موردی که بنده میخوام راجبش بحث کنم چیز جدیدی نیست
ولی احساس میکنم ایجاد قانونی جدید در انجمن در این رابطه میتونه مفید باشه .
درانجمن سرویس دهنده های مختلفی وجود دارند که با شرایط مختلف سرویس دهی میکنند (خرید مستقیم از دیتاسنتر ، دریافت آفر ، کلوکیشن و.. )
طبیغتا کیفیت سرویس ها متفاوت است و هزنیه هایی که برای نگهداری سرویس ها میشود هم متفاوت .
بنده برای مثال هزنیه هزنیه تما شده یک سرویس رم 1 گیگ از دیتاسنتر soyoustart برای بنده 6-7 هزارتومان است
سرور مجازی رم 1 گیگ ایران ممکن است برای بنده زمانی که سرور رم 128 گیگ کلوکیشن کرده ام 9 تا 12 هزارتومان باشد .
ولی یک سوال ، ایا سرویس دهی به هرقیمتی درست است ؟
بار ها دیده شده که سرویس دهنده های مختلف برای جذب مشتری سرویس ها با قیمت های بسیار پایین و ... ارایه میدهند . (5- 6 هزارتومان سرور مجازی در صورتی که هزینه اکانت وی ... ان 6-7 هزارتومان است !)
بسیاری از کاربران فرق سرور ها را نمیدانند برای مثال ارایه یک سرور رم 1 گیگ از Redstation برای بنده بسایر بالاتر از OVH است از این جهت نمیتونم این سرویس را با هزنیه پایین ارایه بدم . ولی انتظار کاربران در این مورد بالا میرود و سرور رم 1 گیگ با هزنیه 20 هزارتومان را بالا میدانند .
طبیعتا هر شخص (سرویس دهنده ) قادر است به هر قیمتی که نیاز دارد سرویس دهد شاید سرو اختصاصی رایگان ، در این مورد هیچ شکی نیست .
ولی بنده از شما سرویس دهنده گان گرامی سوال دارم . آیا با ایجاد قانون جدیدی در انجمن و ایجاد محدودیت هایی در قیمت گذاری موافق هستید یا خیر .
برای مثال .
حد اقل سرور مجازی ایران - 20 هزارتومان
حد اقل سرور مجازی خارح - 13 هزارتومان
سرویس هاست حد اقل 5 هزارتومان ماهانه
این مورد فقط برای نظم بخشیدن در بخش فروش و ارایه دهندگان سرویس عرض میکنم .
زیرا با ارایه دادن سرویس ها با هزینه های بسیار پایین فقط انتظار خریداران بالا میرود و سود شما نیز بسیار پایین می آید .
حقیقت امر این است که بسیاری از سرویس دهنده ها میتوانند با قیمت بسیار پایین سرویس دهی کنند ولی با این کار فقط به بازار هاستینگ ضربه وارد میشود بسیاری از افزاری که در این شغل مشغول هستند ، مجبور به تغییر شغل و یا جمع کردن کسب کار خود میشوند .
در تاپیک یکی از همکران دیروز این موضوع رو دیدم
که در جواب یکی از کاربران که سوال پرسیده که چرا قیمت به این میزان پایین است ، فرمودند به جای اینکه تبلیغ انجام بدم ، قیمت ها را کاهش میدهم!
بنده قصد توهین و هیچ موردی به هیچ شخص و شرکتی را ندارم و فقط خواستم نظر دوستان رو در این رابطه بدونم .
ارایه دهندگان سرویس ها در سایت خود میتوانند به صورت رایگان هر سرویس را ارایه کنند ولی بهتر است در انجمن در این باره محدودیت هایی ایجاد شود
از دوستان هم تقاضا میکنم در این باره هیچ شخص و شرکتی را مثال نزنید .
از ارایه دهندنگان سرویس ها تقاضا میکنم در این موضوع شرکت کنند و نظر خود را بدهند .
ممنون که برای خوندن تاپیک وقت گذاشتید .
razavihost
October 29th, 2016, 16:46
سلام
موردی که بنده میخوام راجبش بحث کنم چیز جدیدی نیست
ولی احساس میکنم ایجاد قانونی جدید در انجمن در این رابطه میتونه مفید باشه .
درانجمن سرویس دهنده های مختلفی وجود دارند که با شرایط مختلف سرویس دهی میکنند (خرید مستقیم از دیتاسنتر ، دریافت آفر ، کلوکیشن و.. )
طبیغتا کیفیت سرویس ها متفاوت است و هزنیه هایی که برای نگهداری سرویس ها میشود هم متفاوت .
بنده برای مثال هزنیه هزنیه تما شده یک سرویس رم 1 گیگ از دیتاسنتر soyoustart برای بنده 6-7 هزارتومان است
سرور مجازی رم 1 گیگ ایران ممکن است برای بنده زمانی که سرور رم 128 گیگ کلوکیشن کرده ام 9 تا 12 هزارتومان باشد .
ولی یک سوال ، ایا سرویس دهی به هرقیمتی درست است ؟
بار ها دیده شده که سرویس دهنده های مختلف برای جذب مشتری سرویس ها با قیمت های بسیار پایین و ... ارایه میدهند . (5- 6 هزارتومان سرور مجازی در صورتی که هزینه اکانت وی ... ان 6-7 هزارتومان است !)
