سلام
وقت بخیر
وقتی می خوام به عنوان مشتری وارد بشم ، به سایت یاهو منتقل میشه !
مگه میشه ، مگه داریم؟
یه مسئله دیگه اینکه
یکی از مشتریان قدیمی رو ثبت نام کردم
بعد میخوام سفارشش رو به پنلش اضافه کنم و سر رسیدش هم دو ماه دیگه س
باید چیکار کنم؟
negarnovin
October 19th, 2016, 12:34
سلام منم همین مشکل رو دارم نمیدونم whmcs 6 با ایمیل های یاهو مشکل داره چیه نمیدونم
مثلا روی اسم کلاینت Login as Client رو میزنم میره سایت یاهو
منم این مشکل رو دارم ممنون میشم یکی راهنمائی کنه
برای سوال دوم به نظرم تاریخ رو به صورت monthly کن بعد سر رسیدش رو دستی تاریخش رو ببر 2 ماه دیگه next due date رو 2 ماه بعد قرار بده
abulhallaj
October 30th, 2016, 09:55
سلام
وقت بخیر
مگه میشه ، مگه داریم؟
توی این تاپیک این مورد بررسی شده :http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=174244
kamran009800
January 10th, 2017, 02:14
سلام دوستان عذر خواهی میکنم تاپیک قدیمی بالا اوردم
ولی میخواستم بدونم تونستید مشکل را حل کنید یا خیر
ممنون
dizaji_saeed
January 10th, 2017, 02:53
سلام دوستان عذر خواهی میکنم تاپیک قدیمی بالا اوردم
ولی میخواستم بدونم تونستید مشکل را حل کنید یا خیر
ممنون
درود دوست عزیز
همین مشکل برای ما هم قبلا بود. ینی با ایمیلهای گوگل یا مایکروسافت مشکلی نداشتم ، ولی برای لاگین با ایمیلهای یاهو ، به سایت یاهو هدایت میشدیم.
ولی اینبار خداروشکر مشکل ما حل شده. تنها تغییری هم که توی سیستم دادیم ، نصب گواهی ssl بود. حالا نمیدونم از این بود یا دلیل دیگه ای داشت
ولی از وختی گواهی امنیتی رو نصب کردیم ، مشتریای یاهو رو هم میتونیم به راحتی لاگین کنیم از پنل مدیریت
موفق باشین
goldenhost.org
January 10th, 2017, 13:31
سلام - ماهم همین مشکل رو داریم ، مطمئن هستین با ssl مشکل رفع میشه؟ نوعشم فرقی داره یا یه چیز کلیه؟
dizaji_saeed
January 10th, 2017, 13:38
سلام - ماهم همین مشکل رو داریم ، مطمئن هستین با ssl مشکل رفع میشه؟ نوعشم فرقی داره یا یه چیز کلیه؟
ما هیچ تغییری در whmcs ندادیم و فقط گواهی ssl نصب کردیم. صد درصد مطمئن نیستم ولی باتوجه به اینکه همون سرور و همون کانفیگ و همون نسخه بود و فقط ssl رو اضافه کردیم ، به احتمال قوی از همین هست.
نه نوع ssl فرقی نداره.
وجود ssl که ضرری نداره. شما فعال کنین. ایشالا درست میشه. اگه درست هم نشد ، بازم چیزی رو از دست ندادین. با سیاستهایی که گوگل و ... در پیش گرفتن ، وجود ssl در آینده ای نزدیک ، یه چیز ضروری خواهد بود که شاهدش هم هستیم
planday
January 10th, 2017, 14:25
سلام
وقت بخیر
مگه میشه ، مگه داریم؟
یه مسئله دیگه اینکه
یکی از مشتریان قدیمی رو ثبت نام کردم
بعد میخوام سفارشش رو به پنلش اضافه کنم و سر رسیدش هم دو ماه دیگه س
باید چیکار کنم؟
دوست گرامی مورد اول بر می گرده به قالب سایت شما که مشکل داره و مورد دوم هم میتونید سفارش رو ثبت کنید سپس از پنل مدیریت خودتون قبل تایید یا بعد تایید اصلاح کنید.
dizaji_saeed
January 10th, 2017, 15:08
دوست گرامی مورد اول بر می گرده به قالب سایت شما که مشکل داره و مورد دوم هم میتونید سفارش رو ثبت کنید سپس از پنل مدیریت خودتون قبل تایید یا بعد تایید اصلاح کنید.
دوست عزیز ما قالبهای مختلف و حتی نسخه های متفاوت 5 و 6 و7 رو تست کردیم. همگی موقع لاگین برای میل های باهو ، به سایت یاهو هدایت میشد
و مشکلمون زمانی حل شد که گواهی ssl نصب کردیم.
دوستای عزیزی که اینجا هستن و مشکل هم براشون هست ، آیا ssl دارن یا خیر؟؟