توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی چت روم
ramin n
October 20th, 2016, 12:12
سلام نیاز به یک css کار متخصص داریم برای طراحی شبکه ارتباطی نمونه کارهاتون و تو همین پست بفرمایید
چت روم (http://doorgoo.chat) دورگو
OmizbanCo
October 20th, 2016, 13:51
سلام و درود
در ارتباط باشید بصورت دور کاری میتونم همکاری کنم
موفق باشید
sazsaz
October 20th, 2016, 14:07
اسکایپ: iranresponsive
تلگرام : @dparsaee
ramin n
October 22nd, 2016, 11:58
سلام بی زحمت اعلام فرمایید نمونه کارهاتون تو همین پست تا تاییدیه از دوستان نگیریم نمیتونیم سرور دست کسی بدهیم با تشکر
OmizbanCo
October 22nd, 2016, 12:11
سلام بی زحمت اعلام فرمایید نمونه کارهاتون تو همین پست تا تاییدیه از دوستان نگیریم نمیتونیم سرور دست کسی بدهیم با تشکر
سلام و درود نمونه کار چت روم برای ارائه موجود هست و چون اسکریپت کاملا اختصاصی هست میتونیم فقط شات بدیم اونم در تلگرام یا ایمیل شما
در صورت نیاز در ارتباط باشید
تلگرام : 09035786505
k-pax
October 22nd, 2016, 12:12
با سلام و درود
درخواستتون دقیقا چی هست ؟
فقط قسمت کد css هست یا برنامنویسی خود چتروم php
قبلا طراحی چتروم کار میکردم
حدود دو سال پیش برای مانی طرح . اولین سیستم چت صوتی و تصویری را براشون نوشتم .
اگه برای قسمت php میخواید میتونیم براتون انجام بدم اما اگه فقط css باشه انجام نمیدم
OmizbanCo
October 22nd, 2016, 13:24
با سلام و درود
درخواستتون دقیقا چی هست ؟
فقط قسمت کد css هست یا برنامنویسی خود چتروم php
قبلا طراحی چتروم کار میکردم
حدود دو سال پیش برای مانی طرح . اولین سیستم چت صوتی و تصویری را براشون نوشتم .
اگه برای قسمت php میخواید میتونیم براتون انجام بدم اما اگه فقط css باشه انجام نمیدم
جسارتا قصد ارسال اسپم رو ندارم
سیستم چت صوتی و تصویری رو دی چت طراحی کرد نه شما ! حدود 99.5 درصد گروه های طراحی در حال حاضر هم از بک آپ دی چت استفاده میکنن !
مدرکی دارید حرفتونو ثابت کنید ؟ { حدود دو سال پیش برای مانی طرح . اولین سیستم چت صوتی و تصویری را براشون نوشتم . }
k-pax
October 22nd, 2016, 14:04
جسارتا قصد ارسال اسپم رو ندارم
سیستم چت صوتی و تصویری رو دی چت طراحی کرد نه شما ! حدود 99.5 درصد گروه های طراحی در حال حاضر هم از بک آپ دی چت استفاده میکنن !
مدرکی دارید حرفتونو ثابت کنید ؟ { حدود دو سال پیش برای مانی طرح . اولین سیستم چت صوتی و تصویری را براشون نوشتم . }
اینجا جای بحث و ثابت کردن نیست . نه من قصد دروغگویی و خودنمایی داریم
16 ساله با کامپیوتر سرو کله زدم نیازی به اثبات به 18 ساله ها ندارم !
اولین کسی که سیستم چت تصویری و صوتی را طراحی کردم من بودم
برای اسکریپت ملی طرح
فکر کنم آقای صالحی بودند اون موقعه که چند ماه بعد دیچت از کد من کپی گرفت
نه نیازی به ثابت کردن ندارم و نمیخوام ثابت کنم .
کسانی که در این کار بودن خودشون یادشون هست !
اگر شما موضوعی را نمیدونید حرف نزنید لطفا !
JeyServer
October 22nd, 2016, 14:20
سلام
بنده یگانه مهر هستم، برنامه نویس اسکریپت دی چت و همینطور مالک سابق این سایت
اگر بتونم کمکتون بکنم خوشحال میشم.
تلفن: 03134420301 (همه روزه، 8 تا 17)
persiancoder
October 22nd, 2016, 16:20
همراه با نمونه کار قوی و تعرفه مناسب در خدمتم.
از طریق مشخصات امضا تماس بگیرید.
OmizbanCo
October 22nd, 2016, 18:32
اینجا جای بحث و ثابت کردن نیست . نه من قصد دروغگویی و خودنمایی داریم
16 ساله با کامپیوتر سرو کله زدم نیازی به اثبات به 18 ساله ها ندارم !
