سلام دوستان عزیز
من مدت هاست متاسفانه از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و در این دوران چیزهای عجیب زیادی ازشون دیدم بعضی خوب و بعضی بد
اخیرا من متوجه این شدم که آی پی هایی که مخابرات میده تغییرات عجیبی میکنن و مثلا در هفته اخیر من آی پی های متفاوتی از شرکت هایی جز مخابرات گرفتم , یعنی وقتی آیپی رو whois میکنی مثلا عوض مخابرات مالکیت رو آسیا تک میزنه و عجیب تر اینکه الان آی پی من به نام شرکت نیست ! بلکه به نام یک شخص به نام علیرضا خضری است و از اون جالب تر اینکه وقتی از 8.8.8.8 پینگ میگیری پینگ زیر 30 میده و مثلا ثابت روی 13 هستش پینگ , من حالا اطلاعات دقیقی ندارم از سیستم کار شبکه ولی به نظرم عجیب میاد که یه شرکت آی پی های عمومیش به نام شخص باشه و اینکه از شرکت های دیگه هم حتی باشن , و اون موضوع پینگ گرفتن هم مشکل بو داری هستش که من از 8.8.8.8 زیر 15 پینگ میگیرم
لطفا کسی اگر اطلاعاتی داره یه راهنمایی بکنه ببینم چه خبره اینجا
- - - Updated - - -
گویا حامد خضری همون آسیا تک هستش با استناد به پیوست
و همچنین پیوست پینگ
Sajad
October 23rd, 2016, 17:48
موضوع آیپی که احتمالا رنج آیپی و پهنای باند از آسیاتک تامین میشه و موضوع مهمی نیست. (الان شرکتهای زیادی تو ایران دارن اینکار رو انجام میدن و با هم در ارتباط و همکاری هستند و خرید و فروش میکنند)
در مورد پینگ هم Trace بگیرید بهتر میشه نظر داد.
pc.rootall
October 23rd, 2016, 18:06
سلام دوستان عزیز
من مدت هاست متاسفانه از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و در این دوران چیزهای عجیب زیادی ازشون دیدم بعضی خوب و بعضی بد
اخیرا من متوجه این شدم که آی پی هایی که مخابرات میده تغییرات عجیبی میکنن و مثلا در هفته اخیر من آی پی های متفاوتی از شرکت هایی جز مخابرات گرفتم , یعنی وقتی آیپی رو whois میکنی مثلا عوض مخابرات مالکیت رو آسیا تک میزنه و عجیب تر اینکه الان آی پی من به نام شرکت نیست ! بلکه به نام یک شخص به نام علیرضا خضری است و از اون جالب تر اینکه وقتی از 8.8.8.8 پینگ میگیری پینگ زیر 30 میده و مثلا ثابت روی 13 هستش پینگ , من حالا اطلاعات دقیقی ندارم از سیستم کار شبکه ولی به نظرم عجیب میاد که یه شرکت آی پی های عمومیش به نام شخص باشه و اینکه از شرکت های دیگه هم حتی باشن , و اون موضوع پینگ گرفتن هم مشکل بو داری هستش که من از 8.8.8.8 زیر 15 پینگ میگیرم
- - - Updated - - -
و همچنین پیوست پینگ
چند روز پیش سرعت اینترنت واقعا کنده شده بود یکی 2یوزر استفاده میکردیم زمانی که از تویه میکروتیک یوزر هارو دیس کانت زده متوجه این شدیم 900 کیلوبایت در ثانیه از حجم اینترنت کم میشد ! :-s
تا اخرش مجبور شدیم اکانت های وب رو فعال کنیم
گمان میکنم مخابرات تویه دز ....یش نقش داره !
hkh
October 23rd, 2016, 18:10
- - - Updated - - -
موضوع آیپی که احتمالا رنج آیپی و پهنای باند از آسیاتک تامین میشه و موضوع مهمی نیست. (الان شرکتهای زیادی تو ایران دارن اینکار رو انجام میدن و با هم در ارتباط و همکاری هستند و خرید و فروش میکنند)
در مورد پینگ هم Trace بگیرید بهتر میشه نظر داد.