بسیاری از کاربران فرق سرور ها را نمیدانند برای مثال ارایه یک سرور رم 1 گیگ از Redstation برای بنده بسایر بالاتر از OVH است از این جهت نمیتونم این سرویس را با هزنیه پایین ارایه بدم . ولی انتظار کاربران در این مورد بالا میرود و سرور رم 1 گیگ با هزنیه 20 هزارتومان را بالا میدانند .
طبیعتا هر شخص (سرویس دهنده ) قادر است به هر قیمتی که نیاز دارد سرویس دهد شاید سرو اختصاصی رایگان ، در این مورد هیچ شکی نیست .
ولی بنده از شما سرویس دهنده گان گرامی سوال دارم . آیا با ایجاد قانون جدیدی در انجمن و ایجاد محدودیت هایی در قیمت گذاری موافق هستید یا خیر .
برای مثال .
حد اقل سرور مجازی ایران - 20 هزارتومان
حد اقل سرور مجازی خارح - 13 هزارتومان
سرویس هاست حد اقل 5 هزارتومان ماهانه
این مورد فقط برای نظم بخشیدن در بخش فروش و ارایه دهندگان سرویس عرض میکنم .
زیرا با ارایه دادن سرویس ها با هزینه های بسیار پایین فقط انتظار خریداران بالا میرود و سود شما نیز بسیار پایین می آید .
حقیقت امر این است که بسیاری از سرویس دهنده ها میتوانند با قیمت بسیار پایین سرویس دهی کنند ولی با این کار فقط به بازار هاستینگ ضربه وارد میشود بسیاری از افزاری که در این شغل مشغول هستند ، مجبور به تغییر شغل و یا جمع کردن کسب کار خود میشوند .
در تاپیک یکی از همکران دیروز این موضوع رو دیدم
که در جواب یکی از کاربران که سوال پرسیده که چرا قیمت به این میزان پایین است ، فرمودند به جای اینکه تبلیغ انجام بدم ، قیمت ها را کاهش میدهم!
بنده قصد توهین و هیچ موردی به هیچ شخص و شرکتی را ندارم و فقط خواستم نظر دوستان رو در این رابطه بدونم .
ارایه دهندگان سرویس ها در سایت خود میتوانند به صورت رایگان هر سرویس را ارایه کنند ولی بهتر است در انجمن در این باره محدودیت هایی ایجاد شود
از دوستان هم تقاضا میکنم در این باره هیچ شخص و شرکتی را مثال نزنید .
از ارایه دهندنگان سرویس ها تقاضا میکنم در این موضوع شرکت کنند و نظر خود را بدهند .
ممنون که برای خوندن تاپیک وقت گذاشتید .
با حرفتون موافقم ولی ایجاد کردن چنین شرایطی سخت هست.
lemo1996
October 29th, 2016, 16:49
با حرفتون موافقم ولی ایجاد کردن چنین شرایطی سخت هست.
سپاس از شرکت شما در این تایپیک
خیر شرایط سختی نیست
به صورت تبیعی هر شخص میباست 100 پست ارسال کند تا بتواند در بخش فروش افر ارسال کند ، ولی زمانی که به 100 پست برسد و همچین خلافی را انجام دهد و به مدت چند روز از انجمن محدود شود (ban) دیگر با قیمت های قبلی آفر اراسل نمیکند .
sadecohost
October 29th, 2016, 16:51
درود
حتی اگر حداقل قیمت هم گذاشته بشه, بازهم عزیزانی هستند که با قیمت های زیر این اقدام به فروش میکنند! (چه در همین انجمن با راه های مختلف (مثلا پ.خ), چه خارج از انجمن... که این موارد بیشتر دیده میشه)
و هیچوقت سرویس 15 تومنی جای سرویس 50تومنی (هردو با منابع یکسان) که پرووایدرش یک شرکت ثبت شده هست, پشتیبانی داره واقعا, میتونی حضوری از دفتر ملاقات کنی و و و ... رو نمیگیره!
بهترین راه (البته از نظر بنده. نظر شما هم محترم هست) آگاه سازی مردم هست تا حداقل و حداکثر گذاشتن برای قیمت ها. اینطوری (انشالله) مشتری میفهمه کدوم سرویس خوبه کدوم سرویس بد, و میتونه راحتتر انتخاب کنه!
razavihost
October 29th, 2016, 16:51
سپاس از شرکت شما در این تایپیک
خیر شرایط سختی نیست
به صورت تبیعی هر شخص میباست 100 پست ارسال کند تا بتواند در بخش فروش افر ارسال کند ، ولی زمانی که به 100 پست برسد و همچین خلافی را انجام دهد و به مدت چند روز از انجمن محدود شود (ban) دیگر با قیمت های قبلی آفر اراسل نمیکند .
کسی قبول نمیکنه بر قیمت ها نظارت کنه !بعدشم الان طوری شده که خوده طرف میاد میگه من سرور به این قیمت میخوام حساب کنی میبینی پول ip هم نمیشه !
الان شرایط خیلی بد شده.
lemo1996
October 29th, 2016, 16:53
درود
حتی اگر حداقل قیمت هم گذاشته بشه, بازهم عزیزانی هستند که با قیمت های زیر این اقدام به فروش میکنند!
