با سلام و عرض خسته نباشید
من یک هاست دارم که قبلا یک اسکریپت روی ان نصب بود و در جاهای مختلف تبلیغ اون آدرس به فرض www.MySite.Com/test/
حالا با اینکه کلا ان پوشه و اسکریپت حذف شده باز هم ای پی های زیادی به اون بخش میخوان وارد شن و پشتیبان هاست گفته مشکل ساز شده این قضیه چون تعداد ورودی و چک کننده این ادرس زیاد است.
حالا راهی هست بتوان به نوعی دسترسی همه آیپی ها به یک آدرس از هاست رو داد ؟ میخوام این site.com/test هر گونه ای پی بخواد لودش کنه یا بهش سر بزنه بلاک کنه که فشار به هاست نیاد
blueserver
October 27th, 2016, 02:14
سلام دوست عزیز
فکر میکنم شما باید یک htaccess در اون پوشه بسازید و دسترسی IP هارو ببندید.
این هم نمونه کد که همه IP هارو بسته و 2 تا IP رو باز گذاشته
deny from all
allow from 70.24.291.52
allow from 216.130.49.223 #my house
mrtetki
October 29th, 2016, 00:24
با سلام مجدد
متاسفانه این کار هم فایده ای نداشت
باز هم کاربران api من به ادرس مورد نظر سر میزنن و برای هاست دردسر ساز شده ، راهی وجود نداره کلا دسترسی به این ادرس رو بست که به سرور هم اصلا فشار نیاد ؟
aminlord96
October 29th, 2016, 02:32
سلام.
کد زیر تست شده امیدوارم بدرت بخوره
ابتدا در پوشه مورد نظر فایل زیر رو بساز
htaccess.
سپس کد زیر را وارد و ذخیره کن.
Order Deny,Allow
Deny from
خطای 500 خواهد داد
m2n
October 29th, 2016, 02:38
با سلام و عرض خسته نباشید
من یک هاست دارم که قبلا یک اسکریپت روی ان نصب بود و در جاهای مختلف تبلیغ اون آدرس به فرض www.MySite.Com/test/ (http://www.MySite.Com/test/)
حالا با اینکه کلا ان پوشه و اسکریپت حذف شده باز هم ای پی های زیادی به اون بخش میخوان وارد شن و پشتیبان هاست گفته مشکل ساز شده این قضیه چون تعداد ورودی و چک کننده این ادرس زیاد است.
حالا راهی هست بتوان به نوعی دسترسی همه آیپی ها به یک آدرس از هاست رو داد ؟ میخوام این site.com/test هر گونه ای پی بخواد لودش کنه یا بهش سر بزنه بلاک کنه که فشار به هاست نیاد
ای پی ها روبات هستن یا انسان؟
hegza
October 29th, 2016, 04:01
یک صفحه html بساز ریدایرکت کن به سایت دیگه
پ.ن:تا حالا ندیده بودم یکی بابت ورودی عجز و ناله کنه
شما میتونید اگر تعداد زیادی هست کسب درآمد کنید و اگر هم کمه مسلما اصلا و عبدا نباید فشاری بایره جز ماجرا چیز دیگری باشه
viasky
October 29th, 2016, 04:20
cloudflare.com
TukaNet
October 29th, 2016, 04:25
همانطور که آقای عبید پیشنهاد دادند، از cloudflare استفاده کنید