ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه چک کردن وب سایت توسط گوگل

razavihost
October 29th, 2016, 00:30
سلام
دوستان من وب سایتم مدت یک سالی میشه زیر اتک ddos هست و کسی هم که اتک میزنه از بچه های اینجاست چون هرچه بیشتر فعالیت دارم اینجا اتکها بیشتر میشه و هرچه کتر یر میزنم اتک ها کمتره.یه فایروال خریدم و میخوام کانفیگش کنم.
من میخوام وب سایتم رو فقط بروی ip های ایرانی باز بزاریم ولی برای رنکینگ در گوگل و سئو به مشکل میخورم.
کسی میدونه ip هایی که گوگل وب سایت هارو چک میکنه چیاست یا کلا ip های گوگل چیه تا من اونارو هم باز بزاریم

kiava
October 29th, 2016, 00:33
ای پی های گول عزیز متفاوته بهترین کار اینده کلود پروتکشن یا ضد دیدادسر اینا بخرید هیچکسی فقط ای پی ایران رو باز نمیزاره عزیز اشتباه محض هست
موفق باشید

- - - Updated - - -

شرمنده گوگل نوشتم تایپ شده گول موفق باشید

razavihost
October 29th, 2016, 00:39
ای پی های گول عزیز متفاوته بهترین کار اینده کلود پروتکشن یا ضد دیدادسر اینا بخرید هیچکسی فقط ای پی ایران رو باز نمیزاره عزیز اشتباه محض هست
موفق باشید

- - - Updated - - -

شرمنده گوگل نوشتم تایپ شده گول موفق باشید

کلود پروتکشن تست شد نتونست فشارو تحمل کنه

kiava
October 29th, 2016, 00:40

https://www.cloudflare.com

بیشتر افراد که زیر سئو هستن از این سایت خریداری میکنند و ضد دیداسر و ... بستگی داره حمله شما چی باشه

aminlord96
October 29th, 2016, 02:39
ربات های گوگل با بروزر :Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +http://www.google.com/bot.html)
هستند.
می تونید یک برنامه نویس پیدا کنید که فقط این بروزر از ای پی های خارجی چک کنه.
البته اگر طرف این روش رو نبینه

m2n
October 29th, 2016, 02:43
سلام
دوستان من وب سایتم مدت یک سالی میشه زیر اتک ddos هست و کسی هم که اتک میزنه از بچه های اینجاست چون هرچه بیشتر فعالیت دارم اینجا اتکها بیشتر میشه و هرچه کتر یر میزنم اتک ها کمتره.یه فایروال خریدم و میخوام کانفیگش کنم.
من میخوام وب سایتم رو فقط بروی ip های ایرانی باز بزاریم ولی برای رنکینگ در گوگل و سئو به مشکل میخورم.
کسی میدونه ip هایی که گوگل وب سایت هارو چک میکنه چیاست یا کلا ip های گوگل چیه تا من اونارو هم باز بزاریم

مگه لایه چند هست؟

hoka
October 29th, 2016, 02:57
سلام

بهتره به جا کلود خودتون سایتتون رو کلود کنید . یک هاست مستقیم از ovh خریداری کنید . یک سرور ایران لیمیت هم داشته باشید

با سی دی ان آی پی های ایران رو به سرور ایران و آی پی های خارج رو به هاست ovh انتقال بدید . ( cdn ) در این مورد میتونم بهتون دی ان اس بدم که انجام بده این کار رو

هاست خارج رو هم دیتابیسش رو به سرور ایران متصل کنید و فایل های استاتیک رو روی هر دو هاست داشته باشید . ( فقط آی پی هاست خارج رو در سرور ایران باز بذارید )

اینطوری سایتتون نه تنها برای گوگل بلکه برای همه ی آی پی ها باز میمونه و دو هاست در دو جا دارید و مشکل اتک هم حل میشه . اتک هم داشته باشید روی سرور ایران که هیچ روی هاست خارج هم اگر باشه و بسته بشه سایت برای کاربرای ایران به راحتی باز میشه

به عبارت ساده تر با یک دامنه به دو هاست متصل میشید

rezaonline.net
October 29th, 2016, 03:13
در اینصورت با بلاک کردن آی پی(بصورت نرم افزاری) هم بعید میدونم کارتون حل بشه چون ترافیک به سایتتون میرسه در هر حال !

negarnovin
October 29th, 2016, 11:29
سلام
سلام یه راه کار دیگه هم هست مثلا آی پی سرور خودتون رو اینترانت کنید فقط دسترسی از ایران باشه که دیگه اتک هم نخوره

razavihost
October 29th, 2016, 11:52
سلام یه راه کار دیگه هم هست مثلا آی پی سرور خودتون رو اینترانت کنید فقط دسترسی از ایران باشه که دیگه اتک هم نخوره

دارم همین کارو میکنم ولی برای رنک و سرچ در گوگل باید سایت توسط گوگل هم در دست رس باشه.برای همین وب سایت رو هم برای گوگل در دست رس کردم.ip هاشو پیدا کردم چهارتا سابنت داره.فعلا مشغول کانفیگ فایروال هستم.