و هیچوقت سرویس 15 تومنی جای سرویس 50تومنی (هردو با منابع یکسان) که پرووایدرش یک شرکت ثبت شده هست, پشتیبانی داره واقعا, میتونی حضوری از دفتر ملاقات کنی و و و ... رو نمیگیره!
بهترین راه (البته از نظر بنده. نظر شما هم محترم هست) آگاه سازی مردم هست تا حداقل و حداکثر گذاشتن برای قیمت ها. اینطوری (انشالله) مشتری میفهمه کدوم سرویس خوبه کدوم سرویس بد, و میتونه راحتتر انتخاب کنه!
سپاس
حرفتون کاملا درست هست ولی در صورتی که میزان حساسیت بسیار بالا گرفته شود برای برخی از سرویس دهنده ها مشکل پیش می آید .
بسیاری از دوستان هستند با قیمت های 15 هزارتومان به صورت ثابت سرویس دهی میکنند ازاین جهت برای سرور های خارج بنده عرض کردم 13 هزارتومان که حد اقلی باشد .
- - - Updated - - -
کسی قبول نمیکنه بر قیمت ها نظارت کنه !بعدشم الان طوری شده که خوده طرف میاد میگه من سرور به این قیمت میخوام حساب کنی میبینی پول ip هم نمیشه !
الان شرایط خیلی بد شده.
.
این مورد رو خود دوستان میتونند گزارش بدهند ، نیاز نیست وقت زیادی از مدیران برای برسی تمامی تاپیک ها به عمل بیاید
عرض کردم چند روز این مورد پیگیری شود ، در انجمن جا می افتد .
k-pax
October 29th, 2016, 17:00
فکر و ایده خوبه اما خب . کار مدیران چند برابر میشه
واقعا نمیدونم چه سودی مکنن . سرویس های این چنین قیمتی میدن
مثلا با خودشون حساب میکنن اگه از یه سرور 64 گیگ رم بتونم 30 تا سرور مجازی 2 گیگ 10 تومن بدم میشه 300 تومن .
هزینه سرور برای خودم شده 295 تومن . پس اوکی 5 تومن سود کردیم ! :dd بعدش هرچی اورسل کنه سوده :d
واقعا این شرایط باشه خوبه اما بهتره بصورت نانوشته باشه
خیلی از قانونها هستند که نیازی به نوشتن و نظارت نیست . آدم (با شخصیت) خودش راعایت میکنه .
میدارن که هرگز قبول نمیکنن این قانون جدید بزارن . بهتره . دوستانه قانونش کنیم.
lemo1996
October 29th, 2016, 17:06
فکر و ایده خوبه اما خب . کار مدیران چند برابر میشه
واقعا نمیدونم چه سودی مکنن . سرویس های این چنین قیمتی میدن
مثلا با خودشون حساب میکنن اگه از یه سرور 64 گیگ رم بتونم 30 تا سرور مجازی 2 گیگ 10 تومن بدم میشه 300 تومن .
هزینه سرور برای خودم شده 295 تومن . پس اوکی 5 تومن سود کردیم ! :dd بعدش هرچی اورسل کنه سوده :d
واقعا این شرایط باشه خوبه اما بهتره بصورت نانوشته باشه
خیلی از قانونها هستند که نیازی به نوشتن و نظارت نیست . آدم (با شخصیت) خودش راعایت میکنه .
میدارن که هرگز قبول نمیکنن این قانون جدید بزارن . بهتره . دوستانه قانونش کنیم.
ممنون از نظر خوبت .
آره اگه جوری باشه که بین خود سرویس دهنده های جا بیوفته این مورد کافیه.
razavihost
October 29th, 2016, 17:07
ممنون از نظر خوبت .
آره اگه جوری باشه که بین خود سرویس دهنده های جا بیوفته این مورد کافیه.
شاید یکی بخواد اتیش به مالش بزنه !
lemo1996
October 29th, 2016, 17:10
شاید یکی بخواد اتیش به مالش بزنه !
.
در حال حاضر هم همین کار رو خیلی ها انجام میدند . برای همین عرض کردم در انجمن به صورت قانون باشه و توی سایت خودشون دوست دارند رایگان هم ارایه بدهند .
