PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار با google analytics

itexpert
October 21st, 2016, 20:14
با سلام خدمت اساتید
یک سری نمودارهای آماری هست که تعداد دفعات کلمات جستجو شده در تمام سایت ها ( نه فقط سایت خود کاربر! ) را نمایش می دهد.
در واقع چندین کلمه وارد میکنیم و آمار تعداد سرچ هر مورد روی نمودار نمایش داده میشه
از عزیزان اطلاع داره این نمودار دقیقا در چه بخشی قابل دسترسی هستش؟

MAHDITX
October 21st, 2016, 20:43
اینجارو میگی؟

https://www.google.com/trends/explore#cmpt=q

vahid13713
October 21st, 2016, 20:46
اون از امکانات گوگل ترند هست

itexpert
October 21st, 2016, 21:01
اون از امکانات گوگل ترند هست
نخیر!
عرض شد تعداد دقیقی از سرچ ها . نه آمار درصدی

aminlord96
October 21st, 2016, 21:17
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم گوگل ترند این اطلاعات رو میده مثلا میگه بیشتر جستجو در بین زبان های برنامه نویسی کدوم بوده

vahid13713
October 21st, 2016, 22:44
نخیر!
عرض شد تعداد دقیقی از سرچ ها . نه آمار درصدی
عذر خواهی میکنم .. ولی معمولا موقعی که کسی به ادم کمک کمیکنه بهتر برخورد میکنند... اما

اما دقیق سرچها در هیچ کجا وجود ندارد الا در دستان بابرکت گوگل که اونرو هم به من و شما نمیدن اماری هم که میدن معمولا مربوط به حداقل چند ماه پیش هست ولی امار دقیقتر میخواهید adwords.google.com
هست که مثلا امار ماهانه رو ارائه میده اما..... نزدیک به چند ماهه داریم ازش استفاده میفرماییم اپدیت نشده مدارکشم موجوده! امار به روز سرچ اطلاعات حساسی هست که امریکا به راحتی ازش نمیگزره و رایگان هم در اختیار ما قرار نمیده
موفق باشید و پیروز

itexpert
October 22nd, 2016, 15:03
عذر خواهی میکنم .. ولی معمولا موقعی که کسی به ادم کمک کمیکنه بهتر برخورد میکنند... اما

اما دقیق سرچها در هیچ کجا وجود ندارد الا در دستان بابرکت گوگل که اونرو هم به من و شما نمیدن اماری هم که میدن معمولا مربوط به حداقل چند ماه پیش هست ولی امار دقیقتر میخواهید adwords.google.com
هست که مثلا امار ماهانه رو ارائه میده اما..... نزدیک به چند ماهه داریم ازش استفاده میفرماییم اپدیت نشده مدارکشم موجوده! امار به روز سرچ اطلاعات حساسی هست که امریکا به راحتی ازش نمیگزره و رایگان هم در اختیار ما قرار نمیده
موفق باشید و پیروز
از یک و نیم جمله که من یا شما نمیتونیم در مورد برخورد آدم ها اظهار نظری کنیم دوست عزیزم
گوگل ترند بجز امار درصدی که داره، آمار دقیقی نشون نمیده درسته ؟ من چک کردم دیدم از بعضی کلمات غیر مهم هم کلا آماری نداره
ممنونم از شما

shahpar
October 23rd, 2016, 10:13
https://adwords.google.com/KeywordPlanner
این قسمت است