دوستان سوالی داشتم بعضی موقع ها کاربرا میگن وقتی هاست رایگان هست چرا پول به هاست پولی بدیم
من سعی میکنم از ضعیف بودن سرور های هاست رایگان و کمبود منابع هر کاربر توضیح بدم ولی شیر فهم نمیشن
شما چجوری به این کاربراتون توضیح میدید تفاوت این دو رو ؟
ممنون میشم تجربیات خود را درمیون بذارید با ما
sadecohost
October 16th, 2016, 23:13
درود
شما همونی نبودید که میگفتید "هاست بگیرید, پورشه ببرید" ؟
بهرحال, با مثال استخر براشون توضیح بدید. هاست رایگان مانند حوضچه میمونه, هاست پولی مانند استخری سرپوشیده با تمامی امکانات ...
ashadata
October 16th, 2016, 23:25
درود
شما همونی نبودید که میگفتید "هاست بگیرید, پورشه ببرید" ؟
بهرحال, با مثال استخر براشون توضیح بدید. هاست رایگان مانند حوضچه میمونه, هاست پولی مانند استخری سرپوشیده با تمامی امکانات ...
سلام توضیح جالبی هست ممنون
m2n
October 16th, 2016, 23:41
این نوع کاربر باید رسما تجربه کنه چجوری؟
یدونه هاست رایگان بگیره 1 ماه زحمت بکشه صبح بیدار شه ببینه سایتش نیست :d
lemo1996
October 17th, 2016, 00:09
امنیت اطلاعات در هاست های غیر رایگان! در صورت از دست رفتن اطلاعات (البته بک آپ گیری بستگی به ارایه دهنده هاست دارد )
CYCLONER
October 17th, 2016, 00:39
با سلام
شما فرقش رو با پراید و بنز توضیح بدید طرف میفهمه که هیج مشتری هم میشه :-|
بگین بنز هم ماشینه پراید هم ماشینه
ali-rezam
October 17th, 2016, 01:04
این نوع کاربر باید رسما تجربه کنه چجوری؟
یدونه هاست رایگان بگیره 1 ماه زحمت بکشه صبح بیدار شه ببینه سایتش نیست :d
بله دقیقا این بهترین روش هست :d
فک میکردم دیگه دوره هاست رایگان تموم شده ماله بچگیای ما بود اونم گام بعد وبلاگ :d !
m2n
October 17th, 2016, 02:06
بله دقیقا این بهترین روش هست :d
فک میکردم دیگه دوره هاست رایگان تموم شده ماله بچگیای ما بود اونم گام بعد وبلاگ :d !
چینی ها دارن روبات میسازن ما هم دنبال رایگان هستیم :d
persiancoder
October 17th, 2016, 02:06
این مشتریان رو بلاک کنید کلا دردسر هستند :78:
اما جدا از شوخی چند تا امکان که در هاست پولی کاملا ارجعیت داره به هاست های رایگان:
1. بک آپ ( مهمترین )
2. امنیت بالا
3. سرعت بهتر
4. آپتایم
5. کنترل پنل معتبر
6. پشتیبانی
AMIB
October 17th, 2016, 02:51
باید ازشون بپرسید که هاست رو با چه هدفی میخواهند تهیه کنند
اگر هدفشون کوتاه مدت باشه و سایتی میخوان راه بندازن که فقط بگن ما سایت داریم یک هاست رایگان هم براشون کافیه و صادقانه باید این موضوع رو بهشون بگید
ولی اگر هدف بلندمدت دارن و امنیت، سئو، کارایی، انعطاف و پشتیبانی نیاز دارن، هاست رایگان هیچ کدوم از این موارد رو نخواهد داشت و هیچ تضمینی برای این موارد در اختیار ندارن
iHSG
October 17th, 2016, 08:14
مگه هاست رایگان به جز رایگان بودن امکانی داره که بخوایم با هاست واقعی مقایسه اش کنیم؟
والا من هر جا هاست رایگان گرفتم معمولاً دو تا File Manager 1 و File Manager 2 داشتن File Manager 1 که کلاً همیشه خراب بوده (فرقی هم نمیکنه از هر جا گرفتم خراب بوده) می مونه File Manager 2 که اونم نیاز به Install داره و Install که انجام بشه تازه اینم با سرعت عالی اینترنت ما انقدر کند باز میشه و اکثر اوقات هم اصلاً باز نمیشه.باز اینم به درک یه وردپرس ساده با قالب پیش فرض بدون هیچ افزونه ای روی هاست رایگان نصب کردم نمی دونم چرا سرعتش از سایت microsoft.com که از آمریکا لود میشه برای من کند تر بود :d
به قول دوستمون منم بعد از مرحله وبلاگ مسلماً هاست رایگان رو تجربه کردم و مثل همین آدم هایی که استارتر مثال زدن میگفتن تا وقتی مفتش هست چرا پول بدم و از این حرفا اما وقتی یه cPanel واقعی رو اولین بار دیدم دهنم باز موند یعنی همش دنبال هنگ کردن و مشکل و اذیت بودم ولی نمی دونم چرا لامصب همش درست کار میکرد و با اینترنت خیلی پایین اون موقع منم راحت لود میشد یعنی اون موقع حالا شاید بدون تحقیق همینطوری یه هاست خریده بودم بعضی اوقات قطعی داشت ولی خدایی cPanel واقعی رو که دیدم انگار تازه شروعی برای یکم آرامش روحم به خاطر آزار و اذیت های هاست رایگان بود و حتی با اینکه آشنایان مسخره میکردن و میگفتن خاک تو سرت میری پول میریزی تو دهن این کامپیوتر ولی ببین مثلاً ما با پولامون چی کار میکنیم و از این حرفا ولی بازم از ته دل از خریدم راضی بودم :)
فقط این دوستان باید بدونن که 1.اون پنلی که هاست رایگان به شما میده هیچ ربطی به سی پنل نداره و صرفاً جهت تبلیغات بیشتر میگن سی پنل بهتون میدن. 2.هاست رایگان مثلاً 10 - 20 گیگ که میگن دقیق مثل اینترنت نامحدود شرکت هاست یعنی انقدر سرعت رو میارن پایین که شما رسماً 1 گیگ هم تو خواب و رویا فقط ببینید چه برسه به 20 گیگ بالاخره تو همه جای دنیا پوله که مزه آش رو تعیین میکنه :d