Amy
October 29th, 2016, 17:11
درود :53:
خیر ، مخالفم
در هیچ کشوری در این رابطه قانونی وجود نداره
در ایران هم نباید وجود داشته باشه
هر سرویس دهنده میتونه بر حسب علاقه ی شخصیش قیمت گذاری کنه
یکی با 5 هزارتومن سرویس میده یکی هم با 50 هزارتومان
در خارج هم به همین صورته
یکی سرویس ارائه میده با 1 دلار ، یکی سرویس ارائه میده با 10 دلار
قطعا نحوه ی پشتیبانی و کیفیت سرویس ها باهم فرق میکنه
اما این یه چیز شخصیه و ربط به طرز تفکر فرد در تجارت داره
برای مثال : بنده میام یه سرور میخرم 500 هزارتومن ، و اصلا دوست دارم همینطوری رایگان بدم دست مردم :105:
این مسائل فقط در هاستینگ نیست
خیلی از فروشگاه های آنلاین هم به همین صورته
دیجی کالا میاد کالای اصل رو با یک قیمت میده
و دیجک میاد همون کالا رو با قیمت پایین تر میده
هر 2 مشتری خودشون رو دارن و دارن فعالیت میکنن
این باعث نمیشه کسی آسیب ببینه
خیلی از سایت های خارجی هستند که دارن سرور و هاست رایگان ارائه میدن
و این انتخاب رو گذاشتن که وقتی مشتری سایتش رشد کرد برحسب نیازش منابع بیشتر خریداری کنه
به نظر شما الان بازار هاستینگ خارجی خراب شد ؟
معلومه که نه
پس در این موضوع ایجاد محدودیت و قوانین پذیرفته نیست
اگر به قول شما قوانین ایجاد بشه ( بیشتر از سود ، ضرر میبینیم )
وقتی همه ی هاستینگ ها بر حسب کیفیت سرور یک قیمت مشخص ارائه سرویس بدن
عنصر رقابت حذف میشه
وقتی عنصر رقابت حذف بشه ، چه اتفاقی میفته ؟؟
خب کاربر با خودش میگه
اینا که همه ی قیمتاشون روی یک استاندارده و تقریبا یکی هست
پس من از کدوم سرویس دهنده خریداری کنم ؟ :39:
وقتی این سوال پیش میاد ، قطعا اولین فکری یک خریدار میکنه اینه ( خب معلومه دنبال یکی میگردم که از همه محبوب تر و دیده شده تر باشه )
خب الان چی شد ؟؟
اونایی که محبوب هستن مشتریشون 100 برابر میشه
چه اتفاقی افتاد ؟؟
همه ی هاستینگ ها از دور رقابت حذف شدند :105:
محبوبیت چطوری به وجود میاد ؟؟
مثلا من بیام 100 میلیون تومن هزینه کنم
و همه ی سایت های پربازدید رو پر کنم از تبلیغات خودم :))
چی میشه ؟؟
ایران فیلم ، میهن دانلود ، پی سی دانلود ، دانلود ها و....
کل کاربر های ایرانی
تبلیغ منو میبینن و من در عرض 1 ماه میشم بهترین و بزرگترین هاستینگ ایران
قیمت ها که همه یکی هست ، کیفیت هم که یکی هست
پس عنصر اصلی چیه ؟ ( تبلیغات زیاااد )
چه اتفاقی افتاد ؟؟
همه ی سرویس دهنده ها در عرض 1 ماه نابود میشن :105:
lemo1996
October 29th, 2016, 17:30
درود :53:
خیر ، مخالفم
در هیچ کشوری در این رابطه قانونی وجود نداره
در ایران هم نباید وجود داشته باشه
هر سرویس دهنده میتونه بر حسب علاقه ی شخصیش قیمت گذاری کنه
یکی با 5 هزارتومن سرویس میده یکی هم با 50 هزارتومان
در خارج هم به همین صورته
یکی سرویس ارائه میده با 1 دلار ، یکی سرویس ارائه میده با 10 دلار
قطعا نحوه ی پشتیبانی و کیفیت سرویس ها باهم فرق میکنه
اما این یه چیز شخصیه و ربط به طرز تفکر فرد در تجارت داره
برای مثال : بنده میام یه سرور میخرم 500 هزارتومن ، و اصلا دوست دارم همینطوری رایگان بدم دست مردم :105:
این مسائل فقط در هاستینگ نیست
خیلی از فروشگاه های آنلاین هم به همین صورته
دیجی کالا میاد کالای اصل رو با یک قیمت میده
و دیجک میاد همون کالا رو با قیمت پایین تر میده
هر 2 مشتری خودشون رو دارن و دارن فعالیت میکنن
این باعث نمیشه کسی آسیب ببینه
خیلی از سایت های خارجی هستند که دارن سرور و هاست رایگان ارائه میدن
و این انتخاب رو گذاشتن که وقتی مشتری سایتش رشد کرد برحسب نیازش منابع بیشتر خریداری کنه
به نظر شما الان بازار هاستینگ خارجی خراب شد ؟
معلومه که نه
پس در این موضوع ایجاد محدودیت و قوانین پذیرفته نیست
اگر به قول شما قوانین ایجاد بشه ( بیشتر از سود ، ضرر میبینیم )
وقتی همه ی هاستینگ ها بر حسب کیفیت سرور یک قیمت مشخص ارائه سرویس بدن
عنصر رقابت حذف میشه
وقتی عنصر رقابت حذف بشه ، چه اتفاقی میفته ؟؟
خب کاربر با خودش میگه
اینا که همه ی قیمتاشون روی یک استاندارده و تقریبا یکی هست
پس من از کدوم سرویس دهنده خریداری کنم ؟ :39:
وقتی این سوال پیش میاد ، قطعا اولین فکری یک خریدار میکنه اینه ( خب معلومه دنبال یکی میگردم که از همه محبوب تر و دیده شده تر باشه )
خب الان چی شد ؟؟
اونایی که محبوب هستن مشتریشون 100 برابر میشه
چه اتفاقی افتاد ؟؟
همه ی هاستینگ ها از دور رقابت حذف شدند :105:
محبوبیت چطوری به وجود میاد ؟؟
مثلا من بیام 100 میلیون تومن هزینه کنم
و همه ی سایت های پربازدید رو پر کنم از تبلیغات خودم :))
چی میشه ؟؟
ایران فیلم ، میهن دانلود ، پی سی دانلود ، دانلود ها و....
