PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپگرید whmcs

server4u
October 24th, 2016, 21:24
با سلام و عرض ادب
بنده whmcs نسخه 5 رو روی سایتم دارم . الان میخوام به 7 اپگرید کنم .
این 100 دلار که داخل سایت whmcs زده حتما باید پرداخت کنم . یعنی نمی تونم بدون هزینه به ورژن 7 ارتقاء ش بدم ؟

pc.rootall
October 24th, 2016, 21:48
با سلام و عرض ادب
بنده whmcs نسخه 5 رو روی سایتم دارم . الان میخوام به 7 اپگرید کنم .
این 100 دلار که داخل سایت whmcs زده حتما باید پرداخت کنم . یعنی نمی تونم بدون هزینه به ورژن 7 ارتقاء ش بدم ؟

http://www.tehranscript.ir/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a7%d8%b3%da%a9%d8%b1%db%8c%d9%be%d8%aa-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%87%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c%d9%86%da%af-whmcs-%d9%81%d8%a7%d8%b1%d8%b3%db%8c/

OmizbanCo
October 24th, 2016, 22:04
سلام و درود

بنا به دلایلی نمیشه به نسخه های نال اعتماد کرد همینطور فعلا اپدیت نکنید مشکلاتی داره

در صورت نیاز میتونیم لایسنس لایف تایم + پنل از خود این وب سایت برای مدیریت لایسنس + دامنه .host رایگان که توسط شرکت به مشتری ارائه میشه با قیمت مناسب براتون ارائه کنیم در صورت نیاز در تماس باشید

razavihost
October 24th, 2016, 22:12
سلام و درود

بنا به دلایلی نمیشه به نسخه های نال اعتماد کرد همینطور فعلا اپدیت نکنید مشکلاتی داره

در صورت نیاز میتونیم لایسنس لایف تایم + پنل از خود این وب سایت برای مدیریت لایسنس + دامنه .host رایگان که توسط شرکت به مشتری ارائه میشه با قیمت مناسب براتون ارائه کنیم در صورت نیاز در تماس باشید

در بخش آموزش امکان دادن آفر و فروش نیست.

دوست عزیز هم اگه نال شده رو دارین بهتره اول به 6 و بعد به 7 آپدیت کنید.
نسخه نال شده و بدون باگ نسخه 6 رو از این وب سایت میتونید تهیه کنید خودشون نال میکنن.و از نظر امنیت تا حد قابل قبولی پایداره.ولی هیچی 100 % نیست حتی لایسنس دار.
http://www.isfahanvps.ir/whmcsx/cart.php?gid=9
من نسخه 6.1 رو دارم از این سایت تهیه کردم دوست داشتین پیام بدین تا لینک بدم !

OmizbanCo
October 24th, 2016, 22:51
در بخش آموزش امکان دادن آفر و فروش نیست.

دوست عزیز هم اگه نال شده رو دارین بهتره اول به 6 و بعد به 7 آپدیت کنید.
نسخه نال شده و بدون باگ نسخه 6 رو از این وب سایت میتونید تهیه کنید خودشون نال میکنن.و از نظر امنیت تا حد قابل قبولی پایداره.ولی هیچی 100 % نیست حتی لایسنس دار.
http://www.isfahanvps.ir/whmcsx/cart.php?gid=9
من نسخه 6.1 رو دارم از این سایت تهیه کردم دوست داشتین پیام بدین تا لینک بدم !

درود :)

بنده پنل از وب سایت اصلی دارم فک نمیکنم نیاز به نسخه ای از شخص یا شرکتی داشته باشم
اگر نیاز به پنل این وب سایت برای پشتیبانی دارید تا تیم ویور بدم خدمتتون با پنل کار کنید

در خدمت شما هستیم

موفق باشید و سربلند

server4u
October 25th, 2016, 09:35
سلام و درود

پنل از خود وب سایت whmcs دارم . اما وقتی میخوام ورژن 7 رو دانلود کنم یه فاکتور 99 دلاری برام صادر میکنه ...
لایسنس بنده الان لایف تایم هست اما ورژه 5 ...
لطفا هزینه رو بفرماید ؟