میدونم این کارو میکنن ولی اینکه به نام شخص باشه جالبه !
بعله trace کردم گویا ۸.۸.۸.۸ رو مخابارات گذاشته رو http://recursive1.tci.khorasan.ir/
چرا باید همچین کاری بکنن ؟
k-h
October 23rd, 2016, 18:22
درود
وقتی آی پی ها اجاره ای باشه خب مشخصات به نام صاحب آی پی هست چیزی عجیبی نیست و مشکلی هم نداره.
در مورد پینگتون هم میشه در تنظیمات شبکه پینگ هر آی پی یه چیز خاص بذارید و مشکلی نیست .
این موارد هیچ چیز عجیبی نیست!
k-pax
October 23rd, 2016, 18:25
- - - Updated - - -
میدونم این کارو میکنن ولی اینکه به نام شخص باشه جالبه !
بعله trace کردم گویا ۸.۸.۸.۸ رو مخابارات گذاشته رو http://recursive1.tci.khorasan.ir/
چرا باید همچین کاری بکنن ؟
خخخ چه کاری کرده این
فکر کنم بخاطر تنظیم DNS ها بشاه
چون خیلی ها DNS رو روی 8.8.8.8 میزارن این هم اومده ایپیش عوض کرده گذاشته رو این
اما یکمی عجیبه این کار
Tracing route to google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]
hkh
October 23rd, 2016, 18:28
درود
وقتی آی پی ها اجاره ای باشه خب مشخصات به نام صاحب آی پی هست چیزی عجیبی نیست و مشکلی هم نداره.
در مورد پینگتون هم میشه در تنظیمات شبکه پینگ هر آی پی یه چیز خاص بذارید و مشکلی نیست .
این موارد هیچ چیز عجیبی نیست!
خوب با این وصف هیچ کار شدنیی عجیب نیست ! علت عجیب بودنش اینکه برای چی باید این کارو کرد؟
Sajad
October 23rd, 2016, 18:47
آیپی رو بهرحال انتخابشون این بوده که به اسم بذارن. حالا مساله هر چیزی میتونه باشه . مالی . قراردادی یا هر چی ... تاثیر فنی توی کار و عملکرد نداره.
بابت اینکه ۸.۸.۸.۸ تو شبکه خودشون روت شده هم احتمالا هدف نهایی افزایش پرفرمنس و سرعت و کاهش ترافیک هست . احتمال داره آیپی های dnsهای معروف دیگه را هم به همین شکل روت کرده باشن به سمت سرور خودشون.
TATSERVER.NET
October 23rd, 2016, 18:50
سلام دوستان عزیز
- - - Updated - - -
و همچنین پیوست پینگ
جواب مشکل اولتونو دوستان دادن ولی مشکل دومتون که همون پینگ هست شما دارید از ping.eu استفاده می کنید که با سرور های خودش پینگ میگیره نه از طرف کلاینت شما برای همین پینگ رو به شما 15 نشون میده.
hkh
October 23rd, 2016, 19:00
جواب مشکل اولتونو دوستان دادن ولی مشکل دومتون که همون پینگ هست شما دارید از ping.eu استفاده می کنید که با سرور های خودش پینگ میگیره نه از طرف کلاینت شما برای همین پینگ رو به شما 15 نشون میده.
من از روی سیستم خودمم حداکثر ۳۰ میگیرم
شاید سایت این کارو بکنه ولی اصل قضیه دیگه ایه :دی
چرا وقتی که نقل قول میکنم اسییس کار نمیکنه ؟!؟
مینا-صیفی
October 24th, 2016, 10:44
من از روی سیستم خودمم حداکثر ۳۰ میگیرم
شاید سایت این کارو بکنه ولی اصل قضیه دیگه ایه :دی
چرا وقتی که نقل قول میکنم اسییس کار نمیکنه ؟!؟
مشکل از گوگل کروم هست شما احتمالا از این مرورگر استفاده میکنید جدیدا اینطور شده .