کل کاربر های ایرانی
تبلیغ منو میبینن و من در عرض 1 ماه میشم بهترین و بزرگترین هاستینگ ایران
قیمت ها که همه یکی هست ، کیفیت هم که یکی هست
پس عنصر اصلی چیه ؟ ( تبلیغات زیاااد )
چه اتفاقی افتاد ؟؟
همه ی سرویس دهنده ها در عرض 1 ماه نابود میشن :105:
ممنون از نظرتون
در مواردی که عرض کردید هم صحیح است و هم غلظ .
با این مورد کاملا موافقم که عنصر رقابت ممکنه تغییر کنه ولی حذف شدنش خیر.
قبلا که بنده در انجمن عضو بودم و درخواست سرویس میدادم ، هزنیه ها معقول بود رم 512 با هزنیه 18 -19 هزارتومان ارایه میشد و خیلی ها هم راضی بودند ، در عوش پشتیبانی نیز بسیار بهتر بود (سرویس کمتر - پول بیشتر - پشتیبانی قوی تر)
موردی که دیجیکالا میفرمایید در صورت خودشون است بنده هم عرض کردم در سایت خودشون میتونند هر قیمتی نیاز داشته باشند لحاظ کنند .
برخی کاربرانی که در انجمن سرویس دهی میکنند شخصی هستند و در خانه مشخصول به کار هستند(هزنیه کمتر) ، برخی دیگر شرکت هستند و هزنیه های بسیار بیشتر برای این مورد انجام میدهند . (که از طریق این انجمن مشتری جذب میکنند )
همانظور که در قوانین ذکر شده ارایه سرویس رایگان ، اسپانسری خلاف قوانین است ، برخی از دوستان سرویس هایی نزدیک به رایگان ارایه میدهند !
این مورد حقیقا برای بنده زیاد فرقی نداره ، چون کاربران سایت بنده ممکن است 1% از انجمن باشند ، فقط جهت سامان بخشیدن به بخش فروش عرض کردم .
درضمن
قصد بنده از ایجاد تاپیک اعلام نظر همکاران بوده بنده که ایا سرویس دهی با این قیمت موافق هستند یا خیر .
قدیما ماهم از این چیزا گذاشتیم کی به کیه داداش
اینجا فقط جای تبلیغ برای یه عده ای هست بعد از اینجا جاهای تبلیغای دیگری هم وجود داره
متاسفانه سرویس دهنده های ما نمیخوان قبول کنن مشتری رو کاملا لوس کردن
مشتری میاد سرور کلا مفت
کانفیگ اصلا پولم بهش میدن انجام میدن
لایسنس دیگهه حرفشو نزن
گارانتی برگشتم دارن
همه اینا یه کنار تخریب کردن شغلو همه هم یه کنار
ali-rezam
October 29th, 2016, 18:03
بله حرف شما کاملا درست هست
آفر هم حدی داره ! در انجمن سرور مجازی از 3-4 هزار تومان در ماه پیدا میشه ! یعنی علاوه بر صنف خدمات میزبانی به فروشندگاه v-p-n هم ضرر وارد میشه با این ارقام ! دیگه همه یه سرور برا خودشون میگیرن ارزون تر هم در میاد:d
درسته ماه اول فروشنده برای پر کردن سرور اقدام به ارائه آفر میکنه ولی بعد از اون با قیمتی بالاتر ارائه میده که سود هم داشته باشه ولی بسیاری از دوستان بعد از آفر هم افزایش قیمت ندارند یا افزایش بسیار ناچیز هست
واقعا با حساب کتاب سر انگشتی متوجه خواهید شد که امکان ارائه با این قیمت ها بدون اورسل امکان پذیر نیست
هزینه سرور برای خودم شده 295 تومن . پس اوکی 5 تومن سود کردیم ! :d
d بعدش هرچی اورسل کنه سوده :d
دقیقا همین مورد هست ظاهرا !
مشکل اون جایی بیشتر میشه که کسانی که خودشون مخالف سرسخت ارزان فروشی و خراب کردن بازار بودند اقدام به فروش ارزان تر میکنند !!!! انگار حرف های گذشته خودشون رو فراموش کردند به کل !
اگر این کسب و کار صنف مربوط به خودش رو داشت و قیمت تایین میشد و رعایت کف قیمت فروش برای فروشندگان اجباری بود ، شاید دیگه با این دسته از موارد مواجه نمیشدیم !
lemo1996
October 29th, 2016, 18:18
بله حرف شما کاملا درست هست
آفر هم حدی داره ! در انجمن سرور مجازی از 3-4 هزار تومان در ماه پیدا میشه ! یعنی علاوه بر صنف خدمات میزبانی به فروشندگاه v-p-n هم ضرر وارد میشه با این ارقام ! دیگه همه یه سرور برا خودشون میگیرن ارزون تر هم در میاد:d
درسته ماه اول فروشنده برای پر کردن سرور اقدام به ارائه آفر میکنه ولی بعد از اون با قیمتی بالاتر ارائه میده که سود هم داشته باشه ولی بسیاری از دوستان بعد از آفر هم افزایش قیمت ندارند یا افزایش بسیار ناچیز هست
واقعا با حساب کتاب سر انگشتی متوجه خواهید شد که امکان ارائه با این قیمت ها بدون اورسل امکان پذیر نیست
دقیقا همین مورد هست ظاهرا !
