PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مزایا و معایب دامنه های فارسی com

itexpert
October 27th, 2016, 19:55
با سلام
از دوستان و اساتید مطلع خواهش مندم نقطه نظرات خود را در رابطه با دامنه های فارسی .com ( مانند: فارسی.com ) بفرمایند
و با توجه به اینکه دامنه های فارسی از کاراکترهای یونیکد (unicode) استفاده می کنند، آیا می توانند تاثیر منفی در seo و نتایج موتورهای جستجو به همراه داشته باشند؟

با تشکر

internet
October 28th, 2016, 08:36
دامنه فارسی من باشم سمتش نمیرم!

TukaNet
October 28th, 2016, 12:44
مشکل اصلی همان یونیکد بودن هست که در برخی مرورگرها قابلیت پشتیبانی از این مورد را ندارد.

از طرفی چون نام با کاراکترهای فارسی بوده ولی پسوند همچنان انگلیسی هست، تایپ چنین آدرسی برای کاربر کمی دشوار است.

از نظر سئو هیچ تفاوتی وجود ندارد و برای موتورهای جستجو آدرس سایت ملاک نیست.

ali-rezam
October 28th, 2016, 18:35
از نظر سئو مانند سایر دامنه ها خواهد بود ولی از نظر کاربری و راحتی زیاد جالب نیست
نا خوانا بودن در آدرس بار بیشتر مرورگر ها و یونیکد بودن ، سختی تایپ توسط کاربر (تعییر زبان و تایپ مجدد) ، نا آشنا بودن کاربران عادی (مثلا خیلی ها دامنه فارسی.com رو شوخی در نظر میگیرند !) و ... از مشکلات این دسته دامنه های هست

aminlord96
October 28th, 2016, 19:24
به نظر من اگر کلمه کلیدی داخلش باشه خیلی خوبه مثلا : نیازمندیها.com
توی گوگل بازده خوبی داره...
اما قطعا کاربر نمی تونه اونو تو مرورگرش بنویسه به راحتی.
می تونید از یک دامنه دیگر کنارش استفاده کنید.

sanastudio
October 28th, 2016, 20:23
با سلام از نظر سئو تفاوت ندارد . اما در بین مردم دامنه با حروف انگلیسی بیشتر رواج دارد

aminlord96
October 28th, 2016, 20:35
با سلام از نظر سئو تفاوت ندارد . اما در بین مردم دامنه با حروف انگلیسی بیشتر رواج دارد

دوست عزیز در برند سازی اگر بنویسید google سایت های جستجو شده google رو به صورت bold می کنه یعنی کلمه کلیدی وجود داره !! پس در سئو تاثیر داره

sanastudio
October 28th, 2016, 20:57
دوست عزیز در برند سازی اگر بنویسید google سایت های جستجو شده google رو به صورت bold می کنه یعنی کلمه کلیدی وجود داره !! پس در سئو تاثیر داره

ایشون منطورشون فارسی بودن دامنه هست . در سرچ گوگل هم هم انگلیسی هم فارسی بولد میشود

aminlord96
October 28th, 2016, 21:03
ایشون منطورشون فارسی بودن دامنه هست . در سرچ گوگل هم هم انگلیسی هم فارسی بولد میشود

خب بله در پست قبلی که ارسال کردم گفتم کلمه کلیدی باشه در سئو تاثیر داره