توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام شرکت خارجی دامنه خریداری میکند؟
سیدرضا بازیار
October 23rd, 2016, 08:42
با سلام
من تعدادی دامنه com و org دارم که یا کوتاه و معنی دار هستند یا متعلق به نهاد های رسمی و شرکت ها یا سابقه دار بالای ۱۶ سال
میخوام دامنه ها رو به شرکت های خارجی بفروشم
لطفا اگه شرکتی خارجی (ترجیحا چین و امریکا و روسیه) میشناسید که دامنه خریداری میکنند یا تعویض میکنند بهم معرفی کنید
websazha
October 23rd, 2016, 08:59
با سلام
شرکت های مثل name.com یا godaddy شرکت های هستند که تجارت دامین های خاص رو قوی انجام می دهند.
در تماس باشید با این شرکت ها ولی هویت ایرانی شما متوجه نشوند.
موفق باشید.
سیدرضا بازیار
October 23rd, 2016, 09:19
با سلام
شرکت های مثل name.com یا godaddy شرکت های هستند که تجارت دامین های خاص رو قوی انجام می دهند.
در تماس باشید با این شرکت ها ولی هویت ایرانی شما متوجه نشوند.
موفق باشید.
اگه بدونن ایرانی هستم چه مشکلی پیش میاد؟ متاسفانه باید بدونن ایرانی هستم! چون دامنه ها متعلق به ایران هستند و کاملا معلومه
websazha
October 23rd, 2016, 10:22
هویت فروشنده که شما باشید مهم هست . دامنه .ir که نیستند. یا اونها نمیان دامنه های که مثلا ایران خودرو دات کام خرید کنند.
شرکت های آمریکایی بنا به قوانین تحریم قدیم و ... هنوز تمایل به کار کردن با ساکنان ایران و بعضی از کشور ها ندارند.
سیدرضا بازیار
October 24th, 2016, 09:46
هویت فروشنده که شما باشید مهم هست . دامنه .ir که نیستند. یا اونها نمیان دامنه های که مثلا ایران خودرو دات کام خرید کنند.
شرکت های آمریکایی بنا به قوانین تحریم قدیم و ... هنوز تمایل به کار کردن با ساکنان ایران و بعضی از کشور ها ندارند.
فرض کنید یه دامنه باشه مثلا در حد tehran.com
باز هم خریدار نداره؟