مشکل اون جایی بیشتر میشه که کسانی که خودشون مخالف سرسخت ارزان فروشی و خراب کردن بازار بودند اقدام به فروش ارزان تر میکنند !!!! انگار حرف های گذشته خودشون رو فراموش کردند به کل !
اگر این کسب و کار صنف مربوط به خودش رو داشت و قیمت تایین میشد و رعایت کف قیمت فروش برای فروشندگان اجباری بود ، شاید دیگه با این دسته از موارد مواجه نمیشدیم !
.
دقیقه همینه ، درسته هرکی میتونه با هر قیمتی بفروشه ولی خوب این وسط سرویس دهنده های بسیاری هستند که قدرت مالی برای پرداخت هزنیه سرویس ها را ندارند (بدون سود )، زمانه که مشتریانش از دست میرود خوب کسب و کارشون به مشکل میخورد ...
در این شرایط کاربر خیال میکنه که سرور رم 1 گیگ خارج بالای 6-7 هزارتومان گرون فروشیه و فلانه ارزون میده ، به جایی میرسه که کاربر توهین هم میکنه !
بنده مشتری داشتم سرور رم 1 گیگ ایران رو 35 هزارتومان آفر دادم میگه فلانی 14 هزارتومان میده ! ترافیک هم حساب نمیکنند برو بابا ...
این ها تاثیرات خیلی بده برخی از فروشندگان روی مشتری هست .
برخی هم قصد تخریب سرویس دهنده های دیگه رو دارند از این روش ولی این روش بازاریابی منطقی و اصولی نیست .
معولا هر کسی کاری انجام میدهد به فکر گسترش کسب و کار خود و هدق اصلی افزایش در امد است . حقیقت این است که برخی سرویس دهندگان مجبور به ارایه سرویس با هزنیه ارزان میشوند همین است . زیرا
انتظار مشتری بالا رفته و مجبور هستند برای حفظ مشتری و یا جدب مشتری قیکت ها را پایین بکشند. حتی شرکت های بزرگ ....
novin-web
October 29th, 2016, 18:27
سلام
بله ما نیز با شما موافق هستیم
بهتر هست در این صنف نیز یک انجمن صنفی جهت تنظیم بازار ایجاد گردد
و همکاران تابع قوانین مشخصی خدمات خود را ارایه دهند . و با فروشندگان خاطی برخورد گردد
hassanfe
October 29th, 2016, 18:35
سلام
بنده هم با نظر شما موافقم هم مخالف.
چون بازار رقابتی همه جا هست. الان شرکت های هواپیمایی رو ببنید. یک شرکت هزینه پرواز رو 200 هزار میزنه یه شرکت میزنه 120. اینجا هم به همین شکل هست. مسلما کسی که میاد سرور میده 5 هزار تومن آینده کارش مشخصه که به کجا میرسه. این مشتری هست که باید عقل و شعور داشته باشه که بدونه چرا این سرویس این همه ارزونه.
lemo1996
October 29th, 2016, 18:40
سلام
بنده هم با نظر شما موافقم هم مخالف.
چون بازار رقابتی همه جا هست. الان شرکت های هواپیمایی رو ببنید. یک شرکت هزینه پرواز رو 200 هزار میزنه یه شرکت میزنه 120. اینجا هم به همین شکل هست. مسلما کسی که میاد سرور میده 5 هزار تومن آینده کارش مشخصه که به کجا میرسه. این مشتری هست که باید عقل و شعور داشته باشه که بدونه چرا این سرویس این همه ارزونه.
/ممنون از نظرتون در بالا راجب به رقابت صحبت کردم
و
معولا هر کسی کاری انجام میدهد به فکر گسترش کسب و کار خود و هدق اصلی افزایش در امد است . حقیقت این است که برخی سرویس دهندگان مجبور به ارایه سرویس با هزنیه ارزان میشوند همین است . زیرا
انتظار مشتری بالا رفته و مجبور هستند برای حفظ مشتری و یا جدب مشتری قیکت ها را پایین بکشند. حتی شرکت های بزرگ ....
برای مثال زمانی که سایت alibaba این مورد را انجام داده است سایت های دیگر هم این مورد را انجام میدهند ...
ولی بازار بلیط هواپیما محدود تر از بازار هاستینگ ایران است .
mhiizadi
October 29th, 2016, 18:46
یه صنف داشتیم نظارت میکرد روی سرویس ها عالی بود .
البته تقصیر خوده ما هم هست که اینجور هستیم و قیمت پایین یا بالا به مشتری میدیم .
mtbirir
October 29th, 2016, 19:03
سلام تو هیچ صنفی جلوی زیر فروشی رو نمیشه گرفت
باید به برخی آیتم ها امتیاز داد مثل شرکت ثبت شده - مجوز های فناوری اطلاعات - محل شرکت - اساسنامه شرکت - سرمایه شرکت - تلفن ثابت - تعداد پرسنل - لیست بیمه - نیروهای پشتیبانی - سابقه فعالیت و ....
در این فروم خیلی ها لوگو نماد و ساماندهی رو بعنوان اعتبار می شناسند بعد با ایرانسل یوزر جواب می دهند .
