توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه های جلوگیری از کپی سایت
alirad
October 27th, 2016, 04:52
دوستان برای یه سایت تازه تاسیس که محتوای اختصاصی باکیفیت تولید میکنه بهترین راهکارها برای جلوگیری از اینکه سایت های قدیمی تر از مطالب کپی نکنن چیه؟منظورم بستن راست کلیک اینا نیست.لطفا راه های مناسبو بفرمایین.
مثلا بستن rss گزینه درستی هست یا نه؟
October 27th, 2016, 09:20
نه فید رو نبندین!
اگر از وردپرس استفاده میکنید از افزونه های seo استفاده کنید، شاید مطالبتون بعد یک هفته در لیست نتایج بیاد، این کار رو انجام بدید تا رتبه تون بیاد بالا بعد سایت های مشابه کپی پیست محسوب می شوند.
برای اینکه گوگل زودتر توی سایتتون چرخ بخوره پیشنهاد میکنم از افزونه sitemapxml استفاده کنند و خودتون تنظیم کنید مثلا گوگل هر 8ساعت صفحه اول شما روز چکار کنه
m2n
October 27th, 2016, 13:13
دوستان برای یه سایت تازه تاسیس که محتوای اختصاصی باکیفیت تولید میکنه بهترین راهکارها برای جلوگیری از اینکه سایت های قدیمی تر از مطالب کپی نکنن چیه؟منظورم بستن راست کلیک اینا نیست.لطفا راه های مناسبو بفرمایین.
مثلا بستن rss گزینه درستی هست یا نه؟
مطالبی که در اینترنت منتشر میشه به معنی اشتراک گذاری هست کپی هم از همین موارده ولی برای سئو تاریخ انتشار مطلب و اتورتی سایت مطرح هست اگر سایت شما در ایندکس قوی باشه زود تر از سایت های کپی بردار ثبت خواهد شد و در اصل مطلب به نام سایت شما می باشد.
alirad
October 27th, 2016, 16:33
مطالبی که در اینترنت منتشر میشه به معنی اشتراک گذاری هست کپی هم از همین موارده ولی برای سئو تاریخ انتشار مطلب و اتورتی سایت مطرح هست اگر سایت شما در ایندکس قوی باشه زود تر از سایت های کپی بردار ثبت خواهد شد و در اصل مطلب به نام سایت شما می باشد.
ممنون چند تا سوال پیش اومد؟ سایتم وردپرسه
1)یعنی اگه به گوگل بفهمونیم مطلب به نام سایت ماست اونوقت گوگل مارو اول از همه نشون میده؟با اینکه یه سایت معتبر تر مطلب مارو کپی کرده باشه بازم ما میریم اول؟
2)گوگل برای اینکه بفهمه صاحب اصلی چه کسی هست به تاریخ انتشار مطلب نگاه میکنه یا به تاریخ ایندکس مطلب توسط خودش نگاه میکنه؟
3)اگه به تاریخ ایندکس نگاه میکنه چکار کنم زودتر از سایت کپی کار مطلبم ایندکس بشه؟ fetch as google خوبه؟ اگه سایت کپی کار با RSS همزمان با من مطلبو بذاره و fetch کنه تکلیف چیه؟
4)اگه به تاریخ انتشار نگاه کنه اون وقت سایت کپی کار با RSS همزمان با من مطلبو بذاره تکلیف چیه؟
ممنون
m2n
October 27th, 2016, 20:13
1)یعنی اگه به گوگل بفهمونیم مطلب به نام سایت ماست اونوقت گوگل مارو اول از همه نشون میده؟با اینکه یه سایت معتبر تر مطلب مارو کپی کرده باشه بازم ما میریم اول؟
2)گوگل برای اینکه بفهمه صاحب اصلی چه کسی هست به تاریخ انتشار مطلب نگاه میکنه یا به تاریخ ایندکس مطلب توسط خودش نگاه میکنه؟
لینک های جدید در گوگل به دو صورت ثبت میشن اول submitted و بعد indexed زمانی که شما پست میزارید با fetch as google پست submitted میشه تو گوگل تا گوگل در کمترین زمان به indexed تبدیل کنه.
