توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار ویو پست های تلگرام
vahidxii
October 18th, 2016, 15:45
سلام خسته نباشید خدمت دوستان بنده یه نرم افزار میخوام که بتونم ویو پست های تلگرامی رو ببرم بالا و مختص کانال خودم باشه که دوستان نرم افزارشون هم کپی نشه اتومات باشه بهتر هستش کسانی که میتونن خصوصی پی ام بدن تا در تلگرام حرف بزنیم برای قیمت و کارایی ممنون
Quality
October 22nd, 2016, 12:49
با سلام
آیدی تلگرام:
@mr_tel_admin
در ارتباط باشید
vahidxii
October 25th, 2016, 19:21
دوستان کسی نیست کمک کنه والا با این قیمت ها که دوستان گفتن که باید کلی هزینه کرد و میگن با نوشتن اسکریپت داخل سرور مجازی میشه برای ویو خواهشن کسی هست خصوصی اعلام کنه ممنون
k-pax
October 25th, 2016, 19:24
دوست گرامی با میتونیم براتون انجام بدیم
با کمترین قیمت ممکن
نرافزار اختصاصی داریم .
به هرتعتاد که بخواید ویو میزنیم براتون
با تلگرام ما در تماس باشید
یا در سایت درخواست بدید
تلگرام ما @cloudfire_ir
افزایش بازدید کانال تلگرام (https://cloudfire.ir/my)
vahidxii
October 25th, 2016, 22:34
با شما و اون دوست گرامیتون حرف زدم فروش دارید ولی خوب قیمت شماره های مجازی از خود نرم افزار بیشتر ,تازه هر 1کا شماره مجازی دو برابر نرم افزار بود و این بصرفه نیست برای کسی که برای کانال خودش میخواد
با سلام،
ویو بالا و فوری نیاز دارید؟ برنامه هایی رایگان هست در صورت تمایل معرفی می کنم
اما در این نرم افزار ها تعداد کم ویو خواهد خورد ( عنایت داشته باشید که در بازه زمانی بالا در صورت وقت گذاشتن ویو ها بالا خواهند رفت )
vahidxii
November 4th, 2016, 23:49
ویو برای مطالب کانال خودم فقط میخوام شخصی میشه راهنمایی کنید و تلگرام ایدی بدید ببینم چطوریاس تشکر
ViraHost.com
November 5th, 2016, 00:53
ویو برای مطالب کانال خودم فقط میخوام شخصی میشه راهنمایی کنید و تلگرام ایدی بدید ببینم چطوریاس تشکر
virahost@
در خدمت هستم
vahidxii
November 5th, 2016, 19:23
دوستان کمک کنید با قیمت منطقی لطفا
vahidxii
November 9th, 2016, 22:32
.....
tehran980
November 9th, 2016, 23:41
الان همه جا قیمتا سر به فلک کشیده برا ویو پست ها
vahidxii
November 23rd, 2016, 11:51
یعنی کسی نیست که اسکریپت بنویسه برای ویو مطالب تلگرام با سرور مجازی بشه ویو داد یا جور دیگه ای کسی هست اعلام کنه برای قیمت کنار میایم ممنون
golro
December 17th, 2016, 19:47
دوست گرامی با میتونیم براتون انجام بدیم
تلگرام ما @cloudfire_ir
افزایش بازدید کانال تلگرام (https://cloudfire.ir/my)