PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد افزایش ترافیک یا تبادل ترافیک تاثیر بر سئو دارد

behtash007
October 23rd, 2016, 16:02
سلام یکبار برای همیشه به این سوال جواب بدید تا وقتمون رو تو این سایت های افزایش ترافیک هدر ندیم . چرا هیچ سایت سئوی این مطلب رو کمالا رد یا تایید نمیکنه

بالاخر افزایش ترافیک تاثیری برای سئو یا ایندکس شدن وب سایت دارد یا خیر ؟ !!!:65:

AMIB
October 23rd, 2016, 19:22
هیچ پاسخ دقیقی برای خیلی از مسائل سئو وجود نداره چون تنها کسی که پاسخ دقیقش رو می‌دونه گوگل هست و گوگل هم برای جلوگیری از سوء استفاده اون‌ها رو محرمانه نگهداری می‌کنه

نظر شخصی من اینه که افزایش بازدید اثر مثبت روی سئو داره
البته افزایش بازدید واقعی نه افزایش بازدید با تقلب

راهی که گوگل می‌تونه افزایش بازدید شما رو تشخیص بده استفاده از آمار کاربرانی هست که از گوگل کروم استفاده می‌کنند و این مرورگر قطعا توانایی داره که به گوگل بگه این سایت با pop up باز شد یا مشتری خودش تایپ کرد و باز شد و چه مدت باز بود و ....

شما اگر سایت خوبی داشته باشید، خود به خود هم سئوی سایتتون بهبود پیدا می‌کنه و هم بازدیدش
پس به جای دنبال راه‌های غیراصولی بودن، سایت خودتون رو بهبود بدید

dastrast
October 25th, 2016, 02:42
فقط روی رتبه الکسا تاثیر داره(که تازه جدیدا شایعه شده الکسا هم میخواد با این مورد برخورد کنه) و هیچ تاثیر مثبتی نداره روی سئو
البته اگر ورودی از گوگل اونم با ثانیه ی بالا بگیرید شاید یکم نظر گوگل جلب بشه!!!
بهترین راهش تبلیغاته خوده گوگل هست

kiava
October 25th, 2016, 02:51
داخل یه شرایط بله
اگر از تیلیغات گوگل استفاده کنید از رتبه الکسا هم کم میشه و خوب میشه و هم از جانب گوگل بازدید داشتید بنابراین تاثییر داره اگر نه پاپ اپ یا ... خیر تاثیری تو سئو نداره

FaraiT
October 25th, 2016, 02:55
سلام

پست مفید بزنید به مرور زمان بازدیدکننده از جانب مرورگر ها میاد

اما پیشنهاد میکنم طی این مدت در انجمن ها فعالیت کنید و بازدید داشته باشید

armin.rf
October 25th, 2016, 02:59
وقتتون روی محتوا بهینه بزارید

اگر هم الکسا رو مد نظر دارید پاپ اپ بخرید

chaishpish
October 25th, 2016, 03:28
با سلام بله این تبلغات ها با یک روش فعلا در حال جوابگویی هستش و میشه روش حساب کرد البته باید مراقب سایت ها متقلب باشید یکسری نرم افزا هم موجوده که نمیشه اسمشونو گفت چون منبع در آمد خیلی از سئو کار هاست و یک سری سایت ها که باید خوب بگردید و پیداشون کنید نیاز به وقت هست که باید بزارید و یا کسی رو داشته باشید به شما آموزش بده و راهنمایتون کنه که فکر نکنم کسی منبع در آمد خودش رو بخواد لو بده یک سری نرم افزار وجود داره ورودی خوبی از گوگل بهتون میده مثل پاپ باکس عمل میکنه و خیلی ها دارن استفاده میکنن صداشم در نمیارن ، یکسری سایت ها هم هستن برای دریافت بازدید و ایندکس شدن سایت هاتون خوب هستن، اما هیچ کدوم مطالبی که خودتون میزارید و گوگل برای اولین بار میبینه نمیشه

behtash007
October 25th, 2016, 13:30
ممنون از همه دوستان جواب دادن . از وقتی روی مطالب تمرکز کردم ورودی روبات های گوگل به سایتم به چهل و پنجاه ورودی رسیده . البته . روی بک لینک دارم کار میکنم . فکر میکنم بک لینک هنوز حرف دوم میزنه نظر دوستان چیه ؟!! فقط نمیدونم خرید بک لینک کار درستی هست یا نه . یه برنامه برنامه از ماهواره دیدم که از موقع راه اندازی گوگل تا الان گوگل به این فکر بوده که هرچی لینک ها به سایت شما بیشتر باشه میتونه مفید باشه ... و این لینک هارو بصورت انیمیشن نشون میداد م تمام زیر شاخه به یک منبع وصل میشد و میخواست بگه که بک لینک خیلی مهمه

dastrast
October 25th, 2016, 13:38
بک لینک خوب حرف نداره خیلی مثبت تاثیر داره
بک لینک رو از وبلاگ نگیر از سایتهای پر بازدید با ایندکس بالا بگیر
یه دونه بک لینکه خوب و قوی میرزه به هزارتا بک لینکه الکی
سایته من با کلمه کلیدی بازی آنلاین چند نفره صفحه دوم بود 100 تا بک لینک الکی گرفتم رفت صفحه پنجم حالا دارم تلاش میکنم برگرده صفحه دوم...!

Amy
October 25th, 2016, 13:39
به نظر شخصی خودم

سئو فقط یک سری تنظیمات اولیه و تنظیمات حرفه ای برای یک سایته

افزایش بازدید و افزایش ترافیک هم تاثیر مستقیم روی الکسا و تاثیر غیر مستقیم روی رتبه ی گوگل داره

اما چیزی که خیلی مهمه یک سئوی خوب و استاندارده

بعد از اون کلمات کلیدی و بروز بودن سایته

کلمات کلیدی خیلی خیلی مهمه و تاثیر مستقیم روی ورودی از گوگل داره

اگه سایت شما روزانه 10 پست اختصاصی
با کلمات کلیدی مناسب داشته باشه

عرض 6 ماه به صفحه ی اول گوگل هم میرسه :53:

k-pax
October 25th, 2016, 14:04
نمیدونم چرا اما بنظر میاد معنی SEO در ایران داره عوض میشه
Search engine optimization به معنی بهینه‌سازی موتور جستجو

اما خیلیها یه چیز دیگه فکر میکنن .

سئو در واقع میزان بهینه و مفید بود سایت شما را نشون میده .
هرچی سایت مفید تر پس میزان سئو بیشتر.
یه سری پارمانترها وجود داره و متورهای جستجو دارن سعی میکنن بهترین گزینه را پیدا کنن و به کاربری که سرچ میکنه بدن

پس برای سئو فقط بازم میتونم بگم فقط محتوا مهمه .
بک لینک و پاپ آپ و ... همه شناسایی میشن و به ضرر سایت هست

دوستان گفتند . کروم راحت شناسیی میکنه این موارد را . مطمئن باشید اصلا مفید نیست و میتنه به ضرر سایت بشه

سعی کنید چیزی که کاربر نیاز داره بهش بدید
ورودی گوگل بالا میره و درنتیجه رنک سایت بالا میره

رنک سایت در آلسکا وابسته به ورودی گوگل هست
اما ورودی گوگل وابسته به رنگ آلسکا نیست و اهمیتی بهش نمیده

البته بعضی ها دوست دارن رنک آلسکا بالا باشه . چن اینجوری برای سایتشون تبلیغ میگرن و ... که اون بحصش کاملا جدا از SEO هستش