حال سایتی که submitted و indexed سریع باشه مطلب شمارو کپی کنه الویت گوگل با همون سایت هست مگر اینکه شرایط درج شده در ادامه این متن را داشته باشد http://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/48.gif
)اگه به تاریخ ایندکس نگاه میکنه چکار کنم زودتر از سایت کپی کار مطلبم ایندکس بشه؟ fetch as google خوبه؟ اگه سایت کپی کار با RSS همزمان با من مطلبو بذاره و fetch کنه تکلیف چیه؟
4)اگه به تاریخ انتشار نگاه کنه اون وقت سایت کپی کار با RSS همزمان با من مطلبو بذاره تکلیف چیه؟
شما مطلب رو در ساعت 7:45 شروع به نوشتن می کنید، ساعت 8:10 اماده انتشار میشه، انتشار میزنید و در نهایت fetch as google می زنید، حال رقیب شما یا انسان باشه پشت سیستم یا rss خوان نمی تونه تو 10 دقیقه مطلب کپی کنه حتی rss خوان ها در ساعت های معینی اقدام به انتقال مطالب به دیتابیس خود می کنند و فکر می کنم 10 دقیقه زمان مناسبی برای ثبت مطلب به نام سایت شما در گوگل باشد.
alirad
October 27th, 2016, 21:11
لینک های جدید در گوگل به دو صورت ثبت میشن اول submitted و بعد indexed زمانی که شما پست میزارید با fetch as google پست submitted میشه تو گوگل تا گوگل در کمترین زمان به indexed تبدیل کنه.
حال سایتی که submitted و indexed سریع باشه مطلب شمارو کپی کنه الویت گوگل با همون سایت هست مگر اینکه شرایط درج شده در ادامه این متن را داشته باشد <):)
شما مطلب رو در ساعت 7:45 شروع به نوشتن می کنید، ساعت 8:10 اماده انتشار میشه، انتشار میزنید و در نهایت fetch as google می زنید، حال رقیب شما یا انسان باشه پشت سیستم یا rss خوان نمی تونه تو 10 دقیقه مطلب کپی کنه حتی rss خوان ها در ساعت های معینی اقدام به انتقال مطالب به دیتابیس خود می کنند و فکر می کنم 10 دقیقه زمان مناسبی برای ثبت مطلب به نام سایت شما در گوگل باشد.
ممنون عالی توضیح دادین
ebrahimsh
January 19th, 2017, 22:09
ممكن نيس ب نظر من
طرف ميتونه از سرس كامل كپي كنه
hamid1101
January 20th, 2017, 12:02
عملا چندان ممکن نیست... ولی میشه تا حد ممکن کار را سخت کرد
مثلا اگر از وردپرس استفاده میکنید پلاگین هایی وجود داره که بعد از نصب باعث میشه هر متنی که از سایت کپی شد را یکسری متن های دیگه که خودتون تنظیم میکنید یا لینک از سایت خودتون را وسط متن کپی شده یا هر قسمت از متن که بخواهید قرار بده. این وقتی مفید هست که بعضی از سایتها به صورت خودکار اقدام به کپی برداری میکنند و از این طریق توی متنی که کپی میشه اسم و رسم شما وجود دارد
پلاگین های دیگری هم وجود داره که وقتی نصب کنید کد html را به صورت فشرده در میآره و استفاده از اون کد برای جای دیگه تا حدی سخت تر میشه
ولی سایتهای خارجی معمولا در این شرایط از قوانین کپی رایت استفاده می کنند و مثلا به گوگل ایمیل میزنند و پیگیری میکنند تا به سایت مذکور هشدار copyright abuse داده بشه