توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کد فراخوانی پی اچ پی میخواستم
mr.jabbari
October 17th, 2016, 17:58
سلام خسته نباشید
میخواستم تو یک فایل مثلا یه سری محتوا بریزم بعد با قرار دادن
<?php
echo file_get_contents('http://domain.ir/jabbari.php');
?>
محتوای داخل فایل jabbari.php رو فراخوانی کنم
خب اگر میشه بگین داخل فایل jabbari.php
باید با چی شروع کنم و کجا محتوایی ک میخوام رو قرار بدم ک نمایش داده بشه تو سایتی ک
<?php
echo file_get_contents('http://domain.ir/jabbari.php');
?>
قرار دادم
- - - Updated - - -
لطفا اگر کسی اطلاعات داره راهنمایی کنه
rayanagostar
October 18th, 2016, 09:17
این دستور ویژه دریافت html ه.بستگی داره شما چه چیزی بخاین خروجی بگیرید.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
iHSG
October 18th, 2016, 09:52
سلام
برای فراخوانی دستورات PHP یک فایل PHP دیگه از دو تابع require و include میشه استفاده کرد.
تفاوت این دو تابع در اینه که require به الزامی و ضروری بودن اون فایل اشاره داره و اگر اون فایل به هر دلیلی نباشه یا PHP با اخطاری هنگام فراخوانی اون فایل برخورد کنه کل برنامه PHP شما متوقف میشه و Fatal Error نمایش میده یا اگر نمایش اخطار ها غیرفعال باشه صفحه سفید خالی نمایش میده.
اما تابع include اشاره به الحاقی بودن فایل مورد نظر داره یعنی میگه اگر چنین فایلی هم بود فراخوانی کن ولی اگر نبود هم مهم نیست و به فعالیت برنامه PHP من ادامه بده.این وقتی به درد می خوره که مثلاً شما تنظیمی پیش فرض برای یه موارد خاص تو برنامه دارید ولی می خواین کاربر هم بتونه در یه فایل PHP جدا اون تنظیم رو تغییر بده به همین دلیل به PHP میگید اگه فایله تنظیمات دلخواه کاربر بود که فراخوانی و جایگزین متغیر های قبلی کنه اگر هم نبود که مهم نیست و از همون متغیر های پیش فرض استفاده میشه.
هر دوی این توابع رو میشه به صورت فراخوانی تکی هم به این صورت require_once و include_once استفاده کرد.فراخوانی تکی با فراخوانی معمولی فرقش اینه که در فراخوانی معمولی وقتی فایل یه جای کد فراخوانی بشه دیگه تا آخر فعالیت برنامه PHP شما در حافظه می مونه و همیشه محتویات اون فایل آماده استفاده است و اگه حواستون هم نباشه در این وضعیت دوباره بخواین فراخوانیش کنید با اخطار مواجه میشید ولی اگر می دونید که تو برنامه نیازی به استفاده همیشگی و سراسری از اون فایل نیست و فقط بار ها در شرایط مختلف نیازمند فراخوانی هستید اینجا میشه از فراخوانی تکی استفاده کرد تا PHP اگر دید اون فایل رو با اینکه قبلاً فراخوانی تکی شده ولی دوباره در جای دیگه دارید فراخوانی تکی میکنید اخطاری نمایش نده چون می دونه منظور شما فراخوانی موقت اون فایل هستش و نیازی به استفاده سراسری از اون فایل نیست.
اگر فایل PHP هم در آدرس دامنه دیگه ای قرار داره باید ویژگی allow_url_include در تنظیمات فایل php.ini فعال باشه که البته این ویژگی چون مشکلات امنیتی بسیاری حتی مثل هک های بزرگ BackDoor می تونه پیش بیاره همیشه در همه هاست ها غیرفعاله و حتی خود PHP به صورت پیش فرض این ویژگی رو روی Off میذاره.دقت کنید این ویژگی با ویژگی allow_url_fopen که معمولاً در هاست ها قعال میذارن فرق داره allow_url_fopen که فعاله به درد فراخوانی همون HTML به همون صورت مثلاً file_get_contents که خودتون نوشتید هست و نمیشه باهاش PHP از آدرس دامنه دیگه ای فراخوانی کرد.
mr.jabbari
October 18th, 2016, 14:00
میخوام مثلا بک لینک بذارم تو فایل پی اچ پی بعد با این کد فراخوان تو هرجا ک کده رو گذاشتم بک لینکه بیادش
اما معمولاً طراح های قالب از روش جاوا اسکریپت تازه اونم به صورت کد رمز شده (Encode) استفاده میکنن تا کاربر مبتدی حداقل نفهمه کجا رو باید ویرایش کنه!
کاری ک من میخام بکنم مثلا
بیام تو یه فایل بک لینک قرار بدم بعد توی هر سایتی که کد فراخوان گذاشتم نمایش داده بشه
این کد ایفریم به نظرتون گوگل میخوندش؟ یعنی بخونه به عنوان اینکه لینک توی سایت قرار گرفته
یعنی بیام کد رو فراخوانی کنمش
و بک لینک مثلا تو سایت نمایش داده بشه
بعد گوگل تو سایتی ک کد فراخوان گذاشتم
بک لینک رو میشناسه یا بک لینک رو تو
http://domain.ir/jabbari.html
فقط میخونه
و تو سایتی ک من کد های داخل این فایل هستش رو فراخوانی کردم به عنوان یک بک لینک خروجی ازش حساب نمیکنه
- - - Updated - - -
یعنی اگر توی این فایل http://domain.ir/jabbari.html
بک لینک قرار بدم و تو چندین سایت با ایفریم فراخوانیش کنم
گوگل این بک لینک هارو لینک خروجی برای سایت هایی ایفریم قرار دادم تا لینک ها توشون نمایش داده بشه میدونه؟ و تاثیر میذاره؟