توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر برای راه اندازی درگاه پرداخت واسط؟؟؟
bingo0
October 29th, 2016, 15:55
درود بر شما دوستان عزیز
ممنونم از این که وقت میزارید و این تاپیک رو میخونید
راستش یکی از دوستای من که صاحب یک شرکت امنیت شبکست
چند روزی گیر داده که میخوادبیاد تو کار درگاه پرداخت واسط
و الان در حال کار بر روی اسکریپت هستن
من بهش گفتم این کار جواب نمیده ولی خودش میگه با تبلیغات خوب جواب میده
باهاش زیاد بحث کردم گفتم و گفتم بهتره نظر های شما رو هم بدونم تا بهش نشون بدم
نظر شما برای ما مهمه میخوام که لطفا نظرات مثبت و سازنده خودتون رو بیان کنید تا گامی مثبت برداشته بشه
با توجه به این که مثلا اسکریپت باگ امنیتی نداشته باشه و تقریبا جامع و کامل باشه و نماد اعتماد و نماد سازماندهی داشته باشه و یک شرکت ثبت شده هست لطفا نظرات خودتون رو اعلام کنید
Amy
October 29th, 2016, 16:34
درود بر شما دوستان عزیز
نظر شما برای ما مهمه میخوام که لطفا نظرات مثبت و سازنده خودتون رو بیان کنید تا گامی مثبت برداشته بشه
با توجه به این که مثلا اسکریپت باگ امنیتی نداشته باشه و تقریبا جامع و کامل باشه و نماد اعتماد و نماد سازماندهی داشته باشه و یک شرکت ثبت شده هست لطفا نظرات خودتون رو اعلام کنید
با سلام :53:
موضوع فقط ساخت اسکریپت نیست ، همین الان حرفه ای ترین اسکریپت های درگاه واسط پرداخت از بهترین هاش رو میفروشن و هیچ مشکلی هم نداره
برای موفق شدن در این کار
نیاز به هزینه و وقت بسیاری دارید
مهم ترین کلید موفقیت در این حوضه : پشتیبانی فوق العاده و امنیت و اعتماد سازی هست
شما نیاز به یک سرور اختصاصی قدرتمند دارید
آنتی دیداس ، آنتی شلر ، فایروال قدرتمند و...
که از نظر قدرت و امنیت سایتتون کم نیاره
اگه بتونین هزینه صرف کنید و بهترین سرویس رو ارائه بدید و بتونید اعتماد کاربر رو جلب کنید
موفق میشید و خب سودی خوبی هم داره
با آرزوی موفقیت :53:
dc.saeed
October 29th, 2016, 16:39
درود بر شما دوستان عزیز
سلام
همین الانش بنده نزدیک به 100 درگاه واسط رو یا اسمشون رو شنیدم یا دیدمشون و شده مثل چترومی که قدیم مد بود و تقریبا کاربرا پخش شدن . پس جمع کردن کاربر مقداری سخت هستش.
از طرفی ایشان باید رقیب خودشو سایت ها و شرکت های قویی مثل زرین پال و جهان پی (به زودی) بدونه نه این درگاه های واسط کوچیک.
و اینکه یک اشنباه کوچیک یا باگ توی برنامه نویسی چنین اسکریپت های محاسباتی میتونه ضرر بزرگی بهشون بزنه.
اینم بهشون بگید هیچ وقت با دنبال جمع رفتن کسی به موفقیت نرسیده ! دنبال یک کار جدید و ایده ی نو باشن و روی اون کار کنن.
besthosti.com
October 29th, 2016, 16:48
من هم مثل بقیه دوستان نظرم این هست که این نوع سایت ها رو بهشون بگید که راه اندازی نکنند به دلیل امنیت کمی که در سوددهیش هست. دلیل اصلی هم رشد قارچ گونه این نوع سایت ها هستش. متاسفانه در وب فارسی به جای اینکه دنبال ایده های جدید باشن قسد دارن که از روی همدیگه کپی کنند و سایت های شبیه هم اینقدر زیاد میشه که حتی اصلی ها و سابقه دار ها هم نمی تونند بمونند و مجبور به جمع کردن میشن.
به نظر من بگین اگه دنبال سرمایه گزاری در وب فارسی هست باید یه فکر اساسی بکنند و سعی کنند که یک حرکت نوینی رو شروع کنند تا انشالله به سوددهی برسند.
