یک قالب وردپرس نیاز داریم برای سایت دانلود زیرنویس . با شرابط زیر ( ببخشید بنده صریح صحبت میکنم . دلیل بر بی ادبی بنده نیست دلیل بر پررویی و استخدام کارمند هم نیست . فقط چون این سایت برای ما مهم هست میخوام کار خوب انجام بشه )
1- طراحی فلت و زیبا و درخور شخصیت سایت ما و ساده ( از نظر کارکردن کاربران )
2 - کد نویسی دقیق بی عیب و نقص سبک و با متد روز ( html5 و ... )
3- امکانات اختصاصی ( کد نویسی ) که توضیح داده میشه
4 - سرعت کار . در مجموع بیش از یک هفته زمان نخواهیم داد از زمان واریز وجه اولیه تا نسخه ی نهایی
5 - سئو سئو و سئو . دوستانی که از نکات سئویی و الگوریتم های جدید گوگل با خبر نیستن لطفا و خواهشا شرکت نکنن. بنده از نکات پست زنی مطلع هستم ولی بخش قالب مربوط به طراح هست
6 - هزینه ی کم نمیخوایم ولی کد نویسی و طراحی ضعیف هم نمیخوایم . به صورت ساده پول خوب میدیم کار عالی تحویل میگیریم
7 - نمونه کار و نمونه کار و نمونه کار . بنده نمونه کار عالی میخوام که مشکلی با هم در بعد پیدا نکنیم
8 - شماره تماس و راه ارتباطی مستقیم . بنده نیاز به تیکتینگ و ... ندارم . در این سایت پیام دادم و در این سایت کار ها دنبال میشه
7- شیوه ی پرداخت با عرض معذرت و شرمندگی فراوان به این شکل هست
بعد از توافق سر قیمت و امکانات و زمان 50 تومن پیش پرداخت . بعد از psd هزینه ی کل پی اس دی و بعد از گرفتن اولین نمونه 50 درصد هزینه و بعد از نصب قالب بر روی هاست ما کل مبلغ پرداخت خواهد شد . اگر زمانی که توافق شده بیشتر بشه ضرر و زیان بر عهده ی طراح خواهد بود
ممنون میشم دوستانی که شرایط رو خوندن و میتونن به ما کمک کنن در همین انجمن نمونه کار زمان و مبلغ پیشنهادیشون رو ارسال کنن ( تلگرام و ... ممنون میشم ارسال نکنید )
عزیزانی که فقط توانایی طراحی psd و یا فقط کد نویسی رو هم دارن اعلام بفرمایند . برای دو بخش کردن سایت مشکلی نداریم ( سئو هم جدا باشه باز مشکلی نیست )
با تشکر و شرمنده که متن طولانی شد
hoka
October 27th, 2016, 17:47
عزیزانی که فقط توانایی طراحی psd و یا فقط کد نویسی رو هم دارن اعلام بفرمایند . برای دو بخش کردن سایت مشکلی نداریم ( سئو هم جدا باشه باز مشکلی نیست )
mha1368
October 27th, 2016, 18:05
سلام
به دلیل نوعِ درخواستتون فکر نمی کنم کسی چیزی بگه !
همون اول که ارسال شد که متنی نوشتم..ولی ارسالش نکردم....درخواستِ شما یه جور توهین به اون کسی هست که قراره بیاد کار شما رو انجام بده ;)
lizard.tiny
October 27th, 2016, 18:30
سلام
اگه حرفه ای نیاز دارید پیشنهاد میکنم سایت بصورت اختصاصی پیاده سازی بشه
وردپرس مشکلاتش بیشتر از مزایاش هست
در صورت نیاز به برنامه نویس با نمونه کارهای قوی بنده در خدمتم
البته این مورد رو هم خدمتتون عرض کنم که شرایط کار بنده به این شکل هست که در مورد پروژه بصورت تلفنی صحبت میشه در صورت توافق زمان و هزینه مشخص میشه, در سایت شرکت ثبت نام میکنید برای پروژه یک تیکت ارسال میشه و 2 فاکتور صادر میشه
فاکتور اول پیش پرداخت ( 30 تا 50 درصد هزینه پروژه ) که قبل از شروع کار باید پرداخت بشه
فاکتور دوم مابقی هزینه پروژه که باید بعد از اینکه کدنویسی تموم شد و دموی سیستم رو بصورت کامل دیدید و برسی کردید پرداخت کنید تا سیستم رو تحویل بگیرید
----------------
این موارد رو برسی کنید که با این شرایط امکان همکاری داشتید بنده در خدمتم
kingweb
October 27th, 2016, 18:36
سلام دوست عزیز ما درخدمتتون هستیم
لطفا آی دی تلگرام موجود در امضام رو اد کنید
SaeedFazlollahzadeh
October 27th, 2016, 18:55
برای قالب با آی دی تلگرام @regraphic در ارتباط باشید و با ایشون صحبت کنید (جزئیات رو براشون ارسال خواهم کرد)
hoka
October 27th, 2016, 21:06
سلام
به دلیل نوعِ درخواستتون فکر نمی کنم کسی چیزی بگه !
