th, 2016, 18:23
سلام دوستان عزیز بک لینک های رایگان آیا برای سایت ما مفیدن یا نه
یا فقط بک لینک های پولی تاثییر دارن
almandata
October 29th, 2016, 19:02
مستقیم میری لیست سیاه :d
lemo1996
October 29th, 2016, 19:07
دقیقا
تاثیز منفی هم دارد برخی اوقات ، به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه .
dc.saeed
October 29th, 2016, 19:13
مستقیم میری لیست سیاه :d
حرف شمارو قبول ندارم . اگه اینطوری باشه خب یک نفر دیگه میتونه سایت من یا شمارو توی این سایت های بک لینک رایگان ثبت کنه و ببره توی لیست سیاه . پس چنین چیزی بعید است.
به نظر بنده بی تاثیره.
موفق باشید
lemo1996
October 29th, 2016, 19:16
حرف شمارو قبول ندارم . اگه اینطوری باشه خب یک نفر دیگه میتونه سایت من یا شمارو توی این سایت های بک لینک رایگان ثبت کنه و ببره توی لیست سیاه . پس چنین چیزی بعید است.
به نظر بنده بی تاثیره.
موفق باشید
سلام
برخی از سایت های بک لینک نیاز به ادرس ایمیل ادمین از سایت رو دارند از این جهت باید تایید بشه !
ولی در کل بی تاثیر هست سایت هایی که هستند که ارزش خاصی ندارند (رتبه الکسا و یا ...)
almandata
October 29th, 2016, 19:28
به نظر بنده بی تاثیره.
موفق باشید
وقتی بک لینک میخوای ثبت کنی
جاهایی که چند هزار بک لینک مفتی میدن باید ایمیل رو تایید کنی
و اسپم میشی
حالا کسی بخواد سایتتو خراب کنه
کار بلد باشه میتونه راحت بیاره پایین سایت من یا شما رو
negarnovin
October 29th, 2016, 19:28
هیچ چیزی بی تاثیر نیست
اگه بک لینگ رایگان تاثیر منفی دارند رقیبای شما برای شما بک لینک رایگان میگیرند و باعث سقوط شما می شوند! اینطور نیست و تاثیر زیادی ندارند ولی بی تاثیر هم نیست خیلی کم تاثیر داره برای شروع خوبه بعدش بک لینک پولی معتبر بره روش
aminlord96
October 29th, 2016, 20:02
سعی کنید در سایت با موضوع خودتون بک لینک بگیرید
seokaran.org
October 29th, 2016, 20:37
همه چیز مفید نیست بخصوص بک لینک
این بک لینک های رایگان هم بلافاصله اسپم میکنن و لیست سیاه
بک لینک با اتوریتی مناسب بگیرین
mr.jabbari
October 29th, 2016, 21:46
خیر تاثیر منفی ندارن
اما تاثیر انچنانی هم نمیذارن
برای مثال از 100 درصد تاثیر گذاری شاید 1 یا 2 درصد تاثیر بذارن
یا یکم بیشتر یا کمتر
اما اینکه بگیم خیر تاثیر ندارن کاملا اشتباه هست
اصل اساسی سئو بک لینک هستش
و اگر کسی بگه بک لینک تاثیر منفی داره واقعا نمیدونم با چه منبع معتبری همچین چیزیو میگه :|
اما اینکه بگیم بک لینک رایگان بی تاثیره بازم اصا منطقی نیست
چون گوگل یک منطقه و منطق میگه وقتی شما رو داخل یک شهر حتی کوچکترین فرد معرفی کنه و اشتراک بذاره باز هم اشتراک محسوب میشه گاها شخصی معتبر معرفیتون میکنه ک تاثیر گذاری بالا داره گاها فردی کوچک ک کمتر تاثیر میذاره
پس وقتی سایت شما رو یک سایتی معرفی میکنه ( لینک میده) پس مشخصا گوگل شناسایی میکنه و نسبت ب قدرت اون سایت تاثیرشو میذاره
.................................................. ..
به حرفای برخی افراد ک هیچ علمی یا هیچ اطلاعاتی ندارن و فقط حرف یه مشت دیگ رو اشتراک میذارن گوش ندین
امثال اینا زیادن و فقط بلدن مغز مبتدی هارو پر از حرفای بی منبع و بیهوده کنن :)
behtash007
October 29th, 2016, 23:14
بنظرم من تاثیر منفی نداره ولی از هر چندتاش ممکنه یکی دوتاش به عنوان بک لینک حساب بشه اگه با بک لینک چکر تست کنید
پیشنهاد من به شما دو عبارت زیر را در گوگل سرچ کنید و لینک خود را در قسمت تاپیک مربوطه ثبت کنید
معرفی وبلاگ و وب سایت powerd by vbulletin
با سرچ عبارت بالا لیست از انجمن های برای شما نمایش داده میشه که خیلی معتبر هستش ، هم امضا و در تاپیک فوق لینک خود را ثبت کنید
پیشنهاد دوم .