در کل مشتری خودش باید عاقل باشه
hadi_am
October 29th, 2016, 19:16
اه ای بحث های تکراری d:
5 ساله هستیم توی این انجمن هر 6 ماه این بحث میاد کو حرف شنوا ؟
زمانی که من سرور مجازی ایران میفروختم سنگین ترین هزینه رو کردم قویترین سخت افزار رو خریدم نزدیک به 20 میلیون تومن با بروزترین تجهیزات... سرور رم 1 رو میدادیم 40 تومن ماشالله بعد 1 سال از اون موضوع بلایی سر سرور مجازی ایران اومد که شد 10 تومن :|
ما خودمون مجبوریم بعضی وقتا قیمتا رو بالا و پایین کنیم .
خود من شخصا اگه آفر مناسب گیرم بیاد میخرم چه مفت باشه چه گرون ولی هم که اینطور نیستن میان جیبشون رو نیگاه میکنن و میگن من 5 تومن میخوام به سرور پول بدم...
امسال خواستیم آفر سرور بدیم نزدیک ب 10 تومن خرج وبسایت و امکانات کردم ولی بعد از گذشت چند ماه میبینم میان یه آفریا واسه سرور اختصاصی میدن آدم خودش شاخ در میاره :|
الانم که میگید صنف ،
الان صنف داریم دیگه زیر نظر اصناف کامپیوتر هستیم.
وی کو نظارت وقتی کسی نمیدونه سرور چیه چرا خودشون رو اذیت کنن میان قیمت ها رو مدیریت کنن.
TukaNet
October 29th, 2016, 19:20
1- بازار رقابتی هست و کاری برای تعیین قیمت نمی توان کرد
2- تا آگاهی کاربر بالا نرود این میسر به هیچ جا تخم نمی شود
3- هاستینگ در داخل ایران، آن هم در این فروم کلا عاقبت خوشی ندارد
4- پیشنهاد میکنم تا دیر نشده تغییر مسیر دهید و رسته شغلی دیگری انتخاب کنید
RoobinaServer
October 29th, 2016, 19:42
سلام
ببخشید که با این جمله شروع شد :
"باز هم یک تاپیک دیگر ...!"
قدیم میگفتیم :
"پنیر مجانی در تله موش یافت میشود"
الان مشتری میگه :
پنیر مجانی میخوام با کیفیت هر کی نتونست یکی دیگه ،تا زیاده هاستینگ هر کی 100 تک تومن ارزان هم داد من از اون ماه بعد رو میخرم و سرور فعلیم هم منتقل میکنم (خودش باید منتقل کنه برام)
قدیم به مشتری میگفتیم :
ارزش اطلاعات و سایتتون !!!
الان مشتری میگه :
5 تومان بیشتر نمیخوام هزینه کنم چون سایتم بازدید خاصی نداره(این که برای همین حداقل چه بازدید باشد چه نباشد چه هزینه هایی باید بشود مهم نیست!!!)
مورد داشتیم در همین انجمن :
سرور دایرکت ادمین - کانفیگ با میزبان - انتقال رایگان - منابع اختصاصی - ترافیک بالا - فقط 20 بیشتر نمیخوام !!!
آفر بوده 19 - بعد همینطوری نزولی تا 12 تومان!!!
آخرشم میان یه دایرکت ادمین نصب میکنن 4 تا پورت را تغییر میدهند که پیغام های تست لاگین کم یا در حد 0 بشه ،میگن کانفیگ انجام شد مشتری میگه به به چه قدر عالی.
بعد مشترک دیگری دایرکت ادمین خام بدون هیچ دستکاری نصب میشود پیغام Brute-Force Attack در دایرکت ادمین دارد میفرماید سرور مشکل دارد !!! کنسل میکند :105: (نتیجه رو راست بودن با مشترک و عدم کلک زدن به وی به اسم کانفیگ)
نمیدانیم بگوئیم اطلاعات مشترک کم هست یا مشترک دوست دارد سر کار گذاشته شود و سرویس نادرست بخرد (به قول دوستان رو دادن به مشترکین - که این جمله کمی ناپسند هست) اما هر چه هست راه حل خاصی ندارد جز فرهنگ سازی ،وقتی مسئولان هنوز اطلاعات کافی ندارند که این صنف چه کاری انجام میدهد ....
که البته این موارد بیشتر مخصوص انجمن و مشتری های اینترنتی هست وگرنه خارج از این موارد هنوز مشکل خاصی ایجاد نشده است و مشتریان با دقت بیشتری و درست خرید میکنند و وفادار تر هستند حتی مشترکی داریم که بعد چندین سال هر چند هفته یک بار حداقل یک ناهار در خدمت وی هستیم و سرویس های جدیدی هم اضافه میکنند و مشاوره میگیرند و روابط روز به روز نزدیکتر از قبل میشود و ...
