توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیداس
pinarsgp
October 25th, 2016, 23:54
درود
دوستان یه مدتیه ادمین یکی از سایت های همکار مدام منو دیداس می کنه ( سایتم روی هاست ایرانه و امکان بردن روی خارج به هیچ عنوان وجود نداره )
* خودش هم پیام میده که ....
تا الان به خیلی از کانفیگور ها سفارش دادم ، ولی میگن لایه 7 و .... میزنه و قابل جلوگیری نیست
تنها راهی که برام مونده اینه که منم مثل خودش همینکارو انجام بدم ، ممکنه راهنماییم کنین
هزینه های زیادی برای سایت شده و مدام دارم ارور های عدم دسترسی دریافت می کنم از گوگل ( سایت رتبه مناسبی داشت )
SaMaN0861
October 26th, 2016, 00:02
درود
دوستان یه مدتیه ادمین یکی از سایت های همکار مدام منو دیداس می کنه ( سایتم روی هاست ایرانه و امکان بردن روی خارج به هیچ عنوان وجود نداره )
تا الان به خیلی از کانفیگور ها سفارش دادم ، ولی میگن لایه 7 و .... میزنه و قابل جلوگیری نیست
تنها راهی که برام مونده اینه که منم مثل خودش همینکارو انجام بدم ، ممکنه راهنماییم کنین
هزینه های زیادی برای سایت شده و مدام دارم ارور های عدم دسترسی دریافت می کنم از گوگل ( سایت رتبه مناسبی داشت )
با سلام
از تصاویر ارسالی اسکرین شات تهیه کن و برو فتا برای شکایت کن ! بهترین گزینه هست.
ادله ی الکترونیکی رو قبول میکنن.
lemo1996
October 26th, 2016, 00:02
به چه دلیل امکان میزبانی در خارج را ندارید ؟
pinarsgp
October 26th, 2016, 00:04
وبسایت مجاز نیست ! *****ه ( باید روی هاست ایران بمونه تا حداقل با 30 درصد اینترنت ها صفحه پیوند ها بالا نیاد )
SaMaN0861
October 26th, 2016, 00:05
درود
از http://central-hosting.com/cloud-protection.php هم میتونید استفاده کنید !
تست شده و جواب میده
lemo1996
October 26th, 2016, 00:06
میزان بودجه شما برای میزبانی سایت را بفرمایید
امکان ارایه سرور مجازی بر روی بستر با فایروال سخت افزاری امکان پذیر است .
نوع دقیق و میزان حملات را بفرمایید
pinarsgp
October 26th, 2016, 00:07
تست شده و جواب میده در این حالت ، ای پی از سمت کشور آمریکا نشون میده که باید ایران باشه
- - - Updated - - -
تست شده و جواب میده چه دیتاسنتری ؟ نوعش مشخص نیست با چندین سرور مجازی و روش های مختلف انجام میدن
Z.eus
October 26th, 2016, 00:09
درود؛
در ایران متاسفانه راه حل های زیادی برای مقابله با این مورد نیست.
اگر وب سایتتون مجاز نیست، احتمالا اقدام قانونی هم نمیتونید علیه شخص مذکور انجام بدید.
راه پیشنهادی استفاده از سرویس های خارجی با آنتی دیداس سخت افزاری و بستر مناسب است.
بدرود.
SaMaN0861
October 26th, 2016, 00:09
در این حالت ، ای پی از سمت کشور آمریکا نشون میده که باید ایران باشه
- - - Updated - - -
چه دیتاسنتری ؟ نوعش مشخص نیست با چندین سرور مجازی و روش های مختلف انجام میدن
وارد سایتشون بشید و تیکت بدید.
به نظرم سوالاتتون رو از خودشون بپرسید.
pinarsgp
October 26th, 2016, 00:11
وارد سایتشون بشید و تیکت بدید.
به نظرم سوالاتتون رو از خودشون بپرسید. بله این مورد رو سوال کردم ، بازم ممنون
k-pax
October 26th, 2016, 00:11
درود
یعنی کسی که دیداس میده بعد پیام میده که دیداس کردم !؟
بهترین راهکار برای شما ایپی اینترانت بگیرید
حل میشه .
pinarsgp
October 26th, 2016, 00:14
یعنی کسی که دیداس میده بعد پیام میده که دیداس کردم !؟
بهترین راهکار برای شما ایپی اینترانت بگیرید
حل میشه . بله ، یکسری درخواست هایی داشت که قبول نکردم ! از سمت ارائه دهنده سرورمجازیم باید درخواست بدم ؟ روبات های گوگل امکان دسترسی دارن تو این حالت ؟
k-pax
October 26th, 2016, 00:29
بله ، یکسری درخواست هایی داشت که قبول نکردم ! از سمت ارائه دهنده سرورمجازیم باید درخواست بدم ؟ روبات های گوگل امکان دسترسی دارن تو این حالت ؟
اره باید از جایی که سرور گرفتید درخواست بدید
اگه امکانش باشه براتون میزارن
ارتباط سایتتون به طور کامل با خارج قطع میشه . و رباتهای گوگل هم نمیتونن وارد سایتتون بشن
از داخل هم کسی جرئت دیداس نداره
pinarsgp
October 26th, 2016, 00:30
اره باید از جایی که سرور گرفتید درخواست بدید
اگه امکانش باشه براتون میزارن
ارتباط سایتتون به طور کامل با خارج قطع میشه . و رباتهای گوگل هم نمیتونن وارد سایتتون بشن
از داخل هم کسی جرئت دیداس ندارهاینطوری رتبه گوگلم افت می کنه دیگه !
Amy
October 26th, 2016, 01:02
ببخشید
ولی بعضی ها مشکل روانی دارن
مثلا حمله ی دیداس میکنن که چی ؟
به چی میرسی ؟
این همه وقت بزار ، اینترنت مصرف کن و...
که به یه سایت حمله دیداس کنی!!
آخه آخرش که چی /:)
من موندم این افراد کار و زندگی ندارن ؟
یعنی تمام فکر و ذکرشون از این مسخره بازی هاست ؟
یا خیلی مرفه هستند
یا بلانسبت خیلی احمق /:)
websazha
October 26th, 2016, 11:03
با سلام
به زودی سرویس آنتی دیداس با توان 250Gb/ps نتورک برای دوستانی که حملات دارن و نیز برای دوستان ایرانی که مورد مشابه شما دارند نیز راهکار خاص بر قرار خواهیم کرد.
در صورت تمایل در وب سایت ثبت نام کنید که در زمان راه اندازی آزمایشی و نهایی در جریان باشید.
موفق باشید
Diakoweb.com
CaeZer
October 26th, 2016, 11:29
با سلام
به زودی سرویس آنتی دیداس با توان 250Gb/ps نتورک برای دوستانی که حملات دارن و نیز برای دوستان ایرانی که مورد مشابه شما دارند نیز راهکار خاص بر قرار خواهیم کرد.
در صورت تمایل در وب سایت ثبت نام کنید که در زمان راه اندازی آزمایشی و نهایی در جریان باشید.
موفق باشید
Diakoweb.com
سلام
آیا راهکار شما جوابگوی گیم سرور هست ؟
websazha
October 26th, 2016, 13:25
سلام
آیا راهکار شما جوابگوی گیم سرور هست ؟
سلام
گیم سرور ایران یا خارج از ایران ؟
نوع اتک های روی گیم سرور شما ؟
باید برسی شود. در ارتباط باشید یا بخش فروش و یا شماره تماس شرکت.