عبارت تبادل لینک اتوماتیک را جستجو کنید
برای اینکه لینک های تبادل شده مخفی شود میتوانید از کد css یا جاوا برای مخفی سازی لینک استفاده کنید که ظاهر سایت خراب نشود
FaraiT
October 29th, 2016, 23:15
پیشنهاد نمیشه عزیز !
چون به صورت اتومات در سایت های زیادی ثبت میشه و شما از وضعیت رتبه و وضعیت پنالتی اسپم سایت ها خبر ندارید امکان اسپم شدن سایت به شدت بالاست
armin.rf
October 29th, 2016, 23:16
درود
پیشنهاد میکنم استفاده نکنید ضرر های جبران ناپذیری داره که باعث پرت کردن سایت شما در اسپ لیست میشه
AMIB
October 30th, 2016, 18:55
تمام تلاش گوگل اینه که مثل یک انسان تصمیم بگیره
یعنی تشخیص بده که کدام سایت بهتره تا اون رو بالاتر نشان بده
برای این کار هم از نیروی انسانی استفاده میکنه تا نتیجه تغییرات الگوریتمها رو با هوش انسانی مقایسه کنه
دیر یا زود یا در حال حاضر بک لینکهای تقلبی اگر اثر منفی روی سایت شما نداشته باشن، اثر مثبت هم نخواهند داشت
خرید بک لینک ریسکش به مراتب بالاتر از بک لینک رایگان است. اولی در صورت لو رفتن میتونه سایت شما رو نابود کنه ولی دومی به دلیل رایگان بودن و به این دلیل که احتمالا برای تعداد زیادی سایت دیگه هم بکلینک گذاشته احتمال اثر مثبتی نداشته که بخواد اثر منفی هم داشته باشه
sanastudio
October 30th, 2016, 19:16
با سلام وقت بخیر
در کل تاثیری برای سایت نداره
mr.jabbari
October 31st, 2016, 14:43
با سلام
شما کاملا درست میگین
شنیدم که خیی سئو سایتو خراب میکنه ولی حقیقت نداره تاثیرش زیاد نیست
با تشکر از اطلاعات مفید شما دوست عزیز
خیر اینکه سئو سایت رو خراب کنه حرفیست نامربوط
اما خب تاثیر زیادی نداره
و معمولا انقد بی تاثیره ک حتی ثبت نمیشه تو انالیزور های ک مربوط به سنجش تاثیر بک لینک هستن
aliasbahi
November 3rd, 2016, 22:54
متاسفانه شنیدم که تو الگوریتم جدید گوگل تاثیر سایتهای فروش بک لینک به شدت اومده پایین و جوابگو خوبی نیستن
از نظر شما دوستان چه راهکاری رو میشه پیش گرفت برای اینکه بشه سایت کشید بالا ؟
mr.jabbari
November 4th, 2016, 03:55
متاسفانه شنیدم که تو الگوریتم جدید گوگل تاثیر سایتهای فروش بک لینک به شدت اومده پایین و جوابگو خوبی نیستن
از نظر شما دوستان چه راهکاری رو میشه پیش گرفت برای اینکه بشه سایت کشید بالا ؟
یه لینک از منبع معتبر بدین ک گفتن بک لینک تاثیرش پایین اومده
MoBinBeta
November 25th, 2016, 01:54
من خودم استفاده کردم از بک لینک رایگان و برای شروع کار خوب بود و حتی مطلبمون رو هم توی گوگل بالا اورد . واسه شروع کار زمانی که وبسایت تازه ای رو میخواین بیارید بالا خوبه . بعد از اون شروع به گرفت بک لینک های با ارزش کنید . من خودم اینارو تست کردم که میگم . البته دوستان seo کار تجربه و علم بیشتری دارن . من فقط تجربه ای که داشتم رو میگم . موفق باشید
webmaster1365
November 28th, 2016, 19:30
خیلی جالبه. اونایی که میگن بک لینک رایگان خوب نیست الان چرا تو این انجمن لینکشون رو گذاشتن؟ مگه بک لینک این انجمن رایگان نیست؟!!!
اولا که خودت هم میدونی ربطی نداره و گرنه لینک نمیذاشتی داخل این انجمن!!!
دوما بستگی داره به نوع سایت نه رایگان یا پولی بودن!
yazdserver.ir
November 28th, 2016, 21:55
سلام
بک لینک تاثیر داره چه رایگان و چه پولی
ولی به تنهایی نه
شما هر چقدر بک لینک هم بگیری اگه به بقیه موارد توجه نکنی نمیشه
بهتره سایت شما از همه جهت مورد بررسی قرار بگیره تا بعد از زمان و هزینه زیاد روی بک لینک دلسرد نشید.
سوالی بود در خدمتم
با تشکر
Amy
November 28th, 2016, 22:04
درود :53:
بک لینک های رایگان ( تعداد بالا و سایت های خارجی ) تاثیر خاصی که ندارد هیچ
در کوتاه مدت باعث دریافت انواع اسپم ها میشوند
satiran
November 29th, 2016, 12:12
بک لینک های بی کیفیت به تعداد زیاد اثر مثبت که ندارن اثر منفی به بار میارن