PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد سئو سایت..{کمک کنید}

FaraiT
October 21st, 2016, 19:42
سلام خسته نباشید خدمت تمام کاربران و دوستان عزیز

سوال بنده این هست

اگر روی ساب دامین یک سایت بلاگریدر یا همون ارسال نتایج گوگل اضافه کنیم برای سایت مشکلی پیش میاد ؟

دوستان گرامی لطفا در صورتی که اطلاعاتی در این باره دارید بیان کنید

seokaran.org
October 21st, 2016, 20:42
درود
مطمئن باشید نمره منفی برای سئو سایت شما داره
میدونین چرا ؟
چون بلاگ ریدر یه نوع اسپمر هستش و وقتی روی ساب دامین نصبش میکنین جزیی از سایتتون حساب میشه
و گوگل هم ساب دامین و هم سایت اصلیتون رو جریمه میکنه
این نظر شخصی من بود
نظر بقیه نیز محترم است

FaraiT
October 21st, 2016, 23:16
تشکر از شما دوست گرامی ...
دیگر دوستان ؟!

samihost
October 21st, 2016, 23:52
درود
مطمئن باشید نمره منفی برای سئو سایت شما داره
میدونین چرا ؟
چون بلاگ ریدر یه نوع اسپمر هستش و وقتی روی ساب دامین نصبش میکنین جزیی از سایتتون حساب میشه
و گوگل هم ساب دامین و هم سایت اصلیتون رو جریمه میکنه
این نظر شخصی من بود
نظر بقیه نیز محترم است

با نظر دوستمون موافقم
جریمه خواهید شد.

Farid Saadat
October 22nd, 2016, 01:13
در صورتي كه از ساب دامين استفاده كنيد ، هيچ مشكلي نداره چرا كه ساب دامين كلا يك سايت جدا فرض ميشه. در صورتي براتون نمره منفي داره كه به صورت ادامه دامين باشه
اگر سئو با سابدامين خراب ميشد ، رزبلاگ و امثالهم هرگز چنين سايت هايي تشكيل نميدادن
با آرزوي پيروزمندي

Sent from my iPhone using Tapatalk

aminlord96
October 22nd, 2016, 01:38
بله مشکل خواهید داشت
همینطور که دوستمون گفتن سایت های مثل زربلاگ اسمپر داره ، باید بگم که تعداد سایت های مفید بیشتر از سایت های اسپمی هست یکی از دلایلی که رزبلاگ رنک داره.

اما در کل یک رنک جدا برای ساب دامین قرار خواهد گرفت

FaraiT
October 22nd, 2016, 02:22
ممنون از تمام دوستان
با چند تا سئو کار صحبت کردیم و گفتند که احتمالش هست مشکل بخوریم اما 100 درصد نه !:63:

چون چند سایت بزرگ رو دیده بودم سوال شد برام

kiava
October 22nd, 2016, 02:26
مشکل میخورید بنده کارم سئو هست مشکل به دلیل اینکه درسته ساب دامین یک دامنه محسوب میشه
اما
مثلا
your.domain.com
جزو دامنه محسوب میشه و بلاگریدر ها اسپمر هستن و از رتبه دامنه کم میشه مخصوصا الان که گوگل شدیدا سخت گیری میکنه

FaraiT
October 22nd, 2016, 02:29
مشکل میخورید بنده کارم سئو هست مشکل به دلیل اینکه درسته ساب دامین یک دامنه محسوب میشه
اما
مثلا
your.domain.com
جزو دامنه محسوب میشه و بلاگریدر ها اسپمر هستن و از رتبه دامنه کم میشه مخصوصا الان که گوگل شدیدا سخت گیری میکنه

ممنون از شما بابت راهنماییتون

ریسک متوسطی هست این چون همه موارد 50 به 50 هستش حتی رنک 500 ایران هم دیدم با این روند !

FaraiT
October 24th, 2016, 16:09
با سلام

دوستان درست میگن

و ممنونم از اطلاعات مفید دوستان

کماکان بنده هم متوجه جریانات شدم و بیخیال ماجرا شدیم

dastrast
October 25th, 2016, 02:38
در صورتي كه از ساب دامين استفاده كنيد ، هيچ مشكلي نداره چرا كه ساب دامين كلا يك سايت جدا فرض ميشه. در صورتي براتون نمره منفي داره كه به صورت ادامه دامين باشه
اگر سئو با سابدامين خراب ميشد ، رزبلاگ و امثالهم هرگز چنين سايت هايي تشكيل نميدادن
با آرزوي پيروزمندي

Sent from my iPhone using Tapatalk

به نظر من هم حرف ایشان منطقی هست و قاعدتا نباید مشکل پیش بیاد
ولی اگر بازم دوستان اطلاعاتی دارن که حتما مشکل پیش میاد انجام ندید بهتره