موفق باشید
bingo0
October 29th, 2016, 17:03
خیلی ممنونم از نظرات مثبت و خیلی خوبتون خیلی خوبه که افرادی با فکر و مثبت اندیش در این انجمن عضو هستن
پس نظر شما در نهایت این که اگر راه اندازی نشه بهتره
با توجه به این که در حال حاظر رقبای جدی وجود داره و این که بینهایت این کار اشباع شده
درسته؟
tenpay
October 29th, 2016, 17:05
سلام دوست عزیز؛
اگه بتونین اعتماد سازی کنید و خدمات خوبی ارائه دهید امکان موفقیتتون زیاده و انشاالله موفق و پیروز خواهید شد.
peyman_m
October 29th, 2016, 18:14
در هر استارت بکاری ایده اولین حرف رو میزنه
اگر قرار بر این باشد که چون درگاه واسط زیاد هست پس داشتنش خوب نیست فکر مناسبی نیست ، مهم اون ایده و تفکراتی هست که در سر دارید تا پیاده سازی کنید با خلاقیت جدید
برای مثال ، زمانی که ماشین اختراع شد ، شبیه ارابه بود که بجای اسب بهش موتور وصل شده بود ، حال همان ماشین شده ماشین های هوشمند امروزی
چرا ؟ چون ایده ها ، طرح ها ، خلاقیت ها و نوآوری های جدید باعث پیشرفت و تبدیل این ماشین ساده به ماشین مدرن شده
در حالی که اصل کار کرد هر دو به نوعی یکیست و آن هم سرعت در حمل و نقل ولی ایده هایی همچون ایمنی ، کارایی ، شتاب ، طراحی ، بدنه ، و تکنولوژی باعث ایجاد رقابت در این عرصه از اختراع شده
آیا درست بود که بگوییم چون یکی قبلا اتومبیل را اختراع کرده پس بیخیال آن باشیم؟
در خصوص درگاه واسط هم همینگونه ، باید مثبت اندیش بود ، ایده داشت و خلاقیت و نو آوری را به خدماتی همچون درگاه واسط افزود
bingo0
October 29th, 2016, 18:25
اخه توی این زمینه چندان خلاقیتی نمیشه به خرج داد و اکثرا همه تقریبا تمم اپشن هارو دارند این کار رو کمی سخت میکنه
tenpay
October 29th, 2016, 18:41
دوست عزیز ، نمیشه گفت خلاقیتی نیست دیگه ،
فکر کنید، خلاقیت در این کار هنوز هم هست ، مهم استارت زدن می باشد و چند نفر برای بحث و گفتگو تا بتونید خلاقیت و نوآوری داشته باشید.
ما در شروع، اول با درگاه پرداخت استارت زدیم و الان ارائه کارتخوان رو هم اضافه کردیم که الان فکر کنم اولین نفری هستیم که ارائه داده ایم و خوشبختانه هنوز هم در حال ارائه خدمات جدیدتری نیز هستیم.
تجارت خود را آغاز كنید، توانایی انجامش بدنبال می آید
Amy
October 29th, 2016, 19:01
دوست عزیز ، نمیشه گفت خلاقیتی نیست دیگه ،
فکر کنید، خلاقیت در این کار هنوز هم هست ، مهم استارت زدن می باشد و چند نفر برای بحث و گفتگو تا بتونید خلاقیت و نوآوری داشته باشید.
ما در شروع، اول با درگاه پرداخت استارت زدیم و الان ارائه کارتخوان رو هم اضافه کردیم که الان فکر کنم اولین نفری هستیم که ارائه داده ایم و خوشبختانه هنوز هم در حال ارائه خدمات جدیدتری نیز هستیم.
تجارت خود را آغاز كنید، توانایی انجامش بدنبال می آید
درود :53:
به گرافیک سایتتون برسید
اصلا ظاهر جذابی نداره
انشاالله که موفق باشید :x
tenpay
October 29th, 2016, 19:24
درود :53:
به گرافیک سایتتون برسید
اصلا ظاهر جذابی نداره
انشاالله که موفق باشید :x
ممنونم بخاطر نظرتون انشالله روی ظاهر سایت هم کار می کنیم
sanastudio
October 29th, 2016, 20:12
سلام خسته نباشید اگر بتونید در بین وبمستر ها شناخته بشید بسیار خوب هست .
tenpay
October 29th, 2016, 20:21
سلام خسته نباشید اگر بتونید در بین وبمستر ها شناخته بشید بسیار خوب هست .
سلام ، با نظرتون کاملا موافقم ، آره باید بین وبمسترهای عزیز شناخته بشیم.