زیاد خودتان را اذیت نکنید این موارد عادی هست سعی کنید مشترکین با کیفیت را از بی کیفیت خود جدا کنید و در هر دو بازار فعالیت کنید.(هر چند قبول داریم کار سختی هست که در هر دو طرف فعال باشید و آسیبینی نبینید اما کار آزاد همین هست و شغل ما نیز آزاد حساب میشود فقط سعی کنید انسانیت را تا جای ممکن حفظ کنید(که البته همین جمله آخر هم مثل همان رورراست بودن ،خودش آسیب های زیادی میزند))
باتشکر
lemo1996
October 29th, 2016, 20:26
1- بازار رقابتی هست و کاری برای تعیین قیمت نمی توان کرد
2- تا آگاهی کاربر بالا نرود این میسر به هیچ جا تخم نمی شود
3- هاستینگ در داخل ایران، آن هم در این فروم کلا عاقبت خوشی ندارد
4- پیشنهاد میکنم تا دیر نشده تغییر مسیر دهید و رسته شغلی دیگری انتخاب کنید
درود
پاسخ سوال های شما .
1. بله بازار رقابتی است بنده هم جهت جلوگیری از رقابت ناسالم در انجمن عرض کردم . (نیاز به اعلام نظر بود)
2. هم اکنون آگاهی کاربران بالا است ... نیاز به تمامی موارد به صورت با کیفیت همراه با کانفیگ رایگان و... دارند با هزینه های پایین .
3. میبینیم که بسیاری از ارایه دهندگان معتبر در این انجمن در حال رقابت هستند پس احتمالا بازده بالایی دارد بدون بازده کسی وقت خود را الکی هدر نمیدهد . شرکت هایی مانند فراسو هم در این انجمن آفر میدهند و خود
شما هم در انجمن آفر ارایه میدهید
4. کسب و کار بنده مربوط به خود بنده است و تضمیم گیری در هر زمینه برعده خود بنده است ، شما نمیتوانید در ادامه شغل و کسب و کار کسی نظری بدهید . تا زمانی که آگاهی لازم در این مورد ندارید .
درضمن در پاسخ های قبلی عرض کردم مشتریان بنده 1% هم از انجمن نیستند و برای بنده این موارد بی تاثیر است و این مورد را فقط جهت برسی خودم عرض کردم . که نظر دوستان را بدانم .
TukaNet
October 29th, 2016, 20:49
درود
پاسخ سوال های شما .
1. بله بازار رقابتی است بنده هم جهت جلوگیری از رقابت ناسالم در انجمن عرض کردم . (نیاز به اعلام نظر بود)
2. هم اکنون آگاهی کاربران بالا است ... نیاز به تمامی موارد به صورت با کیفیت همراه با کانفیگ رایگان و... دارند با هزینه های پایین .
3. میبینیم که بسیاری از ارایه دهندگان معتبر در این انجمن در حال رقابت هستند پس احتمالا بازده بالایی دارد بدون بازده کسی وقت خود را الکی هدر نمیدهد . شرکت هایی مانند فراسو هم در این انجمن آفر میدهند و خود
شما هم در انجمن آفر ارایه میدهید
4. کسب و کار بنده مربوط به خود بنده است و تضمیم گیری در هر زمینه برعده خود بنده است ، شما نمیتوانید در ادامه شغل و کسب و کار کسی نظری بدهید . تا زمانی که آگاهی لازم در این مورد ندارید .
درضمن در پاسخ های قبلی عرض کردم مشتریان بنده 1% هم از انجمن نیستند و برای بنده این موارد بی تاثیر است و این مورد را فقط جهت برسی خودم عرض کردم . که نظر دوستان را بدانم .
از پاسخ من ناراحت نشوید و خود را طرف حرف من ندانید.
متاسفانه بازار هاستینگ ایران اصلا وضعیت دلچسبی ندارد و فکر می کنم همین مورد هم دلیل ایجاد چنین تاپیک هایی است.
اگر آگاهی کاربر بالا باشد، با یک حساب سر انگشتی متوجه می شود که کیفیت بالا، پشتیبانی خوب و پایداری هزینه خواهد داشت.
کسی که یک هاستینگ را اداره می کند نیز انسان هست و قرار هست از این طریق هزینه های زندگی خود را پرداخت کند !
ولی متاسفانه کار به جایی رسیده که بسیاری از همکاران اقدام به زیر فروشی می کنند، یعنی آماده هستند حتی با ضرر هم سرویس دهی کنند!
بگذارید رو راست باشیم، اینکه بگوییم "مشتریان بنده 1% هم از انجمن نیستند" کمی دور از منطق هست، وگرنه این مورد برای من و شما ایجاد نگرانی نمی کرد
به هر حال به نظر من راه ساده ای وجود ندارد که از طریق ان بتوان اوضاع این صنف را سرو سامان داد و برای همین پیشنهادم برای دوستان انتخاب رسته شغلی دیگری بود
chaishpish
October 29th, 2016, 21:10
سری که درد نمیکنه دستمال نبدین از نظر بنده و دوستانم بزارید بفروشن با فروش این نوع سرویس ها یکسری خریدار ها ضرر میکنن ، کسی که میره سروری نزدیک به 40 تومن قیمتش هست رو 6 تومن میخره پس حتما فکر اینو هم کرده امکان داره نابود بشه سرورش . شما اگر صنف هم بزنید هیچ چیزی بهتر نمیشه بلکه بدتر میشه بزارید خرید و فروش این نوع سرویس ها انجام بشه تا خودشون متوجه بشن چی خریدن به نظرم این نوع خریدار ها رو نباید بزارن بیان تو انجمن و تاپیک بر علیه اون شرکت و یا شخص بزنن چون خودشون 4 چنگولی خریدشون رو انجام دادن