ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشورت - دوستان قالب رایگان برای کار خدماتی چی پیشنهاد میدهید؟

sylvester
October 20th, 2016, 15:49
دوستان قالب رایگان غیر ترجمه شده (انگلیسی)برای کار خدماتی -مانند خدمات نقاشی ساختمان- چی پیشنهاد میدهید؟
مثلا مثل این قالب

http://www.templatemonster.com/website-templates/52492.html
که البته تک لایسنس رو 50 دلار گزاشته. من رایگان می خوام چون می خوام سایت رو اهدا کنم و ترجیح میدم هزینه پولی برام نداشته باشه

دوم اینکه در موارد پولی لایسنس چجور داده میشه؟ آیا یک فایل به ما داده میشه و باید روی هاست آپ کنیم؟

mohammad2070
October 20th, 2016, 18:00
سلام دوست عزیز

قالب های رایگان الان یا امکانات ندارن یا انگلیسی هستن نیاز به ترجمه دارن یا پشتیبانی ندارن .

می تونی یه از قالب های تجاری استفاده کنید .

لایسنس بیشتر برای مجوز قالب و آپدیت های بعدیش هستش و گرنه قالب ها بدون لایسنس نیز کار می کنند .

sylvester
October 20th, 2016, 18:58
سلام دوست عزیز

قالب های رایگان الان یا امکانات ندارن یا انگلیسی هستن نیاز به ترجمه دارن یا پشتیبانی ندارن .

می تونی یه از قالب های تجاری استفاده کنید .

لایسنس بیشتر برای مجوز قالب و آپدیت های بعدیش هستش و گرنه قالب ها بدون لایسنس نیز کار می کنند .
سلام
من قالب انگلیسی لازم دارم. یعنی همین قالب رو بخرم می تونم بدون درد سر روی 2 سه سایت نصبش کنم؟ فروشنده ازم شکایت نکنه؟/:)
میشه قالب تجاری فری برای کار من پیشنهاد بدین