PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست طراحی cms یا قالب شبیه سایت imdb.com

hoka
October 21st, 2016, 16:38
سلام خدمت همه ی عزیزان

بنده میخوام سایتی مشابه سایت imdb ایجاد کنم . دوستان میتونن سایت رو مشاهده کنن و امکاناتش رو ببینن . اگر امکانش باشه که قالب زده بشه براش که چه بهتر اگر امکانش نباشه که یه cms طراحی بشه براش

لطفا مقدار هزینه ی تقریبی مدت زمان و نمونه کار رو دوستان ارسال کنن . ( نمونه کار حتما باید داشته باشید )

با تشکر

OmizbanCo
October 21st, 2016, 16:52
سلام خدمت همه ی عزیزان

بنده میخوام سایتی مشابه سایت imdb ایجاد کنم . دوستان میتونن سایت رو مشاهده کنن و امکاناتش رو ببینن . اگر امکانش باشه که قالب زده بشه براش که چه بهتر اگر امکانش نباشه که یه cms طراحی بشه براش

لطفا مقدار هزینه ی تقریبی مدت زمان و نمونه کار رو دوستان ارسال کنن . ( نمونه کار حتما باید داشته باشید )

با تشکر

سلام و درود

با هزینه مناسب در خدمت شما هستیم لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر در تماس باشید

موفق باشید

lizard.tiny
October 21st, 2016, 16:59
سلام

در این خصوص در خدمتم

نمونه کار نیز موجود هست, کدنویسی های سایت های فیلم نیز بسیار زیاد انجام شد

اطلاعات تماس در امضاء موجود است

--- شرکت رسمی ثبت شده دارای نماد اعتماد 2 ستاره

hoka
October 21st, 2016, 17:51
سلام و درود

با هزینه مناسب در خدمت شما هستیم لطفا برای دریافت اطلاعات بیشتر در تماس باشید

موفق باشید

سلام

در این خصوص در خدمتم

نمونه کار نیز موجود هست, کدنویسی های سایت های فیلم نیز بسیار زیاد انجام شد

اطلاعات تماس در امضاء موجود است

--- شرکت رسمی ثبت شده دارای نماد اعتماد 2 ستاره
از هر دو عزیز ممنون میشم مقدار هزینه ی احتمالی مدت زمان و همچنین نمونه کار هارو برام پیام خصوصی کنن . با گوشی هستم زیاد دسترسی برای ارسال اطلاعات ندارم

OmizbanCo
October 21st, 2016, 17:56
از هر دو عزیز ممنون میشم مقدار هزینه ی احتمالی مدت زمان و همچنین نمونه کار هارو برام پیام خصوصی کنن . با گوشی هستم زیاد دسترسی برای ارسال اطلاعات ندارم

هزینه طراحی اسکریپت اختصاصی بدون کپی کردن یک خط کد از جایی { حداقل 400 هزار تومان } { حداکثر 600 تومان } نمونه کار هم موجود میباشد دارای نماد اعتماد دو ستاره + قرارداد رسمی - به دلیل شروع کار قیمت ها رو زیر یک میلیون تومان گذاشتیم برای اسکریپت های اختصاصی . نمونه کار های حرفه ای هم موجود هست
تلگرام : 09035786505

موفق باشید

majid_vb
October 21st, 2016, 18:03
هزینه طراحی اسکریپت اختصاصی بدون کپی کردن یک خط کد از جایی { حداقل 400 هزار تومان } { حداکثر 600 تومان } نمونه کار هم موجود میباشد دارای نماد اعتماد دو ستاره + قرارداد رسمی - به دلیل شروع کار قیمت ها رو زیر یک میلیون تومان گذاشتیم برای اسکریپت های اختصاصی . نمونه کار های حرفه ای هم موجود هست
تلگرام : 09035786505

موفق باشید

با چه زبانی طراحی می کنید ؟؟؟؟

OmizbanCo
October 21st, 2016, 18:10
با چه زبانی طراحی می کنید ؟؟؟؟

سلام و درود در تماس باشید کد نویس ما به چند زبان مختلف تسلط دارد در مورد چیزی میخواید بیشتر توضیح بدید تا عرض کنم خدمتتون

almandata
October 21st, 2016, 19:14
سلام

بهترین گزینه جناب امید اران و رضا شیخله هستن

برنامه نویس واقعی!

کارشون حرف نداره

lizard.tiny
October 21st, 2016, 19:37

هزینه طراحی به میزان امکانات بستگی دارد

حداقل هزینه 250.000 ت و حداکثر نامشخص

در تماس باشید با هزینه مناسب و نمونه کارهای قوی و حرفه ای در خدمتم

پیاده سازی با زبان php