ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد تگ iframe

bloodthirstyb
October 25th, 2016, 19:07
درود
توی این صفحه من از تگ iframe برای نمایش یک سایت دیگه استفاده کردم.
http://weblian.ml/demo/?theme=majale2
حالا سوالم اینه که چطور و با چه زبان برنامه نویسی میتونم لوگو سایتی که در در تگ iframe هست رو نمایش ندم ؟ منظورم لوگو rush هست .
ممنون

T.Toosi
October 25th, 2016, 21:33
سلام، به محتوای iframe به دلیل Same origin policy نمیتونید دسترسی داشته باشید و تغییری ایجاد کنید، باید cross domain یا از همون اسکریپت های mirror استفاده کنید تا بتونید در محتوا تغییری ایجاد کنید.

bloodthirstyb
October 25th, 2016, 22:09
سلام، به محتوای iframe به دلیل Same origin policy نمیتونید دسترسی داشته باشید و تغییری ایجاد کنید، باید cross domain یا از همون اسکریپت های mirror استفاده کنید تا بتونید در محتوا تغییری ایجاد کنید.
درود
ممنون بابت پاسخ گویی شما.
ممکنه یه توضیح مختصر در مورد cross domain یا اسکریپت mirror بدید و یک نمونه از این اسکریپت رو معرفی کنید؟...من هرچقدر گشتم چیزی پیدا نکردم
سپاس

T.Toosi
October 25th, 2016, 22:23
درود
ممنون بابت پاسخ گویی شما.
ممکنه یه توضیح مختصر در مورد cross domain یا اسکریپت mirror بدید و یک نمونه از این اسکریپت رو معرفی کنید؟...من هرچقدر گشتم چیزی پیدا نکردم
سپاس

داخل گوگل سرچ کنید : php simple prox y صفحه اول باید پروژه ای داخل گیت هاب ببینید، یا میتونید از پلاگین وردپرس که با همین نام هست استفاده کنید، این اسکریپت ها سورس صفحه را دریافت میکنند سپس به کاربر نمایش میدهند، چون سورس در اختیار ما هست متیوانیم تغییرانی در آن بدهیم.