همون اول که ارسال شد که متنی نوشتم..ولی ارسالش نکردم....درخواستِ شما یه جور توهین به اون کسی هست که قراره بیاد کار شما رو انجام بده ;)
اگر توهین به فردی هست بنده معذرت خواهیم رو اولش خدمت همه ی عزیزان گفتم ولی فکر نکنم گفتن دقیق و جدی چیزی که براش میخوام هزینه پرداخت کنم بد باشه . مد شده جدیدا کاربر هایی برای یک هاست 1000 تومنی یا یک سرور 8 تومنی میان هزار جور چیز به فروشنده ها میگن در حالی که خیلی هاش اصلا ربطی به فروشنده نداره مثلا پشتیبانی سطح 3 رو برای یک سرور مجازی 512 میخوان و همه هم آفر میدن . حالا که ما با تمام ادب گفتیم حرفمون رو و چند صد هزار تومان میخوایم هزینه کنیم توهین هست به نظرتون ؟ آیا بنده این حق رو ندارم قبل از انجام پروژه توانایی کسانی که میخوان شرکت کنن در تاپیک رو مشخص کنم ؟ چیز هایی که گفته شد اگر شخصی حرفه ای باشه همش رو با هم یک جا خواهد داشت نباشد هم که هیچ
شما که قدیمی هستید دیگه چرا
سلام
اگه حرفه ای نیاز دارید پیشنهاد میکنم سایت بصورت اختصاصی پیاده سازی بشه
وردپرس مشکلاتش بیشتر از مزایاش هست
در صورت نیاز به برنامه نویس با نمونه کارهای قوی بنده در خدمتم
البته این مورد رو هم خدمتتون عرض کنم که شرایط کار بنده به این شکل هست که در مورد پروژه بصورت تلفنی صحبت میشه در صورت توافق زمان و هزینه مشخص میشه, در سایت شرکت ثبت نام میکنید برای پروژه یک تیکت ارسال میشه و 2 فاکتور صادر میشه
فاکتور اول پیش پرداخت ( 30 تا 50 درصد هزینه پروژه ) که قبل از شروع کار باید پرداخت بشه
فاکتور دوم مابقی هزینه پروژه که باید بعد از اینکه کدنویسی تموم شد و دموی سیستم رو بصورت کامل دیدید و برسی کردید پرداخت کنید تا سیستم رو تحویل بگیرید
----------------
این موارد رو برسی کنید که با این شرایط امکان همکاری داشتید بنده در خدمتم
مشکلی از نظر هزینه با افراد با سابقه نیست . فقط ممنون میشم نمونه کار ارسال کنید + زمان + هزینه
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز ما درخدمتتون هستیم
لطفا آی دی تلگرام موجود در امضام رو اد کنید
دسترسی به تلگرام فعلا ندارم متاسفانه . اگر امکانش هست یک نمونه کار در همین تاپیک یا در پ خ یا پیام عمومی ارسال کنید . شرمنده
برای قالب با آی دی تلگرام @regraphic در ارتباط باشید و با ایشون صحبت کنید (جزئیات رو براشون ارسال خواهم کرد)
دسترسی به تلگرام فعلا ندارم متاسفانه . اگر امکانش هست یک نمونه کار در همین تاپیک یا در پ خ یا پیام عمومی ارسال کنید . شرمنده
lizard.tiny
October 27th, 2016, 21:12
اگر توهین به فردی هست بنده معذرت خواهیم رو اولش خدمت همه ی عزیزان گفتم ولی فکر نکنم گفتن دقیق و جدی چیزی که براش میخوام هزینه پرداخت کنم بد باشه . مد شده جدیدا کاربر هایی برای یک هاست 1000 تومنی یا یک سرور 8 تومنی میان هزار جور چیز به فروشنده ها میگن در حالی که خیلی هاش اصلا ربطی به فروشنده نداره مثلا پشتیبانی سطح 3 رو برای یک سرور مجازی 512 میخوان و همه هم آفر میدن . حالا که ما با تمام ادب گفتیم حرفمون رو و چند صد هزار تومان میخوایم هزینه کنیم توهین هست به نظرتون ؟ آیا بنده این حق رو ندارم قبل از انجام پروژه توانایی کسانی که میخوان شرکت کنن در تاپیک رو مشخص کنم ؟ چیز هایی که گفته شد اگر شخصی حرفه ای باشه همش رو با هم یک جا خواهد داشت نباشد هم که هیچ
شما که قدیمی هستید دیگه چرا
مشکلی از نظر هزینه با افراد با سابقه نیست . فقط ممنون میشم نمونه کار ارسال کنید + زمان + هزینه
- - - Updated - - -
چند نمونه کار پ.خ شد
در خصوص زمان و هزینه باید تماس بگیرید و توضیحات کامل پروژه مطرح بشه
hoka
October 27th, 2016, 21:25
چند نمونه کار پ.خ شد
در خصوص زمان و هزینه باید تماس بگیرید و توضیحات کامل پروژه مطرح بشه
ممنون . بله پیامتون رو دریافت کردم . تا فردا بعد از ظهر بررسی هام رو بین گرینه های ارسالی انجام میدم و خدمتتون اعلام میکنم ( آخرین چیز برای ما هزینه هست )
hamedmj
October 28th, 2016, 14:22
سلام
تاپیک ما در امضا موجود هست. میتونید نوع و کیفیت کار رو مشاهده کنید.
برای دریافت نمونه کارهای بیشتر هم ایمیل ارسال کنید.
ضمنا یک کار حرفه ای توی یک هفته انجام نمیشه و حداقل دو هفته زمان نیاز هست. کاری که توی یک هفته انجام بشه،،توی دوهفته دیباگینگ باید بشه.
موفق باشید.