اولین کسی که سیستم چت تصویری و صوتی را طراحی کردم من بودم
برای اسکریپت ملی طرح
فکر کنم آقای صالحی بودند اون موقعه که چند ماه بعد دیچت از کد من کپی گرفت
نه نیازی به ثابت کردن ندارم و نمیخوام ثابت کنم .
کسانی که در این کار بودن خودشون یادشون هست !
اگر شما موضوعی را نمیدونید حرف نزنید لطفا !
باید به عرضتون برسونم اول روی ادب و شخصیتتون کار کنید دوم شما که حرفیو میزنید باید اثبات کنید دوست عزیز ;)
ramin n
October 23rd, 2016, 10:23
سلام دوستان بزارید خودم و معرفی کنم تا بهتر بتونیم با هم همکاری کنیم رامین نیرمی هستم مدیر بزرگترین چت روم ایران ققنوس چت که مدیر فنی ازم ***ید و دامنه ها را ریدایرکت کرد و خلاصه ققنوس چت نابود شد دی چت و امیر حسین ساخت رو اولین چت روم هم ققنوس اوردش بالا دی چت و هم من بزرگ کردم این بحث ها را ازش بگذریم
من دنبال کسی هستم که طراح شبکه ارتباطی باشه که بتونه قسمت ui این شبکه را به صورت ساده تر درست کنه و کسی که قابل اعتماد باشه با تشکر اسکرین شات هر کسی داره بده ممنون
OmizbanCo
October 23rd, 2016, 13:59
سلام دوستان بزارید خودم و معرفی کنم تا بهتر بتونیم با هم همکاری کنیم رامین نیرمی هستم مدیر بزرگترین چت روم ایران ققنوس چت که مدیر فنی ازم ***ید و دامنه ها را ریدایرکت کرد و خلاصه ققنوس چت نابود شد دی چت و امیر حسین ساخت رو اولین چت روم هم ققنوس اوردش بالا دی چت و هم من بزرگ کردم این بحث ها را ازش بگذریم
من دنبال کسی هستم که طراح شبکه ارتباطی باشه که بتونه قسمت ui این شبکه را به صورت ساده تر درست کنه و کسی که قابل اعتماد باشه با تشکر اسکرین شات هر کسی داره بده ممنون
سلام و درود
اسکریپتی ما نوشتیم بصورت سوکت هست و اولین اسکریپت ایرانی هست با سوکت نوشته شده سرعت ارسال پیام ها زیر 2 ثانیه هست روی هر سروری در صورت نیاز با بنده در ارتباط باشید
تلگرام 09035786505
قالب موجود در ادرس
chat.toopweb.ir
از etchat هست و از نسخه ی اصلی گرفته شده از سایت اصلی ایجاد شده در صورتی که مایل باشید با پرداخت 100 هزار تومان در اختیارتون قرار میگره...ویژگیی اصلی قالب ریسپانسیو بودنش هست که کمتر چترومی این قابلیت رو داره........دقت کنید که قیمت چتروم در سایت 200تومان درج شده که همراه با هاست و دامین میباشد.
راه ارتباطی شماره های سایت و ای دی تلگرام
vahidit20
ساعت تماس 6 عصر به بعد
ramin n
November 5th, 2016, 10:47
قالب موجود در ادرس
chat.toopweb.ir
از etchat هست و از نسخه ی اصلی گرفته شده از سایت اصلی ایجاد شده در صورتی که مایل باشید با پرداخت 100 هزار تومان در اختیارتون قرار میگره...ویژگیی اصلی قالب ریسپانسیو بودنش هست که کمتر چترومی این قابلیت رو داره........دقت کنید که قیمت چتروم در سایت 200تومان درج شده که همراه با هاست و دامین میباشد.
راه ارتباطی شماره های سایت و ای دی تلگرام
vahidit20
ساعت تماس 6 عصر به بعد
سلام این چی هست؟
عزیز این شبکه ما اونی که شما فکر میکنید خیلی متفاوت هست اینجا تلفیقی از چت روم و تلگرام هست
ramin n
November 6th, 2016, 14:22
دوستان اگر طراح خوش ذوقی را میشناسید معرفی کنید با تشکر
ramin n
January 18th, 2017, 09:00
سلام شدیدا نیاز به طراح چت روم (http://doorgoo.chat) داریم می خواهیم ui سایت و به صورتی طراحی کند که کاربران براشون راحت باشه برای اطلاعات بیشتر تلگرام یا خصوصی بنده پیام دهید