توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست خرید از دیتاسنتر ovh
Cr0w
October 25th, 2016, 16:42
سلام ، از دوستان کسی هست اینجا که خدمات خرید از دیتاسنتر ovh رو انجام بده ؟
شایان ذکر هست قصد خرید مستقیم از خود دیتاسنتر دارم و تمایلی به خرید از دوستانی که سرور اختصاصی دارن ندارم .
البته از اونجایی که میدونم باید مشتریشون باشید و مدارک ارسال کرده باشید و مورد تایید باشید .
اگر از دوستان کسی پنل داره و میتونه سرور بنده رو ادد کنه اینجا اعلام کنه .
besthosti.com
October 25th, 2016, 16:53
سلام
من یه پنل تو سایت این دیتاسنتر دارم و در صورتی که مایل باشین می تونم دسترسی به شما بدهم. البته به صورت کامل پنل در اختیار شما قرار نمیگیره بلکه به صورت شریکی در صورتی که مایل هستین پ خ بدین تا من شما رو تو تلگرام ادد کنم و بیشتر صحبت کنیم.
موفق باشید
Cr0w
October 25th, 2016, 18:21
متاسفانه امکانش نیست بنده گوشیم دچار مشکل شده ، جسارتا این امکان هم هست که با ای پی ایران وارد شد و یا این اجازه رو میدید که به صورت زنده ی نگاهی به اکانت بندازم ؟
viasky
October 25th, 2016, 18:25
در صورتی که مدرک نیاز داشته باشید برای پنل
بنده می تونم با ۵۰۰ یورو برای شما تهیه کنم از اروپا
موفق باشید
sarvar
October 25th, 2016, 18:28
سلام
با قيمت ٢٠٠ هزار تومان همراه با يك حساب پي پال قابل ارائه است
hegza
October 25th, 2016, 18:55
متاسفانه امکانش نیست بنده گوشیم دچار مشکل شده ، جسارتا این امکان هم هست که با ای پی ایران وارد شد و یا این اجازه رو میدید که به صورت زنده ی نگاهی به اکانت بندازم ؟
تلگرام هم نسخه وب (https://web.telegram.org/) داره هم اپلیکیشن برای دسکتاپ (https://desktop.telegram.org/)
besthosti.com
October 25th, 2016, 19:19
شما می بایست با یک آیپی غیر ایرانی وارد کنترل پنل شوید.
Cr0w
October 25th, 2016, 19:35
شما می بایست با یک آیپی غیر ایرانی وارد کنترل پنل شوید.
با تشکر از شما ، راه ارتباطی دیگری در دسترس نیست ؟ اسکایپ یا یاهو مسنجر ؟
در صورتی که مدرک نیاز داشته باشید برای پنل
بنده می تونم با ۵۰۰ یورو برای شما تهیه کنم از اروپا
موفق باشید
جناب عبید واسه یک vps 4 دلاری به نظر شما من 500 یورو هزینه میکنم ؟
تلگرام هم نسخه وب (https://web.telegram.org/) داره هم اپلیکیشن برای دسکتاپ (https://desktop.telegram.org/)
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی اما در این مورد در مورد این نرم افزار با توجه به نفوذی که بر ایرانی ها داره حتی یک بچه 10 ساله هم میدونه تلگرام برای دسکتاپ و وب در دسترس است ;)
سلام
با قيمت ٢٠٠ هزار تومان همراه با يك حساب پي پال قابل ارائه است
خیلی ممنون . اگر دوستان دیگر نتونستن کمک کنن باهاتون تماس میگیرم .
viasky
October 25th, 2016, 19:58
عزیز اگر اینقدر راحت و بی درد سر بود دیگه کسی از سرویس دهنده چیزی تهیه نمی کرد و مستقیم از خود دیتاسنتر خرید می کرد
بزرگترین مشکل اینه که شما به پنل نیاز دارید و مطمئن باشید هرکسی پنل داشته باشه برای خودش استفاده میکنه
سرویس و از جایی نیاز دارید که نام مالک پنل و پرداخت کننده باید یکی باشه و گاها حتی روی آی پی هم حساس هست
پیروز باشید
sms.bartarhost
October 25th, 2016, 21:33
شایان ذکر هست قصد خرید مستقیم از خود دیتاسنتر دارم و تمایلی به خرید از دوستانی که سرور اختصاصی دارن ندارم .
البته از اونجایی که میدونم باید مشتریشون باشید و مدارک ارسال کرده باشید و مورد تایید باشید .
سرور مجازی درخواستی شما قابل خرید است ولی کنترل پنل بهتون نمیدیم
host-net
October 25th, 2016, 21:57
درود
امکان خرید هست ولی امکان ارائه دسترسی به پنل مستقیم نمیباشد
پیروز باشید
k-h
October 25th, 2016, 22:23
درود
شما دو راه دارید اینکه مدارک بخرید که زیر 200 تومن گیرتون نمیاد
یا اینکه از کسی که پنل داره خرید کنید بدون پنل مستفیم.
Cr0w
October 25th, 2016, 23:56
سرور مجازی درخواستی شما قابل خرید است ولی کنترل پنل بهتون نمیدیم
مشکلی با این موضوع نیست فقط بفرمایید اگر در ماه به هر تعداد OS Reload بخوام مشکل ندارید ؟
حداقل در ماه 5 بار بنده OS Reload انجام میدم . چون سرور برای تست نرم افزار ها هست و امکان خراب شدن زیاد هست .
