PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست اشتراکی چطور است؟

alireza051a
October 16th, 2016, 17:00
با سلام من میخواستم تغییر هاست بدهم ایا هاست اشتراکی مناسب سایت من است؟؟
الان روی هاست ایران است
نام سایت
http://www.nayabsoft.com

sadecohost
October 16th, 2016, 17:02
درود

همینطوری که نمیتوان نظر داد
تعداد آیپیهایی که میان, بازدید روزانه, پلنی که الان دارید و ... رو ذکر کنید

alireza051a
October 16th, 2016, 17:02
بعد سرعت کدوم بیشتر است؟؟؟

- - - Updated - - -

سلام
الان از نت افراز پنل ۲ ایران را دارم
بازدید روزی 3000

Z.eus
October 16th, 2016, 17:05
با سلام من میخواستم تغییر هاست بدهم ایا هاست اشتراکی مناسب سایت من است؟؟
الان روی هاست ایران است
نام سایت
www.nayabsoft.com
درود؛

هاست اشتراکی با منابع بیشتر و یا پلن های پایین سرور های مجازی (به شرط اختصاصی بودن منابع و تضمین کیفیت) مناسب شما هستند.

جزئیات بیشتری در ارتباط با بازدید سایتتان ارائه کنید تا توضیحات دقیق‌تری خدمت شما عرض شوند.

با تشکر.

iHSG
October 16th, 2016, 17:27
بعد سرعت کدوم بیشتر است؟؟؟

- - - Updated - - -

سلام
الان از نت افراز پنل ۲ ایران را دارم
بازدید روزی 3000

سلام
هاست فعلی شما هم اشتراکی هستش.
اشتراکی بودن هاست صرفاً نشونه قدرت اون نیست چون منظور از اشتراکی فقط اینه که علاوه بر سایت شما، سایت افراد دیگه ای هم تو اون سرور هستن.
حالا اینکه هاست اشتراکی چقدر قدرت و توان داشته باشه به عوامل زیادی مثل تعداد سایت های روی سرور + قدرت سخت افزاری سرور + محدودیت های اعمال شده سرویس دهنده و... داشته باشه.
به همین دلیل مثلاً ممکنه از یه هاستینگ یه هاست اشتراکی بخرید با سرعت عالی اما از یه هاستینگ دیگه همین هاست اشتراکی رو بخرید با سرعت پردازش خیلی پایین تر!

نمیشه هم قطعاً گفت که فلان هاستینگ عالیه و بهترینه و متاسفانه فعلاً در نسل حاضر ما تنها راهش تست و تجربه هاست های مختلف است برای همین معمولاً اول ماهیانه سفارش میدن بعد اگه خوب بود سالیانه تمدید میکنن.تازه خیلی ها که دیگه خیلی محتاط ترن ماه بعد هم تمدید میکنن و اگر 2 ماه اول خوب بود سالیانه تمدید میکنن!

ali-rezam
October 16th, 2016, 21:44
از نظر استفاده از هاست اشتراکی مشکلی ندارید در حال حاظر هم دارید از همین سرویس استفاده میکنید
میتونید از سرور مجازی هم استفاده کنید که منابع تماما در اختیار خودتون باشه به صورت اختصاصی استفاده کنید ولی خوب اندکی هزینه هاتون بالا میره

alireza051a
October 17th, 2016, 00:03
از نظر استفاده از هاست اشتراکی مشکلی ندارید در حال حاظر هم دارید از همین سرویس استفاده میکنید
میتونید از سرور مجازی هم استفاده کنید که منابع تماما در اختیار خودتون باشه به صورت اختصاصی استفاده کنید ولی خوب اندکی هزینه هاتون بالا میره

از کجا میشه فهمید هاست اشتراکی هست یا نه؟

lemo1996
October 17th, 2016, 00:14
سایت هایی که هستند که تعداد سایت های فعال بر روی یک ای پی رو مشخص میکنند
ولی هاست اشتراکی زمانی است که شما از سروریس دهنده ای خرید میکنید . (سرویس هاست های استاندارد - هاست پربازدید - هاست ...)
ولی اختصاصی زمانی است که شما بر روی سرور خودتون هاست رو راه اندازی میکنید و مشخص است که فقط سایت خودتون بر روی سرور قرار دارد .

chaishpish
October 17th, 2016, 00:35
با سلام بله هاست اشتراکی جوابگو شما هست فقط از شرکت ارائه دهنده سرویس درخواست کنید تعداد آیپی همزمان فعال روی هر هاست چقدره که به مشکل نخورید.
سرور دانلود جداگانه دارید دیگه؟

ali-rezam
October 17th, 2016, 01:12
از کجا میشه فهمید هاست اشتراکی هست یا نه؟
معمولا تمامی سرویس های میزبانی که از هاستینگ ها تهیه میشه به صورت اشتراکی هست
در هاست اختصاصی در واقع شما سرور تهیه کرده و اقدام به نصب کنترل پنل میکنید و به صورت اختصاصی از تمامی منابع به صورت کامل بهره میبرید

AMIB
October 17th, 2016, 03:01
۳۰۰۰ بازدید روزانه عددی نیست که نیاز باشه به چیزی بیشتر از سرور اشتراکی فکر کنید
تا حدود روزانه ۱۰۰۰۰ بازدید سرویس‌های اشتراکی متوسط و قوی برای شما کافی هستند
حتی بیشتر از اون هم می‌تونید سرویس‌های اشتراکی حرفه‌ای تهیه کنید که امکاناتی شبیه سرور مجازی در اختیار شما قرار می‌دن
از نظر قیمتی هم در حال حاضر سالیانه نهایتا ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان هزینه برای هاست خواهید داشت

به طور کلی اگر با تنظیمات سرور آشنا نباشید، تهیه هاست اختصاصی یا سرور مجازی رو تا جایی که می‌تونید باید به تاخیر بندازید
چون دردسر و هزینه‌هاش شما رو اذیت خواهد کرد