PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد یک سرور جهت پارک دامنه

rada1470
October 29th, 2016, 16:18
سلام حضور عزیزان

من میخواهم یک سرور ویندوزی پارک دامنه ایجاد کنم.

این سرور دارای DNS سرور میباشد مثلا با نامهای ns1.parkserver.com , ns2.parkserver.com

حال من میخواهم روی مثلا صد ها دامنه فقط این DNS ها رو ست کنم ولی دامنه ها رو تک تک یه IIS با نام خودشون معرفی نکنم چون کار وقت گیری است

نتیجه اینکه تمام این دامنه ها به یک مسیر مشخص روی سرور مثلا d:\inetpub\myParkHosting ارجاع داده شوند

در نهایت با ست کردن فقط DNS روی دامنه ها آنها به مسیری مشترک در روی سرور دسترسی داشته باشند و محتوای آنرا نمایش دهند

امیدوارم واضح توضیح داده باشم

با تشکر

Sajad
October 29th, 2016, 18:19
خب سوال الان کلا انجام مرحله به مرحله کار هست یا جایی رو به مشکل برخوردید؟

حال من میخواهم روی مثلا صد ها دامنه فقط این DNS ها رو ست کنم ولی دامنه ها رو تک تک یه IIS با نام خودشون معرفی نکنم چون کار وقت گیری است
نتیجه اینکه تمام این دامنه ها به یک مسیر مشخص روی سرور مثلا d:\inetpub\myParkHosting ارجاع داده شوند
وقتی شما hostname تعریف نکنی تمامی دامنه‌هایی که به سمت اون آیپی بیان صفحه دیفالت رو باز میکنند. (شما فقط iis نصب کنید و تنظیمات تو حالت عادی باشه اینکار رو انجام میده خودش)
توی DNS سرور هم برای همه دامنه‌ها a record برای اتصال به آیپی سرور ایجاد کنید.

rada1470
October 29th, 2016, 22:33
خب سوال الان کلا انجام مرحله به مرحله کار هست یا جایی رو به مشکل برخوردید؟

وقتی شما hostname تعریف نکنی تمامی دامنه‌هایی که به سمت اون آیپی بیان صفحه دیفالت رو باز میکنند. (شما فقط iis نصب کنید و تنظیمات تو حالت عادی باشه اینکار رو انجام میده خودش)
توی DNS سرور هم برای همه دامنه‌ها a record برای اتصال به آیپی سرور ایجاد کنید.

با تشکر از شما دوست عزیز
با این حساب باید برای تمام دامنه ها A Record تعریف کنیم که این برای صدها دامنه بسیار زمانبر میباشد
آیا راه دیگری وجود ندارد ؟

rada1470
October 30th, 2016, 07:54
آیا راهی وجود دارد که این عملیات به ازار هر دامنه انجام نگردد ؟

به عنوان مثال در سایت Parkina.com شما فقط کافی است دی.ان.اس های دامنه خودتون رو به ns1.parkina.com و ns2.parkina.com تغییر دهید.
بدون اینکه در سایت دامنه را ثبت کنید دامنه به سمت صفحه پارک این سایت هدایت میشود