درود
امکان خرید هست ولی امکان ارائه دسترسی به پنل مستقیم نمیباشد
پیروز باشید
مشکلی با این موضوع نیست فقط بفرمایید اگر در ماه به هر تعداد OS Reload بخوام مشکل ندارید ؟
حداقل در ماه 5 بار بنده OS Reload انجام میدم . چون سرور برای تست نرم افزار ها هست و امکان خراب شدن زیاد هست .
عزیز اگر اینقدر راحت و بی درد سر بود دیگه کسی از سرویس دهنده چیزی تهیه نمی کرد و مستقیم از خود دیتاسنتر خرید می کرد
بزرگترین مشکل اینه که شما به پنل نیاز دارید و مطمئن باشید هرکسی پنل داشته باشه برای خودش استفاده میکنه
سرویس و از جایی نیاز دارید که نام مالک پنل و پرداخت کننده باید یکی باشه و گاها حتی روی آی پی هم حساس هست
پیروز باشید
درست میفرمایید جناب عبید من هم نگفتم که بی دردسر هست و کار اسونی هست ، خودم والا واسه یک کار معمولی میخوام و اینقدر هم نیاز به هزینه نداره . این الان سومین تاپیکی هست که من در این باره ایجاد میکنم . در همشون بنده جوابی دریافت نکردم از دوستان حتی تو یکیشون کلاه برداری شد اما چون مبلغ زیادی هم نبود بیخیال شدم . و به مدیر هم گزارش دادم که اینطور هست پس از یک هفته جواب دادن که کلا خودمم بیخیال داستان شده بودم . به هر حال برای بنده فرق نمیکنه خیلی از دوستان هستن که میتونن کمک کنن در این باره البته اشتباه از خودم بود که عنوان نکردم نمیخوام پنل تهیه کنم .
درود
شما دو راه دارید اینکه مدارک بخرید که زیر 200 تومن گیرتون نمیاد
یا اینکه از کسی که پنل داره خرید کنید بدون پنل مستفیم.
درست میفرمایید اما چون فعالیت تجاری نیست نمیخوام هزینه بکنم چون اصلا نیاز نمیشه .
دوستانی هستن که میتونن همکاری کنن
besthosti.com
October 26th, 2016, 00:06
با تشکر از شما ، راه ارتباطی دیگری در دسترس نیست ؟ اسکایپ یا یاهو مسنجر ؟
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی اما در این مورد در مورد این نرم افزار با توجه به نفوذی که بر ایرانی ها داره حتی یک بچه 10 ساله هم میدونه تلگرام برای دسکتاپ و وب در دسترس است ;)
خیلی ممنون . اگر دوستان دیگر نتونستن کمک کنن باهاتون تماس میگیرم .
می تونید بیاید اسکایپ و با هم چت کنیم.
نام کاربری: dedserver
Cr0w
October 26th, 2016, 00:29
می تونید بیاید اسکایپ و با هم چت کنیم.
نام کاربری: dedserver
لطفا تایید کنید کدامیک حساب کاربری شماست در اسکایپ ؟ چهار کاربر با این یوزر لیست شدن .
Amir Aziz Zadeh
dedserver .Net
Habibolah Hezararehi
besthosti.com
October 26th, 2016, 00:41
برای من dedserver بودهکه الان داریم با هم صحبت می کنیم.
sms.bartarhost
October 26th, 2016, 15:03
درست میفرمایید جناب عبید من هم نگفتم که بی دردسر هست و کار اسونی هست ، خودم والا واسه یک کار معمولی میخوام و اینقدر هم نیاز به هزینه نداره . این الان سومین تاپیکی هست که من در این باره ایجاد میکنم . در همشون بنده جوابی دریافت نکردم از دوستان حتی تو یکیشون کلاه برداری شد اما چون مبلغ زیادی هم نبود بیخیال شدم . و به مدیر هم گزارش دادم که اینطور هست پس از یک هفته جواب دادن که کلا خودمم بیخیال داستان شده بودم . به هر حال برای بنده فرق نمیکنه خیلی از دوستان هستن که میتونن کمک کنن در این باره البته اشتباه از خودم بود که عنوان نکردم نمیخوام پنل تهیه کنم .
درست میفرمایید اما چون فعالیت تجاری نیست نمیخوام هزینه بکنم چون اصلا نیاز نمیشه .
دوستانی هستن که میتونن همکاری کنن
اگر پیاپی نباشه خیر مشکلی نیست
Cr0w
October 26th, 2016, 18:04
اگر پیاپی نباشه خیر مشکلی نیست
حداکثر چه میزان رو میتونید در ماه قبول کنید ؟
sms.bartarhost
October 26th, 2016, 18:40
حداکثر چه میزان رو میتونید در ماه قبول کنید ؟
در ماه 5 بار تا 6 بار مشکلی نیست ولی دوسه روزی یکبار
Cr0w
October 26th, 2016, 22:20
لطفا تاپیک بسته شود .
DaryaHost
October 27th, 2016, 02:13
دوست عزیز میتونیم سرورتون رو با هزینه 150 هزار تومان داخل پنل نگه داریم
اگر هم نمیخواید هزینه کنید ، میتونیم سرور مجازی بهتون ارائه بدیم
ریلود او اس هم مشکلی نداره